Haydi Arkadaşlar Poyrazlara 15-16 Ekim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,463

Etiketler

Ynt: Haydi Arkadaşlar Poyrazlara 15-16 Ekim

Evet bir güzel kamp bitti ve istemiyerekte olsa dostlardan ayrılıp eve döndük .Hala yolda olan dostlara hayırlı yolculuk diliyorum.Tatlı yorgunluğu atıp fotoğlar gelecek.

Merhaba arkadaşlar;

Bu hafta sonumuzu Sakarya Ünv. Etkinliğine katılma üzerine programlamıştık ancak yağışlı hava nedeniyle ertelenince
hazırlığımız boşa gitmesin istedik Adapazarı ekibimizin misafiri olma konusundaki ısrarlarımız cevap buldu ve yollara düştük.
İstanbul'dan 5 araçla Poyrazlardaydık, 4 araçlık Adapazarı gurubumuz harika bir hafta sonu buluşması organize etmişler.
Mehmet hocamın kamp ateşi ve eşinin meşhur güvecinin yanında Adapazarı gurubumuzun sınırsız ikramları harikaydı.
Bülent ve eşinin herzamanki misafirperverliğine bu sefer Mustafa Yetim ve eşide eşlik etti Tanju ve eşi çocukları ayrıca
Raci hocamızın öğretmen arkadaşı Erdoğan bey uduyla katılınca Poyrazlar bizler için harika anılar bıraktı.

Pazar öğlen saatlerinde Teknik Adminimiz ''yol'' Sedat ve eşi kuzenleriyle ve raodhopper karavanın yapımcısı Arif Hüküm
beyde aramıza katıldılar, pazar akşam saatlerinde ayrılırken herkes mutlu ve keyifli bir buluşmanın izleriyle dönüş yoluna girdi.

Katılan tüm arkadaşlarımıza ve bizleri misafir eden Adapazarı gurubumuza teşekkür ederim.Fotograflar benden başka herkesde
bol miktarda mevcut. Başka bir etkinliğimizde birlikte olabilmek dileklerimle.
Selamlar.

benim açımdan çok güzel bir kampdı ;D, tarzan gibi gittim ;D, nerede yemek, çay var ben oradaydım, kim mangal yaktı kedi gibi dibindeydim zorla misafir oldum herkese ;D
bir tek Bülent'de zorlandım, sucukları yedim ama, taktik geliştirmiş taş üstünde yapıyorum diye, mahsus bekletiyorki sıkılsın gitsin diye, bekle bekle pişmedimi, yok daha olmadımı yarım saatte bir parça sucuk zorla kaptık ;), kekleri bir dilmiş arkasından göl manzarasını seyret ::smiley:

bu arada Poyrazlar çorbacısını bulduk, Mustafa bey ve eşine çok teşekkürler,
Mehmet ağbinin güveç harikaydı,
Gökhan beyin mangalı süperdi,
Raci hocamızın arkadaşından sabah gözlemesi,
Sucuklar söylendiği kadar güzeldi,
Derya hm. kekleri yine şahaneydi,
katılan ve sofralarını açan herkese çok teşekkürler, ellerinize sağlık :smiley:

buralpdi' Alıntı:
benim açımdan çok güzel bir kampdı ;D, tarzan gibi gittim ;D, nerede yemek, çay var ben oradaydım, kim mangal yaktı kedi gibi dibindeydim zorla misafir oldum herkese ;D
bir tek Bülent'de zorlandım, sucukları yedim ama, taktik geliştirmiş taş üstünde yapıyorum diye, mahsus bekletiyorki sıkılsın gitsin diye, bekle bekle pişmedimi, yok daha olmadımı yarım saatte bir parça sucuk zorla kaptık ;), kekleri bir dilmiş arkasından göl manzarasını seyret ::smiley:

bu arada Poyrazlar çorbacısını bulduk, Mustafa bey ve eşine çok teşekkürler,
Mehmet ağbinin güveç harikaydı,
Gökhan beyin mangalı süperdi,
Raci hocamızın arkadaşından sabah gözlemesi,
Sucuklar söylendiği kadar güzeldi,
Derya hm. kekleri yine şahaneydi,
katılan ve sofralarını açan herkese çok teşekkürler, ellerinize sağlık :smiley:

Anladığım kadarıyla, bu hafta senin doğum gününmüy dü?.

Arkadaşlar musait olunca yazacağım, ama kısaca yazmak istedim her ne kadar ev sahibi gözüksemde bu kampın ev sahibi Yetim ailesiydi.
Neden mi özelden mesaj atıp camekanlı bölümü ayarlamamız için gerekli tlf ve kişinin adını verdiler,cumartesi sabah harika bir böğrekle geldiler o kadar çok tu ki akşama bile aynı böğrekleri yedik,yine cumartesi akşama doğru tam bir tencere mercimek çorbası ile geldiler ve inanın nasıl iyi geldi size anlatamam.Sabahleyin Mustafa hocam balığa geldi kahvaltı için ısrar ettik kalın diye ama ufaklıkları rahatsızlanmış bu yüzden kalamadılar(bu arada tekrar geçmiş olsun) Ebru hanımı aradı nasıl gelip seni alayım mı dediğin de (bizimle beraber kahvaltı etmek için),Ebru hanım çocuk hala iyi değil diyince göz yaşartacak bir teklifte bulundu eşine gel sen kahvaltı için aldıklağımız sucukları al arkadaşlara götür dedi Ebru hanım,lütfen teklifin güzelliğine bakarmısınız.Biz tabi ki kabul etmedik ama yine yapacaklarını yaptılar Mustafa Hocam kendisi gittikten sonra girişte ki Zeynep bakkala verdiği siparişle ,herkes yemek yediği halde yemeden duramadığımız yeni pişmiş adını tam bilemediğim bir hamur kızartması geldi,hemde sıcacık.Şimdi hangi teşekkür bunu karşılar bilemiyorum ama yine de çok teşekkür ederim Yetim ailesine.

berkcantp' Alıntı:
Anladığım kadarıyla, bu hafta senin doğum gününmüy dü?.

valla doğum günüm olsa bu kadar olurdu İlhan ağbi ;D

Bülent ''hocasarığı'' isimli hamur kızartmasını Raci hocamın arkadaşı gönderdi diye biliyorum

Yok Levent Mustafa hocam gönderdi.Sağolsun akşama doğru geldi mi diyede aradı zaten.

Tamamen iki-üç günde organize olmuş ve direk gazla başlayan bu kamp umduğumuzdan daha soğuk ama daha sıcak bir ortamda gerçekleşti,bu cümleler klişe olmaya başladı ama arkadaşlar ‘’ya bu kampım çok kötüydü’’ diyecek bir kampım olmadı desem(hayatım boyunca)inanırmısınız,sanırım benim bakış açımdan kaynaklanan bir durum bu.
Bu kampta özellikle teşekkür edeceğim insanlar var Yetim ailesi ve sırf bizimle tanışmak için gelen Arif bey ve Roadhopper ı.
Yetim ailesinin ev sahipliğinin şıklığı çok ama çok güzeldi.Bir nüans ı kaçırmışım bence kibarlıklarını anlatma açısından çok önemli.Akşama getiriler diye verdiğimiz levent hocamın boş tüpünü öğlenleyin Ebru hanımın getirmesi.

Arif hocamın Roadhopper ını canlı canlı görmemiz ise anlatılmaz bir keyifti.Biz dahil bütün bayanlar aracın başındaydık.Bir gün önce Levent ve Mehmet hocamla tartıştığımız’’ niye insanımızın kendi aracını yapmasının önüne sürekli engeller koyulur’’ u tartıştığımız bir kampta engeller kalktığında neler yapabileceğimizi görmemiz ama Arif hocamın gözünde de ya bundan sonra hangi teknik konular önüme çıkar acaba çekincesini de görmemiz,diyaloglarımızda ne kadar haklı olduğumuzun göstergesiydi.

Özel teşekkürlerden biride Raci hocam ve arkadaşının gecemize şimdiye kadar hiç olmayan bir renk katması onlarıda videolar da gördünüz ve göreceksiniz.

Son bir tane teşekkür kalmıştı onu da Sedat hocama ayırdım yeni evli olmasına rağmen bizi kırmayıp İstanbul dan kampımıza değerli eşi ve arkadaşlarıyla ziyaret etmesi, Gezenbilir i karavancılığı konuşmamız çok güzel di.

Kamp yeme ve içme açısından bu sefer baya bereketliydi o kadar ki Levent in bir şey yapmadığını fark etmedik bile,en az 2-3 arkadaşı daha kaldırırdı bu kamp.

İlk gün hava sabah kahvaltısı yapmamıza izin verdi ama ondan sonra ertesi gün sabaha kadar yağmur kısa ara vermelerle hiç durmadan yağdı ama güzel yanı hemen hemen hiç kimse yağmur var diye aracına girmedi,tam göçebeler gibi sürekli dışarıdaydık.Tanju nun ufaklıklar bile.Ertesi gün hava sabah gelen Mustafa hocamı görüp dışarı çıkmamla yavaşlamaya başladı,yani tılsım bende.Balık tutarken sohbetimiz arasında biraz yağmaya başladı,sonra baktım uzaktan kırmızı burunlu bir arkadaş geliyor,içkiyi kaçırmış zannettim Levent hocamı meğer yine o çok övdüğü ısıtıcının azizliğine uğramış,bu insanları hiç anlamıyorum nasıl ısıtıcısız kalabiliyorlar çok şaşırtıcı gerçekten.Hee benim ısıtıcımla ilk gecem ayarlama ile geçti gece yarısı tam ayarı yakalamak için Derya ya üşüyormusun sorularımdan yola çıkarak sıcaklığı baya bir güzel ayarladım, gece 4 sefer sordum ama birini hatırlayacağını bildiğimden istediğim kadar ince ayar yapabildim.Yani ,ne keyif ne keyif anlatamam, ben bunu diyorsam siz birde Derya yı düşünün.

Pazar günü her zamanki gibi Mehmet hocamın kamp boyunca hiç bitmeyen ateşi,Mürşide ablamın yine o muhteşem güveç i ve bulguru(aynı bulguru cumartesi yediğimi söylemek istemiyorum sonra gelenler diyecek, biz görmedik ne zamandı) ,herkesin Tofy lerin o tarafa gidip çayla gelmesi kampın klasikleri oldu artık ayrıca hala yazıp yazmamakta tam karar veremediğim Tango ailesinin böreği ,yok yok yazmayayım.Hee Pazar sabah kahvaltısını unutuyordum, ohh pastırmalar sucuklar.
Ya bir kamp da sırf yemek içmek olur mu diyeceksiniz inanın, hemen hemen hiç bitmeyen sohbetlerimiz oldu ateş başında.Bunlar da bizim artık anılarımızda.

Fotoğrafları şimdi videoları sonra ekleyeceğim.

[attachment=1]

sabah kahvaltı manzarası.jpg

[attachment=1][attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

IMG_0101.jpg

IMG_0106.jpg

IMG_0114.jpg

roadhopper.jpg

Sabah kahvaltımız...

[attachment=1]

İkinci fotoğrafa dikkat ederseniz biri eşim biride karavan grubumuzun moderatörü ama ben daha fotoğraf çekerken kahvaltıya girişmişler bile,yazıklar olsun.O fotodan sonra bir daha çekmeye vakit kalmadı zaten.[attachment=2]

Tlf dan da bulduklarım bunlardı videoları sonra ekleyeceğim.

poyrazlar 003.jpg

poyrazlar 004.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri