Hayatı Renklendiriyor Bu Çiçekler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meseregan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,063
Ynt: Hayatı Renklendiriyor Bu Çiçekler

gezgen' Alıntı:
Harika bir baştankara ve tarla kuşu (yanılmadıysam) bizim hanım görmesin ;D ;D ;D zaten başımın etini yiyo zoom lens diye ....naptın hocam yaaa inşallah hanım görmez ..bi ara akın buraya bi foto safari yaparız... :D :D

Evet hocam.."kızıl gerdan ve Tarla kuşu"

300 mm aralıkta mutlaka kuşa bayagı yanaşmak lazım..yoksa cropla kötü oluyor.
İNŞALLAH buluşuruz..

Etiketler

Hocam bi ara Kampçılık ve camping bölümünde ''kesinlikle gidilmeyecek bi yer hakkında'' topiğine uğrayın....biz ordayız genelde... :D :D :D

Özellkle üstteki fotoğrafın renklerine bayıldım,çok güzel bir fotoğraf.Ne narin bir duruş,nasıl bir zarafet... Ellerinize sağlık :smiley:

gezgen' Alıntı:
Hocam bi ara Kampçılık ve camping bölümünde ''kesinlikle gidilmeyecek bi yer hakkında'' topiğine uğrayın....biz ordayız genelde... :D :D :D
Evet biz ordayız genelde de bu gece herkes kaçmış bir yerlere sanırım ortada kimse yok İkimizden başka Gezgen Bey ;D Siz de biraz ara vericem demiştiniz ne oldu?

Teşekkürler..begenmenize sevindim arkadaşlar...

..Bu arada eurovizyonda birinci olabilecekmiyiz acaba ?

Ben dayanamadım kopyaladım masaüstü yapmak için.Kızmazsınız değil mi :smiley:

lizz' Alıntı:
Evet biz ordayız genelde de bu gece herkes kaçmış bir yerlere sanırım ortada kimse yok İkimizden başka Gezgen Bey ;D Siz de biraz ara vericem demiştiniz ne oldu?

arayı orda verdim lizz... ;)

Bu akşam tv yi bile açmadım ki evde olduğum zaman izlediğim bir dizi vardı halbuki.Akşamüzeri siteden bir üyenin sitesini açmıştım,sitenin müziği beni öyle etkiledi ki çalıp duruyor tekrar tekrar.Hala doyabilmiş değil ruhum.Mumları yakıp dinlemek lazım biraz da :smiley:

Merakederseniz aşağıda link:

http://omermuz.com/

mdr' Alıntı:
Hayır....
aksine memnun olurum....

Teşekkürler efendim :smiley:

Bu arada bu sayfanın asıl sahibi kayıp,meseregan ortada yok ??? Gezende'ye erken mi kaçtı ne?

MDR Bey,ben de Mersinliyim bu arada.Ama Gezende Kanyonu'nu görmedim hiç.Fotoğraflarda gördüm sadece.Bilmem siz gördünüz mü?

Bu arada eurovision ile ilgili ilk defa şimdi dinledim parçayı.Manga'nın gideceğini duymuştum ama sorunuz üzerine aradım buldum.Biraz fazla gümbürtülü geldiparça bana :smiley: Arada içimi titreten etkileyici bir bölüm var ama.Bence 5-6-7. olunur bu parçayla :smiley:

lizz' Alıntı:
Bu akşam tv yi bile açmadım ki evde olduğum zaman izlediğim bir dizi vardı halbuki.Akşamüzeri siteden bir üyenin sitesini açmıştım,sitenin müziği beni öyle etkiledi ki çalıp duruyor tekrar tekrar.Hala doyabilmiş değil ruhum.Mumları yakıp dinlemek lazım biraz da :smiley:

Merakederseniz aşağıda link:

http://omermuz.com/

YAW SANA NASIL TEŞEKKÜR EDEYİM ! ÖMER MUZ benim asker arkadaşım yaww...Nasıl buldun yaaaa....hay sen yaşa emi.....enson 82 lerde Libyaya giderken uğramıştım yanına....kankim benim ......tamam ...şimdi irtibata geçmeye çalışıyım....tekrar teşekkürler.... :eek: :eek: :eek: :eek:

Orhan bey;
o kadar şanslı insanmışsını ki :smiley:))) bak hemşehrim bilmeden de olsa size bu imkanı saglamış oldu.. ;D ;D ;D

Gülnar GEZENDE KÖYÜ-VE KANYONUNU duydum.Ama gidemedim hiç.
Malum ilk-orta-lise sonra üniversite için kopuyor insan memleketinden.Hele bir de iş için ayrılınca...temelli ayrılık..yıllık izinlerde dost akbara ziyareti harici.
Babam ( 3 yıl oldu rahmetli..) erkek çocuk üniversiteye başladıgı an..aileden kopmuştur artık..unutun onu..iş..evlilik yuva v.s hiçbir zaman eskisi gibi olmaz derdi..
Ben Mersindeki "doktorun " yerini bilem çook sonraları diş doktoru arkadaşımın yanına gidince görebildim.
Orhan bey bakıyorum da..ilgi duydugunuz çoook konuda aynı zevklere sahibiz..Ruh ikizi derler ya...Bir araya gelip tanışmaktan korkar oldum yane ;D ;D ;D
Her gittigim yere çook çabuk uyum saglamak,kanı kaynamak,samimi ortam oluşturmak,dünyaya bakış açısı......offffffff

gezgen' Alıntı:
YAW SANA NASIL TEŞEKKÜR EDEYİM ! ÖMER MUZ benim asker arkadaşım yaww...Nasıl buldun yaaaa....hay sen yaşa emi.....enson 82 lerde Libyaya giderken uğramıştım yanına....kankim benim ......tamam ...şimdi irtibata geçmeye çalışıyım....tekrar teşekkürler.... :eek: :eek: :eek: :eek:

Birşey değil efendim ne demek :smiley: Yalnız Google da bir Ömer Muz yazmak aklınıza gelmedi mi hiç bugüne kadar ya ;D ;D çok daha önceden bulmuş olurdunuz onu :smiley: Gece uyumadan önce o güzel parçayı yeniden bi açıp dinliyeyim dedim.Google da Ömer Muz yazınca bi sürü görseller ve bilgiler çıktı,bi de motordelisi diye bi forum sitesine üyeymiş mesela.Vakit geç olduğu için bakmadım öyle.Ben ismini hatırladığım arkadaşlarımı bazen arıyorum google da ve bulduklarım oldu doğrusu ;D ;D Bu arada sitesindeki o çalan parçanın adını da benim için öğreniverirseniz sevinirim :smiley:

mdr' Alıntı:
Orhan bey;
o kadar şanslı insanmışsını ki :smiley:))) bak hemşehrim bilmeden de olsa size bu imkanı saglamış oldu.. ;D ;D ;D

Malum ilk-orta-lise sonra üniversite için kopuyor insan memleketinden.Hele bir de iş için ayrılınca...temelli ayrılık..yıllık izinlerde dost akbara ziyareti harici.
Babam ( 3 yıl oldu rahmetli..) erkek çocuk üniversiteye başladıgı an..aileden kopmuştur artık..unutun onu..iş..evlilik yuva v.s hiçbir zaman eskisi gibi olmaz derdi..
Ben Mersindeki "doktorun " yerini bilem çook sonraları diş doktoru arkadaşımın yanına gidince görebildim.
Orhan bey bakıyorum da..ilgi duydugunuz çoook konuda aynı zevklere sahibiz..Ruh ikizi derler ya...Bir araya gelip tanışmaktan korkar oldum yane ;D ;D ;D
Her gittigim yere çook çabuk uyum saglamak,kanı kaynamak,samimi ortam oluşturmak,dünyaya bakış açısı......offffffff

Üniversiteyi kazanan bayan da olsa kopuyor eğer memleketinde çalışma fırsatı varsa ne ala.Ancak öyle kopulmuyor.
Babanız için:Mekanı cennet olsun...Nur içinde yatsın..
Doktorun Yeri olayını tam anlyamadım,ben de bilmiyorum öyle bir yeri.Doktor bir arkadaşınızın açtığı bir mekanı tesadüfen görmüş olmalısınız sanırım.Ama benim bilmemem normaldir çünkü uzaklarda bir ilçe asıl benim memleketim.

mdr' Alıntı:
Orhan bey;

İsmail bey çok teşekkürler.. :smiley:

Mersin Limonluda..çok popüler bir yer.miş..

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=53663

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR