Hakan abi iyi günlerde kullan. sen çok sık araba değiştiriyorsun ama heralde bunları arabayla beraber vermessin..hakanbusa' Alıntı:Bende Mahmut kardeşimden 2 takım aldım. Ürün inanılmaz kaliteli. Hatta akşam arabayı dışarıda bıraktığım zaman tedirgin oluyorum. Arazide çok güzel iş yaptı. Mahmut kardeşim, teşekkür ederim. Çok güzel bir ürünü uygun fiyata verdiğin için.
Alper bey merhaba detaylar için telefon numaram 05322471926 arayın görüşelim..apollo7474' Alıntı:Mahmut bey merhaba,
Bu üründen elinizde kaldımı?Almek istersek size nasıl ulaşırız,alış verişi nasıl yaparız.Bir bilgi alabilirmiyim.
merhaba evet mevcutRİMA61' Alıntı:şu an elinizde mevcut mu? yoksa kalmadı mı?
Merhaba özelden yazıyorum..aliozanc' Alıntı:Merhaba bende vitaram için almak istiyorum fiyat durumları şu an nedir bir takım komple birde sağ sol takım sis olarak düşünüyorum özelden fiyatlarını yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
aliozanc' Alıntı:Merhaba bende vitaram için almak istiyorum fiyat durumları şu an nedir bir takım komple birde sağ sol takım sis olarak düşünüyorum özelden fiyatlarını yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın..Kayaaydın' Alıntı:Bende taktım