Hayatı Renklendiriyor Bu Çiçekler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meseregan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,050

Etiketler
Ynt: Hayatı Renklendiriyor Bu Çiçekler

Arkadaşlar..

" Hiçbir zaman..megapikseli yüksek makina iyi demek degildir "
bence 6-8 mp her şeye yeterde artar bile...

Bu bir satış stratejisidir.Piyasayı kızıştırıp insanları yarışır hale getirip tüketici toplumu olmaya yöneltmektir.
Yüksek MP den ziyade sensörün boyutu ve kalitesi önemlidir.
Hatta Dünyanın sayılı fotografçıları bunu her yerde vurgularlar.Türkiyenin ilk 10 fotografçısından biri olan Melih Özbek sitesinden bir bakınız.,,
http://www.melihozbek.com/icerik.asp?f=megapixel.htm

Yada yüksek megapiksel iyi midir diye aratırsanız....daha doyurucu cevaplar alırsınız..

Hayatımızı renklendiren çiçeklerden :smiley:
[attachment=1][attachment=2]

DSC_4938.jpg

DSC_5186.jpg

meseregan arkadasımın komar ve zifin çiçekleri cok güzel yaylalarımızda cok olur renk ve kokuları doyumsuzdur..emeğinize sağlık..[attachment=1]

Resim 597.jpg

Uzun bir aradan sonra Hepinize KOCAMAN bir MERHABA arkadaşlar.
Çoktandır bahsettiğim geziyi sonunda gerçekleştirdim. 3000 fotoğrafla döndüm.
Silifke, Mut, Yerköprüşelalesi,Ilısu Baraj Gölü, Ilısu Şelalesi ve Gezende kanyonu. Toplamda 5 gün sürdü. Ayrı bir konu başlığı açıp resimleri en kısa zamanda atacağım. Ama önce burada küçük bir kaç örnek vereceğim :smiley:

DSC_0131.jpg

DSC_0513.jpg

Hoşgeldin meseregan :smiley:)) Seni görmek ne güzel :smiley: Şimdi geçirdiğin güzel vakitlerin sarhoşluğu hala üzerindedir.Ayağının tozuyla fotoğraflardan paylaşmaya başlamışsın bile :smiley: Üstteki fotoğraflar zakkum.Bu arada papatyalar ve gelincikler,benim en sevdiğim,çocukluğumun anılarıyla yoğrulmuş bu iki kır çiçeği bir arada :smiley: teşekkür ederim memleketimin çiçeklerini bizimle paylaştığın için.İnanır mısın zakkum konusu aklımdan geçmişti,acaba oralarda var mı diye düşünüp meraketmiştim :smiley: Sulak yerlerde olduğunu bilirim ama yayla olduğu için orada olup olmadığına emin olamadım.Bu da güzel bir sürpriz oldu,sormadığım bir soruya daha sormadan bir cevap aldım :smiley:

Alttaki günebakanların rengi çok tatlı çıkmış ters ışığın etkisiyle,çok tatlı bir renk :smiley: kopyalayacağım izninle meseregan :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri