Hayallerimizdeki Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 273
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,022
Ynt: Hayallerimizdeki Karavan

[attachment=1]

[attachment=2]

k5.jpg

k6.jpg

Etiketler

Sağolun Yusu Bey, elinizde tüfekle olan profil resminiz nerde çekildi?

Başak hanım fotoğrafı TRT televizyonunda yayınlanan Anadolu Gezgini adlı programın çekimlerini yaparken gittiğimiz Aydın Nazilli yakınlarındaki Madran dağında çekmişdik o tüfekde orada koyun otlatan çobanlarındı fotoğrafa espiri katmak için almıştım elime ve boşdu ;) fotoğrafdaki derinlikde güzel olunca buraya avatar olarak koymayı uygun gördüm beğenmenize sevindim :D

Bende Kendi Hayalimi böyle paylaşayım istedim sizinde hayallerinizle ilgili böyle sayfalar açmazı tavsiye ediyorum.mercedes sprinter 4x4 araç bulmuştum 32.bin lira şimdilik hayallerimi erteleme kararı aldım . resimleri atıyorum yorumlarınızı esirgemeyin

524285187sftqvl1.jpg

417429.jpg

DDD.jpg

Mercedes_4x4_Sprinter_9.jpg

5261586292_f5b10231a3_b.jpg

Paylaşım için teşekkürler.....Duygularıma tercüman olmuş bu resimler....Ama bizim ülkemizde böyle şeyler gerçekten de hayal oluyor...Örnegin bu tip bir aracın türkiye satışı var mı....

Şimdi,kendimi kasap kedisi gibi (Etlere bakıp yalandığı için) hissediyorum :(

şuanda laptopum yanımda olmadığı için diğer resimleri atamıyorum bi kaç güne iç resimler planlarıda atarım ..

Sayın VW caravelle böyle bir sayfamız zaten mevcut Aslan Ahmet in açtığı,orada da ilginç araçlara rastlayabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31430.0

arkadaşlar merhaba karavan bölümüne de ufak bir ziyaret yapmam gerekti tecrübelerinize ihtiyacım var.

aşağıdaki karavanı kendim yapsam ruhsat çıkarmam gerekir mi? ruhsat çıkarabilirmiyim? yardımcı olursanız sevinirim.

[attachment=1]

defender 110 609.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR