kasirga1' Alıntı:Mert sağolasın...
aracın tampon üzerine yukarıdaki toyotada göründüğü gibi veya tavana takılabilir.pesendide' Alıntı:benim cherokeeye acaba nasıl monte edilir bu neresine takmak lazımm orada takıldım biraz
pesendide' Alıntı:benim cherokeeye acaba nasıl monte edilir bu neresine takmak lazımm orada takıldım biraz
normal far yerine takılırsa tüvden geçeceğini sanmam çünkü mevcut farlarımızdan daha açılı çalışıyorgöktu' Alıntı:defender a normal far niyetine takılır mı acaba
Mert videolarda hep asfalt kullanımı için monte etmişler. oysaki bizlere arazi içinde aracımızın önü kadar değilse bile göz açımızın gördüğü kadar yan tarafların aydınlanması ağaç,çukur vs görebilmemiz açısından önemli.otomatik viraj içi aydınlatmanın yanı sıra direk olarakta hepsini bir yakabiliriz...mertbirincioglu' Alıntı:videolardan dikkat ettiyseniz hep alt kısma tampon önüne takılıyor. gerçek işlevi olan viraj içi aydınlatmasını yapabilmesi için kesinlikle tepeye konmamalı bence. ön tamponda uygun bir yer vardır elbet...
kasirga1' Alıntı:Mert videolarda hep asfalt kullanımı için monte etmişler. oysaki bizlere arazi içinde aracımızın önü kadar değilse bile göz açımızın gördüğü kadar yan tarafların aydınlanması ağaç,çukur vs görebilmemiz açısından önemli.otomatik viraj içi aydınlatmanın yanı sıra direk olarakta hepsini bir yakabiliriz...
mertbirincioglu' Alıntı:ok o zaman 2 tepeye 2 tane de öne koymak lazım....diğer yönüyle delici mi yayıcı mı görev yapıyor abi
jeepXJ' Alıntı:bunlar yayıcı sanırım delicide varmı?
Hayırlı olsun Mert keyifli günlerde kullan..mertbirincioglu' Alıntı:bugün teslim aldım saol mahmut abi...malzeme için diyecek birşey yok hella kalitesi bambaşka...