Haydi Arkadaşlar Poyrazlara 15-16 Ekim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,438
Ynt: Haydi Arkadaşlar Poyrazlara 15-16 Ekim

gezmen' Alıntı:
Site için sağolasın ama oradaki ederler yüksek :eek: ???; geçen gün aracı, 310 kuruştan fulledim!... :D
(Akaryakıt istasyonunun adını şu an unuttum ama: http://wikimapia.org/#lat=38.8315928&lon=27.7102661&z=17&l=36&m=b)

Cavid Sezen
aslanahmet' Alıntı:
Haldun yüreğime indirdin. Gerçi o rakkama da çok kalmamış. Dün 3.89 dan aldım.

Yerine göre fiyatlar daha yüksek olabiliyor. ;)

Biz de Akhisar'a mı yerleşsek ne yapsak. ;D ;)

Burada bugün Opet'te 3.73 gördüm. Full'da ise 3.61TL (%3.2 indirimli)

Etiketler

Arkadaşlar Mustafa Yetim sağolsun girişte ki Zeynep marketten tlf la alışveriş için söz almış eğer canınız sabah taze ekmek yada herhangi birşey çekerse araç kapısına kadar hizmet var.Ufak tefek içecek vari şeyleri buralardan alırsanız faydamızda olur.

Zeynep market.tel 0538 9509953

Fırsat bulursam ortada ki camlı yerde toplanma adına o mekanı kullanmak için talepte bulunucam gidemezsem de yarın görüşürüm.Sonuçta hep oradalar.

Ben 2-3 çuval her zaman ki odundan getireceğim,zaten geçen hafta gezerken oralarda yine devrilmiş ağaçlar gördüm,gerekirse de testeremen e çağrı yaparız.

[attachment=1]

testeremen.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar Mustafa Yetim sağolsun girişte ki Zeynep marketten tlf la alışveriş için söz almış eğer canınız sabah taze ekmek yada herhangi birşey çekerse araç kapısına kadar hizmet var.Ufak tefek içecek vari şeyleri buralardan alırsanız faydamızda olur.

Zeynep market.tel 0538 9509953

Fırsat bulursam ortada ki camlı yerde toplanma adına o mekanı kullanmak için talepte bulunucam gidemezsem de yarın görüşürüm.Sonuçta hep oradalar.

Ben 2-3 çuval her zaman ki odundan getireceğim,zaten geçen hafta gezerken oralarda yine devrilmiş ağaçlar gördüm,gerekirse de testeremen e çağrı yaparız.

[attachment=1]
Bülent sana Testeremen'in orjinal müdahale edilmemiş fotoğrafını gönderiyorum.
Aşağıdaki linkten tam çözünürlük olarak indirebilirsin. :smiley:
http://www.mediafire.com/?16l59bhqa23fpkk

Bu adam piskopatın teki bence Ferhat .

Arkadaşlar sabah kahvaltısı için geçici de olabilir toplanma yeri olarak ortada ki camlı kamp yerini öneriyorum,Mustafa hocamın verdiği tlf la aradığım Aydın bey sabahleyin camlı yerin açık olduğunu söyledi.

Sabahtan ben makul bir saatte 8 00-9 30 arası orada olacağım bu saatlerde gelecek olan varsa haber versin.En azından çayı bitirmem.

[attachment=1]

Tam ekran yakalama 14.10.2011 160935.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar sabah kahvaltısı için geçici de olabilir toplanma yeri olarak ortada ki camlı kamp yerini öneriyorum,Mustafa hocamın verdiği tlf la aradığım Aydın bey sabahleyin camlı yerin açık olduğunu söyledi.
Ben birazdan çıkarım. :smiley:
mayıstosböce' Alıntı:
Bu adam piskopatın teki bence Ferhat .
Testeremen çok da popüler biri ama. Şu ana kadar 15 kişi fotoğrafını indirmiş. ;D

Arkadaşlar keyfiniz bol olsun.. Aslında tam da mevsimi Poyrazlar'ın ama 400 km. git-gel gözüm yemedi.. Önümüzdeki hafta AVD İznik buluşması var. Nefsimizi orada körleyeceğiz artık..

O kendini bilmeze söyleyin, sucukları iki saat taşın üzerinde bırakıp kurutmasın! Yanıkları, kurumuşları ikram ediyor, kibarlık gereği siz de kendinizinkilerden vermek zorunda kalıyorsunuz... Siz kurumuş kavrulmuş bol katkı maddeli acılı sucukla doyarken o cukkayı götürüyor.. Demedi demeyin ;) Bunları yazmayacaktım ama uyanıklık da bir yere kadar canım! :mad:

Sabah kahvaltısında Bülent Beylerin sofrasında idik.Tanju beylerde kahvaltıda idi.Levent bey yarım saat sonra geldi.Kahvaltı sonrası kısa bir Poyrazlar gezintisi yaptık tam dönerken Mehmet Beyler eşi ile birlikte köye giriş yaptılar.Ben ve eşim muaynehanede randevulu hastalarımız olduğu için geri döndük. Sabah 11 itibariyle Kamp alanında 4 tane camper konaklamış vaziteyette herkese selamlar..

KT'daki tüm dostlara güzel bir kamp ve iyi eğlenceler diliyorum. Her zamanki gibi kalbim sizlerle :smiley:

Bu karavancı arkadaş ve abilerin ayak üstü ateş başında çay içtiklerini zannetmeyin.. ! sıcak mercimek çorbası içiyorlar.....

DSC09756.jpg

Katılan herkese, iyi eğlenceler diliyorum...İlk fotolara bakınca, boyunlar içeri gömülmüş vaziyette, ellerde sıcak çorbalar, hava nemli ve birazda ısırıyor galiba, gece mutlaka iyi bir ateş lazım, sonrada sabaha kadar tüm webastolar tam gaz çalışacak gibi görünüyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR