hella dyna view sis farı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 98,761
Ynt: hella dyna view sis farı

Kayaaydın' Alıntı:
Teşekkürler.gerçekten arabanın orjinal farlarından daha iyi.arazidede asfalttada çok iyi.istenilen açı ile dönebilmesi cezbetti beni.
evet ürün her yönü ile emsallerinden farklı terkar hayırlı olsun..

Etiketler

İstenilen açı ile dönebilmesi derken neyi kastediyorsunuz acaba? Bu üründen bende de var, acaba bilmediğim bir özelliği mi var?

Kayaaydın' Alıntı:
Teşekkürler.gerçekten arabanın orjinal farlarından daha iyi.arazidede asfalttada çok iyi.istenilen açı ile dönebilmesi cezbetti beni.

Merhaba Mahmut Bey,
Ben bir çift tam set almak istiyorum , müsait olduğunuzda görüşebilir miyiz? 0530 965 01 03

ekinox' Alıntı:
Merhaba Mahmut Bey,
Ben bir çift tam set almak istiyorum , müsait olduğunuzda görüşebilir miyiz? 0530 965 01 03
Mehmet bey iyi günlerde kullanın. konuştuğumuz gibi kargonuz hazır adres bekliyorum..

Mahmut abi sisleri taktım,,,Dediğin kadar varmış aydınlatma cok iyii...Teşekkür edrim..

135.JPG

emreyildirim' Alıntı:
Mahmut abi sisleri taktım,,,Dediğin kadar varmış aydınlatma cok iyii...Teşekkür edrim..

Emre ben teşekkür ederim iyi günlerde kullan çok yakışmış...

Mahmut Bey, güncel fiyat nedir acaba?

Bir de XJ Cherokee'nin ön tampondaki sislerin yerine kaliteli, uygun fiyatlı bir ürün mevcut mudur acaba?

[attachment=1]

Capture.JPG

serdar06' Alıntı:
Mahmut Bey, güncel fiyat nedir acaba?

Bir de XJ Cherokee'nin ön tampondaki sislerin yerine kaliteli, uygun fiyatlı bir ürün mevcut mudur acaba?
[attachment=1]

Serdar bey merhaba,
tampondanki sislerin yerine uyacak bir çeşitimiz malesef yok.tampon üstüne dyna view öneririm son bir kaç takım kaldı eski fiyattan verebilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR