Her Mevsimde Ayrı Güzeldir Çatalca Ormanlı Sahili

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,036
Ynt: Her Mevsimde Ayrı Güzeldir Çatalca Ormanlı Sahili

gerçekten müthiş kareler insan oralarda olmak istiyo ama nafile iş iş iş nere kadar yavv..
paylaşım için teşekkürler

Etiketler

beatrix ergun bey çabalarınız çok hoş ve güzel gerçektende iyi gaz veriyorsunuz sanırım çok yakında aynı o parkurda yarışanlardan izin alarak abicim ya biraz da bana müsade edin birazcık da ben kullanıyım şu sahili demiyesiniz sonra :D :D :D paylaşım için çok tşkler
benim işim de seyyahlık olduğundan ben buraların seyyahlığını yaptım bölgeyi iğneadaya kadar aşağı yukarı biliyorum hatta son köy bulgar sınırı olan beğendike kadar çok bakir bakir olduğu kadar da doğal ve tropikaldir ve 2 yıl önce o ormanlı sahiline bir yeğenimizi (iyi yüzerdi) karadenize verdik aynı o esnada yamaç paraşütü yapan doktor arkadaşlar çok uğraştılar bulmak için ama çabalar sonuçsuz kalmıştı 3 gün sona karadeniz emaneti geri kendisi verdi aslında doğanın aynı zamanda onun çok acımasız bir sevgili olduğunuda kesinlikle akıldan çıkarmamak gerekiyor ve olabildiğince tedbiri almak gerekiyor . bütün aktivitelerinizde sizleri seyretmek sanırım heyecanlı olsa gerek (kimbilir belki ansızın seyredebilirim) küçük bir not mesela çekimler yapıyorsunuz kamerayı biraz uzağa sabitleyip ama yandan ama kameranın üzerinden araçla geçip veya kameraya uzun bir çubuk bağlayıp aracı değişik açılardan görüntülüyebilirsiniz hareket halinde farklı çekimler deneyebilirsiniz çekimlere renk katarsınız diye düşünüyorum son bi not ergun bey sanırım yalı köye kadar diyeceğinize bir kaç yerde kıyıköye yazmışsınız aslında kıyıköye daha çok uzun bir mesafe olmalı

hepinize kazasız vukaatsız sağlıklı ve mutlu etkinlikler dilerim.

Merhaba Seyyah....!

Karadeniz' everdiğiniz kayıp için üzüldüm.......

Haklısınız kimi yerde kıyıköy yazmış olabilirim, ama aslında Ormanlı'dan Yalıköy'e kadar kumsaldan gittim, daha ilersine geçmedim çünkü zorlu kum şartlarından dolayı artık arabanın takatı kalmamıştı.

Çekimlerle ilgilide hak veriyorum size, değişik açılardan yakalamak lazım olayı.
Size Erzurum'da karlarla kaplı dümdüz bir ovada yaptığım çekimi hediye ediyorum...
Bir gezide tanışma dileği ile...
Sevgiler.

http://s394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/?action=view&current=Karadeniz108-1.flv

eveetttttttttttttttttt işte bu bu çekim aksiyonu diye buna derler ne çok aradım böyle çekimler inanın vay be demek varmış çok müthiş olmuş ben aksiyonlu çekimlere hayranım farklı çekimlere hastayım çok naziksiniz bu hediye için çok tşkr ederim eşimle birlikte izledik aslında ben size göre biraz seyyah yani düz gezi ağırlıklıyım ama bütün aksiyonları aktiviteleri izlemeye bayılırım mesela şu ormanlı gezisine gelip sizleri izlmeyi nasıl istiyorum ama uzaktan misafirim var hatta süpriz bile yapsam diyorum uzaktan sizlerin görüntülerinizi çeksem sonra size hediye etsem diye aklımdan geçmiyor değil nasıl olsa beni hiçbiriniz tanımaz tanımanıza da imkan ve ihtimal yok aranızda biraz farklı biriyim ama yapmış olduğunuz bütün etkinlikleri seviyor ve zevkle izliyorum şimdilik evden !! aranızda çok aktif olan bir kişi hariç beni çok yakınen tanıyor ama oda henüz beni görmedi :D başarılarınız devamını dileri tekrar tşkrler ederim

tabi bu çekimde montaja girip son kareleri çıkartmak lazım aslında ;D ;D ;D(kamerayı sonradan yerden alırken....)

yoo aslında o kısımda doğallık var şayet o kısım olmasa diyeceklerki hangi siteden kopyaladınız fakat şu geldi aklıma izlerken mesela o her kim ise araca yakın durabilir ve araç geçer geçmez ani bir hamle ile arkadan yine kamerayı araca çevirebilrdi ergun bey bu işler bir sevmekle bir denemekle olucak şeyler umarım siz bunu başarabilirsiniz bakıyorumda bu hafta ki çatalca gezginleri yemeğe odaklanmışlar inanın böyle herşeyi nedir o yani çamuru kumu yemeği vede kamerayı onun pilini hafıza kartını yedek kartını yedek pilini şarj aletini gidilen yer biraz daha uzaksa laptopunu çekimleri aktarmak için v.s. v.s şeyleri düşünen hepsinin birlikte düşünüp yaşayan sanıyorum çok az sayıda kişiler var ve herşeyi bir arada düşünenler sayesinde yüzlerce insan o izlenimlere ve bilgilere ulaşıyor yoksa git orada yaşa yap gel bu en kolay iş hatta bazı çekimlerde bu işi aklı almayanlar şöyle der yahuu burada can pazarı yaşanıyor sense flim çekiyorsun bu söz benim en kızdığım bir sözdür oysa o çekimler daha sona ne işlere ne davalara yaramıştır sonra gelir size davayı kazanacakya çekimleri ücretsiz isteyeme kalkar her konun çok geniş açılımları var fazla açılmdandan kısa keseyim uzun anlaşılsın sizin gezenbilirde bu sorunu çözmeye muhtaç olduğunuz kan damarlarında mevcut görüyorum ben başarılarınızın devamını diliyorum ergun bey

ahanda yakaladım yerden kamerayı alan kişiyi hadi buda benim hediyem olsun size sn. ergun bey
bakın şimdi ne geldi durupdurduk yerde aklıma
ingilizler örümcek ağ ipi kadar ince çelik tel yapıp japonyaya yollarlar ee japon bu hiç kalırımı bu işin altında :D sen tut o kadar ince çelik tele delik aç yolla ingiltereye ne alakası varsa işte geldi aklıma :D :D

[attachment=1]

070220085261.jpg

Seyyah, aslında ben bunu sonradan şu şekilde düşünmüştüm ama iş işten geçmişti kamerayı yerinden oynattım mekan değişti.

Çok basit; arabyı eşim kullandı. Kamerayı arabay dönük koyduk ve üstünden geçtik (hatta dikkat ederseniz kamera devrildi...)
ikinci işlem olarak kamerayı birde ters yöne bakacak şekilde koyup arabayı aynı bir evvelki yönden tekrar geçirecektik...!
Böylece kamera aracın üstünden geçtiği görüntüyü birde araç uzaklaşırken arkadan kayıt edecekti...

Daha sonra iki çekimi montajda birleştirecektik.....!!!

Yaparız daha yaaaa....! belki yağmur yağmassa ormanlıda yaparız.... :smiley:

siz beylikdüzünde konvoy olduğunuz andan itibaren pc başındayım ve hala saat 14:11 itibarı ile şakır şakır yağmur yağıyor umarım video mangal ve gezi sefanız yarım kalmaz dilediğiniz gibi çocuklar gibi şendik dersiniz inşaallah.
mevlam sağlık sıhhat ve mutluluklar versin eşiniz ve size daha çok etkinlere video ve resimlere imza atarsınız

abiciğim emeğine sağlık.gece yarısı bahar geldi nerelere gidelim diye eşimle tartışırken gezenbilir de bu ormanlı gezinizi gördük.kesin kararlıyız yakında gitmeye ama öyle gözüküyor ki benim freelander la ancak halk plajına gidebileceğiz.eh artık oradan da ayaklarımızın yettiğince sahil şeridini gezeriz.tşk.

goodman' Alıntı:
abiciğim emeğine sağlık.gece yarısı bahar geldi nerelere gidelim diye eşimle tartışırken gezenbilir de bu ormanlı gezinizi gördük.kesin kararlıyız yakında gitmeye ama öyle gözüküyor ki benim freelander la ancak halk plajına gidebileceğiz.eh artık oradan da ayaklarımızın yettiğince sahil şeridini gezeriz.tşk.

Buda yaptığımız toplu bir geziden

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23714.0

Arazi aracımız yoksa bile, bu kumsala ulaşmak mümkün mü?

aslimeles' Alıntı:
Arazi aracımız yoksa bile, bu kumsala ulaşmak mümkün mü?

Tabiki ulaşabilirsiniz.
ilk sayfadaki yol tariflerime dikkat ederseniz ; "halk plajina ulasmadan 1 km önce soldan calilarin arasindan yoldan cikip araziye giriyorsunuz " diyorum. Yani araziye girmeden yolu devam ederseniz yolun sonunda (500-600 m sonra) sahile halk plajına geliyorsunuz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR