hella dyna view sis farı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 98,763

Etiketler

Ynt: hella dyna view sis farı

kasirga1' Alıntı:
Mert sağolasın...

rica ederim mahmut abi....göstermelik farlar yerine böyle faydalı ürünleri kullanmak lazım. tepedeki sis farlarını kaç kere kullanıyoruz arazide. ama bu dynaview ları normal asfalt kullanımında geceleri kullanabiliriz...

pesendide' Alıntı:
benim cherokeeye acaba nasıl monte edilir bu neresine takmak lazımm orada takıldım biraz
aracın tampon üzerine yukarıdaki toyotada göründüğü gibi veya tavana takılabilir.

pesendide' Alıntı:
benim cherokeeye acaba nasıl monte edilir bu neresine takmak lazımm orada takıldım biraz

videolardan dikkat ettiyseniz hep alt kısma tampon önüne takılıyor. gerçek işlevi olan viraj içi aydınlatmasını yapabilmesi için kesinlikle tepeye konmamalı bence. ön tamponda uygun bir yer vardır elbet...

göktu' Alıntı:
defender a normal far niyetine takılır mı acaba:smiley:
normal far yerine takılırsa tüvden geçeceğini sanmam çünkü mevcut farlarımızdan daha açılı çalışıyor

mertbirincioglu' Alıntı:
videolardan dikkat ettiyseniz hep alt kısma tampon önüne takılıyor. gerçek işlevi olan viraj içi aydınlatmasını yapabilmesi için kesinlikle tepeye konmamalı bence. ön tamponda uygun bir yer vardır elbet...
Mert videolarda hep asfalt kullanımı için monte etmişler. oysaki bizlere arazi içinde aracımızın önü kadar değilse bile göz açımızın gördüğü kadar yan tarafların aydınlanması ağaç,çukur vs görebilmemiz açısından önemli.otomatik viraj içi aydınlatmanın yanı sıra direk olarakta hepsini bir yakabiliriz...

kasirga1' Alıntı:
Mert videolarda hep asfalt kullanımı için monte etmişler. oysaki bizlere arazi içinde aracımızın önü kadar değilse bile göz açımızın gördüğü kadar yan tarafların aydınlanması ağaç,çukur vs görebilmemiz açısından önemli.otomatik viraj içi aydınlatmanın yanı sıra direk olarakta hepsini bir yakabiliriz...

ok o zaman 2 tepeye 2 tane de öne koymak lazım....diğer yönüyle delici mi yayıcı mı görev yapıyor abi

konusu gelmişken montajı ön tampona yaptık....parklara bağladık farları açınca otomatik devreye giriyor. sağa dönünce sağa sola dönünce sola çok güzel aydınlatma sağlıyor. Geçen hafta bodruma gittim gece yarısı 2 de vardım ve izmirden sonra gece yolculuğunda virajlı yollarda çok zevkle kullandım. müthiş faydalı oldu yalnız far ayarının çok çok mükemmel yapılması gerekiyor.neden? gidiş geliş virajlı bir yolda sola virajda viraj içini aydınlatırken karşı şeritten gelen kişinin direkt gözüne doğru yöneliyor eğer ayar yapılmaz ise. viraj bitince düzelince yavaş yavaş sönüyor mum gibi oluyor. direksiyonu sağa sola 10 derecelik açı ile çevirseniz bile devreye giriyor. tavana takmayı düşünmeyin bile bu farların yeri ön tampondur. üstteki ampuller ise sürüş lambası olarak çok faydalı gece yolculuğunda tabi ki ayarın iyi yapılması kaydıyla. öyle 300 metre aydınlatmıyor sürüş lambası bunlar ona göre. yalnız montajı yapan elektrikçi çok önemli bağlantı yapılırken önemli püf noktaları var. uğraşmak istemiyorsanız maslakta akış lpg raif ustanın yanında yusuf gür var bunlardan birkaç tane taktı ve o biliyor püf noktasını ben şimdi tekniğini bilemiyorum. yalnız dönüşte akhisar civarında akşam 8 civarı alt üst dynaviewlar yanarak geliyorum daha hava kararmamıştı yalnız radara bakan polis anons etmiş ilerde çevirdiler. sis farları tadilata girer orjinalinde yok yakamazsın men ederim trafikten dedi. bunlar sürüş lambası göz almıyor dediysem de inanmadı polis. karşıdan gelen rahatsız oluyor ve 1 kişi bile şikayet ederse bağlarım aracı dedi. konuştuk anlaştık anlayışlı çıktı ceza falan ödemeden devam ettim zaten daha güneş batmamıştı bile. bu fiyata kimse kaçırmasın derim.

[attachment=1]
[attachment=3]
[attachment=2]

277456_10150231871496365_725316364_7519735_8132923_o.jpg

277456_10150231872116365_725316364_7519743_6880927_o.jpg

280529_10150232640976365_725316364_7526763_7677658_o.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR