Haydi Arkadaşlar Poyrazlara 15-16 Ekim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,439
Ynt: Haydi Arkadaşlar Poyrazlara 15-16 Ekim

Yürüyüş sırasında poyrazlar için yaptığımız kamp alanları değerlendirmelerinde harita da ki 3. kamp yerinin bize çok uygun olduğuna (İlhan hocam ve Erden hocamın kamp yaptıkları yer)karar verdik.

Etiketler

Sevgili gezenbilir ailesinin bir bölümünü bu güzel organizasyon sayesinde tanımış olmaktan çok mutluyuz .Bir kez daha iyiki karavan sahibi olmuşuz ,iyi ki biz de bu ailenin bir ferdi olmuşuz dedim .Kaçırdıklarımızın hüznü ,ileride yaşayacaklarımızı gölgelemiyor ve bizde bir yerlerden (Poyrazlar'dan ) başlamış olduk ..

Hemşehrilerimizin harika ev sahipliğinin kıyısından köşesinden tutabilmişiz demek .Nazik yorumlarınız için tekrar tekrar teşekkür ederiz .Arabamızı değiştirdiğimiz için ,bizim karavan karşı kıyıdan bizleri izlemek zorunda kaldı ama elbetb onunda boy boy fotolarının olacağı nice güzel organizasyonlar olacaktır muhakkak ..Zaten bu iş insanın kanına işledi mi kurtuluş yok gibi görünüyor ..

Cumartesi akşam küçük oğlumun ishal ve kusması sebebi ile extra işlerim oldu ve açıkçası onunla o şekilde oraya gelmeyi gözüm kestirmedi ama bu aklım kalmadı anlamında da değil ..

Bülent bey ve sevgili eşi ,Tanju bey ve sevgili eşi ile sabah şahane bir kahvaltı yaptık.Bülent bey ,o peynirden istiyorum haberiniz olsun .Tanju beyin eşi de enfes bir börek yapmıştı .Tadı damağımızda kaldı .Öğlen tavuk ve bulgur partisi süperdi .Tok gelme gafletinde bulundum ve ancak tadına bakabildim .Tanju beyin güzel kızı ile mısır patlatmaya uğraştığımız dakikalarda pek keyifli idi .Kızım olmadığı için bende kızların yeri hep ayrı oluyor ...Balıkçılar için işler kesat olsa bile köprü üstü muhabbet hayli zengindi .Yıllar sonra Raci hocamı ki ayın zamanda çocukluk mahallemden komşumuz görmek mekte hoş bir sürpriz oldu
Eşim Şirin ailesinin gezilerini nettete çok takip etmiştir .Onlarla yüzyüze tanışmakta önemliydi bizim için .İlham kaynaklarımızdan biriydiler .
Mehmet bey maşallah Erdoğan beye çok güzel eşlik etti .Bence bunu değerlendirmelisiniz .
b-627993-teşekkür_gif.gif

Ebru hanım hiserimiz karşılıklıymış,bizde sizlerle tanışmaktan büyük keyif aldık.Gelecek zamanlarda mutlaka başka kamplar da karşılaşacağımız kesindir.Hatta düşünmüştüm hangi tarz kamplara çekme karavanla gelebilirsiniz diye.Malum biz yaylaları çok seviyoruz.

Peyniri oldu bilin ,biz deneme olarak aldığımız bu Abaza peynirinden, annanemin peynirini anımsattığı için düzenli olarak almaya karar verdik, sizin için de alırız.

Bu arada siz söyleyince hatırladım Raci hocamın daha önce verdiği sözü tutmak adına getirdiği köy tavuğu kimsenin aklına gelmedi Ebru hanımın dediği o tavuk Raci hocamın köy tavuğu idi.

Arkadaşlar tente çok önemli tabi ki ama benim kullandığım ve her yerde bulunan yaklaşık 100 tl civarında olan bu tentelerin sağladığı fayda bu kampta ortaya çıktı inanın o olmasa toplanıp yemek yiyecek yerimiz olmayacaktı çünkü araçta ki tenteler bu tarz sepkin gelen yağmur karşısında çok çaresiz kalıyor.Zaten Mehmet hocam da bu açığı gördü aramızda para toplayıp bu tentelerden 2-3 tane alalım dedi.3-4 tane bu tarz tente bir araya geldiğinde kampı daha hoş bir hale getirecek,tabi ki üzerine alacağımız güzel kalın bir sera naylonuda gerekiyor,yanları kapatmak adına.Ben mıknatısları naylon uçlarına tutturarak rüzgarda havalanmasını engelledim,rüzgar nereden geliyorsa naylonu oraya çektik.Bilgi olsun diye veriyorum tente 3x3 naylonda 5x5 metre ,tabi bunlar daha sağlam naylonlarla yapılırsa çok daha iyi olur ama özellikle şeffaf olması ,çok güzel bir ortam sağladı.Sabahleyin kalktığımızda yaptığımız hatadan dolayı hem Mehmet hocamın hemde bende ki tenteyi riske ettik ama bahaneyle sağlamlığınıda test etmiş olduk, geceleyin yağan yağmur suları her iki tentede de çok büyük bir birikmeye neden oldu öyle ki ta ilerde camlı alanda ,sabah balık tutmak için gelen Mustafa hocamla sohbet arasın da oradan farkettim.

[attachment=1]

kamp tentesi.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Yürüyüş sırasında poyrazlar için yaptığımız kamp alanları değerlendirmelerinde harita da ki 3. kamp yerinin bize çok uygun olduğuna (İlhan hocam ve Erden hocamın kamp yaptıkları yer)karar verdik.
Poyrazların heryeri güzel. ;)

Yine güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçen bütün arkadaşlara özellikle "ev sahiplerine" çok teşekkür ederiz. :smiley:

Bendeki fotoğraflar..
Cumartesi günü yağmur altında kampımızı yaptık.
[attachment=1]
Sıcak çorba da bu soğukta çok iyi geldi. :smiley:
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

SAM_6885.jpg

SAM_6887.JPG

SAM_6888.jpg

SAM_6895.jpg

SAM_6896.jpg

Ateşin üzerinde mısır patlatmak da oldukça iyi oldu.
[attachment=1]
Poyrazlarda kazlar da keyfince dolaşıyorlar.
[attachment=2]
Balıkçılar
[attachment=3]
veee sonunda balık yakalandı. :D
[attachment=4]
Akşam ise güzel bir fasıl. :smiley:
[attachment=5]

SAM_6897.jpg

SAM_6898.jpg

SAM_6904.jpg

SAM_6914.jpg

SAM_6923.jpg

Levent mısır patlatıcısıyla ritim tutarken. ;)
[attachment=1]
pazar gecesi sabaha kadar sürekli yağmur yağdı. Bu arada yakınımızdaki kartepeye de kar yağmış. :smiley:
Sabah bizi daha güzel bir hava karşıladı.
Sabahın sürprizi "hoca sarığı" oldu.
[attachment=2]
Kamp alanımız
[attachment=3]
[attachment=4]
Yağmuru görünce çiğdemlar çıktı ama biz oradayken açmadı. :mad:
[attachment=5]

SAM_6936.jpg

SAM_6958.jpg

SAM_6963.jpg

SAM_6966.jpg

SAM_6982.jpg

fsirin' Alıntı:
Ateşin üzerinde mısır patlatmak da oldukça iyi oldu.
[attachment=1]
Poyrazlarda kazlar da keyfince dolaşıyorlar.
[attachment=2]
Balıkçılar
[attachment=3]
veee sonunda balık yakalandı. :D
[attachment=4]
Akşam ise güzel bir fasıl. :smiley:
[attachment=5]

bu resimler gözükmüyor Ferhat hocam

Gökhan'lar kampın keyfini çıkartıyor. :smiley:
[attachment=1]
Bir de gidememiş bir leylek var. Kanadındaki sorun nedeniyle burada kalmış. Öğrendiğim ladarıla bunlar 3 taneymiş şimdi 1 tane kalmış. :'(
[attachment=2]
Bu arada bisiklet kiralayıp tur atmayı da ihmal etmedik.
[attachment=3]
Güveç de hazırlanıyor.
[attachment=4]
Akşam üzeri Sedat ve eşi de geldi. :smiley:
[attachment=5]

SAM_6983.jpg

SAM_6997.jpg

SAM_7001.jpg

SAM_7008.jpg

mayıstosböce' Alıntı:

Bana göre Poyrazlar gölü karavan kamp merkezi....

DSCF3202.jpg

Ferhat ilk koyduğun fotoğraf çok güzelmiş onu orjinal boyutunda koyabilirmisin,arşivime atayım yada eskiden yaptığın gibi link ver oradan indireyim.

İlhan hocam daha sonra Poyrazlara gittiğim her zaman orada oturdum,kahvaltı mı ettim,çok kötü alıştım oraya.

[attachment=1]

Resim 299.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Ferhat ilk koyduğun fotoğraf çok güzelmiş onu orjinal boyutunda koyabilirmisin,arşivime atayım yada eskiden yaptığın gibi link ver oradan indireyim.

İlhan hocam daha sonra Poyrazlara gittiğim her zaman orada oturdum,kahvaltı mı ettim,çok kötü alıştım oraya.
Panaromik fotoğraftan gördüğümüz gibi en panaromik manzaralı yeri. :smiley:
Her yürüyüşte mutlaka oradan fotoğraf çekiyorum. Bir dahakine yol boyu dizilebiliriz. :smiley:

Fotoğraflardan yayınlamadıklarımla birlikte internete yükleyip linkini veririm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR