mrdnmz
Hilux N70
Ynt: Hayaller Gerçek Olunca...
Okuyan bir maşallah desin arkadaş. Fotoğrafını yüklediğim şey iflah olmuyor yaaa
Okuyan bir maşallah desin arkadaş. Fotoğrafını yüklediğim şey iflah olmuyor yaaa
mrdnmz' Alıntı:Okuyan bir maşallah desin arkadaş. Fotoğrafını yüklediğim şey iflah olmuyor yaaa
oguzhan3434' Alıntı:MASALLAH ) ben yazmasamda takipteyim konuyu dagitmyayim diye bisey yazmiyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
limankalesi' Alıntı:Emre bey beylik soruyu sormak istiyorum benzinli kullanıcısı olarak düz dizel mi benzinli mi ayrımında artı ve eksileri paylaşır mısınız,,yada aracınızdaki motorun düz dizel mi olmasını tercih ederdiniz yoksa düz dizel yerine benzinliye devam mı dersiniz?
tafa4196' Alıntı:MAŞALLAH kardeşim kazasız belasız. kanka blosun resimlerini şu konuya da atsana orada bu işi çok merak edenler var. sana soracakları çok sorular vardır.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=101771.msg1364126#msg1364126
Her araziye girdiğinde dodik kıran biri için çok yanlış soru. ;Dmrdnmz' Alıntı:Ayrıca dodikleri sağlam bir şekilde sabitlemenin yolu nedir? derya sen bilirsin
Antalya nın caddelerinde bele kadar su var. araziyi düşün artık ;Dtafa4196' Alıntı:geçmiş olsun kardeşim bu aralar sende nazar var sanırım gel bi okutalım seni burada
geçtiğin suyun derinliği neydi baya yıpratmış senin arabayı
voyvoda4' Alıntı:Emre bey bir videoda izlemiştim, adam su geçişi yapacağı zaman iki fırın arasına ızgaranın önüne ızgara boyunda bir branda geriyor böylelikle fanın çalışırken önden motora su almasını büyük ölçüde engelliyor tabiki kaput üstü su geçişlerinde çok fayda etmeyebilir ama bence denenebilir.
tafa4196' Alıntı:geçmiş olsun kardeşim bu aralar sende nazar var sanırım gel bi okutalım seni burada
geçtiğin suyun derinliği neydi baya yıpratmış senin arabayı
dturan' Alıntı:Antalya nın caddelerinde bele kadar su var. araziyi düşün artık ;D