Hayaller Gerçek Olunca...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 627
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,945

Etiketler
Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...

MASALLAH :smiley:) ben yazmasamda takipteyim konuyu dagitmyayim diye bisey yazmiyorum :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Emre bey beylik soruyu sormak istiyorum :smiley: benzinli kullanıcısı olarak düz dizelmi benzinlimi ayrımında artı ve eksileri paylaşırmısınız,,yada aracınızdaki motorun düz dizelmi olmasını tercih ederdiniz yoksa düz dizel yerine benzinliye devammı dersiniz?

mrdnmz' Alıntı:
Okuyan bir maşallah desin arkadaş. Fotoğrafını yüklediğim şey iflah olmuyor yaaa :(

MAŞALLAH kardeşim kazasız belasız. kanka blosun resimlerini şu konuya da atsana orada bu işi çok merak edenler var. sana soracakları çok sorular vardır.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=101771.msg1364126#msg1364126

oguzhan3434' Alıntı:
MASALLAH :smiley:) ben yazmasamda takipteyim konuyu dagitmyayim diye bisey yazmiyorum :smiley:
Sent from my iPhone using Tapatalk

Yaz yahu DEF konusu bu her türlü dağıt topla.. Alyan lazım sadece :smiley:

limankalesi' Alıntı:
Emre bey beylik soruyu sormak istiyorum :smiley: benzinli kullanıcısı olarak düz dizel mi benzinli mi ayrımında artı ve eksileri paylaşır mısınız,,yada aracınızdaki motorun düz dizel mi olmasını tercih ederdiniz yoksa düz dizel yerine benzinliye devam mı dersiniz?

Düz Dizel ve ya Düz Benzin (V8 var diye) arasında ki seçim kesinlikle DÜZ BENZİN olur. Daha sessiz, daha atak, daha az titreşim, LPG ile km'de çok ama çok az bir farkla daha ucuz.

Eksi Yönleri - Su geçişlerinde dikkatli olmak lazım.

bence aradaki tek fark bu...

tafa4196' Alıntı:
MAŞALLAH kardeşim kazasız belasız. kanka blosun resimlerini şu konuya da atsana orada bu işi çok merak edenler var. sana soracakları çok sorular vardır.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=101771.msg1364126#msg1364126

yazıyorum birader oraya da şimdi... sana da kolay gelsin. dalmışsın gene... benim kargo n'oldu bu arada?

Düz Dizel ve ya Düz Benzin (V8 var diye)

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=99585.585#ixzz3M3WAEO4X

v8 var diye dediğiniz v8 le düz dizelimi karşılaştırdınız yoksa düz benzinli düz dizelimi karşılaştırdınız?

Yağmur başladı su geçişleri de sorun olmaya başladı...

En son çatlayan distribütör kapağımı değiştirdim ancak fayda etmedi dün akşam yine kaputun üstüne kadar suya girince ıslanma dolayısı ile mola vermek zorunda kaldım.

Çözümü basit ama her suya giriş sıkıntı olacaksa uğraşamam yani. Şimdi Sprey Silikon ya da Mum Sprey denilen zımbırtıyı deneyeceğim.

Ankara Gaye Özer bey e de danıştık konuyu özellikle V8 ler için bir aparat olduğunu istersek yurt dışından getirebileceklerini ancak en etkili çözümün plastik bulaşık eldiveni olduğunu söyledi.

Onun dışında dün akşam tekrar su geçişlerini denerken telsiz antenini (Midland S9) fotoğraftaki hale getirince el telsizine dönmeye karar verdim.

Yani Satılık Telsiz var. :smiley:

Midland 100 araç telsizi
FM/AM 80 kanal + Midland S9 Araç telsizi ile berbaber 350TL dir.

Ayrıca dodikleri sağlam bir şekilde sabitlemenin yolu nedir? derya sen bilirsin :p

de20e795a9ca48809d9eb356ded86f45.jpg

Emre bey bir videoda izlemiştim, adam su geçişi yapacağı zaman iki fırın arasına ızgaranın önüne ızgara boyunda bir branda geriyor böylelikle fanın çalışırken önden motora su almasını büyük ölçüde engelliyor tabiki kaput üstü su geçişlerinde çok fayda etmeyebilir ama bence denenebilir.

tafa4196' Alıntı:
geçmiş olsun kardeşim bu aralar sende nazar var sanırım gel bi okutalım seni burada :smiley:
geçtiğin suyun derinliği neydi baya yıpratmış senin arabayı
Antalya nın caddelerinde bele kadar su var. araziyi düşün artık ;D

voyvoda4' Alıntı:
Emre bey bir videoda izlemiştim, adam su geçişi yapacağı zaman iki fırın arasına ızgaranın önüne ızgara boyunda bir branda geriyor böylelikle fanın çalışırken önden motora su almasını büyük ölçüde engelliyor tabiki kaput üstü su geçişlerinde çok fayda etmeyebilir ama bence denenebilir.

ya iş oraya varacaksa ön hubları da manual yapalım... ben arabadan inmek istemiyorum ki... Defender ın olayı bu değil mi zaten.

Kafana göre
istediğin yere
keyfine göre
dağa taşa bayıra
kuma çamura dereye

yani... sudan çıktıktan sonra ne olacak haydaaa gene araçtan in brandayı toparla ıslanmış brandayı da hemen katlayıp yerine koyamazsın.. ha yer demişken zaten yerim yok aracın içinde...

Ben kafama göre dalıcam çıkıcam batıcam...

"Belki" diyorum dizel mi olaydı en başında... Pes etmiş değilim bu arada... Plastik eldiven i de deneyeceğim ilk fırsatta yazarım gelişmeleri.

tafa4196' Alıntı:
geçmiş olsun kardeşim bu aralar sende nazar var sanırım gel bi okutalım seni burada :smiley:
geçtiğin suyun derinliği neydi baya yıpratmış senin arabayı

ya paylaşmıcam hiç bir şey burada... ki o da bana uymuyor. bilemedim ikilemdeyim bu aralar. Okutma işini uzaktan da yaparsınız siz... :smiley:

255/75 lastik var kaput hizasını sen hesap et... Ama oğlan bayıldı bayıldı.. :smiley::smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri