Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küçük ağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 482
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,749
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

Misafirperveriliğiniz ve emekleriniz için Hataylı dostlarımıza ADANOFF olarak tesekkur ediyoruz, konaklama imkanları ve motocross yarışları ve etkinliği çok organize şekilde yapılmıştı ellerinize sağlık.
Ancak burdan ister istemez OFFROAD oyunlarındaki organizasyonsuzluğu belirtmek istiyorum hakem heyetinin tamamının misafir ildeki arkadaşlara verilmesi, yine bir başka misafir ilin katılımcılarının aşırıya kaçmış taşkın suruşleri çok üzücü oldu (tabiiki bizim için değil o bölge insanına offroad kulturunu vermeye calısan insanlar için) , Bu iki misafir ilimizin kluplerinede oraya izlemeye gelen insanlara "Araç nasıl parçalanır ?, Offroad araçlarının limitleri nelerdir ?" konulu pratik uygulamalı dersleri için teşekkur ediyor kişisel gelişimlerinin tamamlanması yolunda başarılar diliyorum.!

Bu tur Organizasyonları bölgemizde herzaman destekliyor ADANOFF olarak katılım sağlıyoruz yapılan ilk organizasyondaki eksikliklerin paylaşılmasını bir sonraki yıl yapılacak organizasyona olumlu katkıları olacağını dusunduğumum için görüşlerimi belirttim, yanlış anlaşılmasın.

Etiketler
Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinlikleri ve Off Road Oyunları (9 - 10 Nisan 2011)

küçük ağa' Alıntı:
sedat abi seninle orada tanışmak kısmet olmadı ama bende oradaydım. amatör olarak yapılmış bir organizasyondu. ama hasan beyide tebrik ediyorum tek başına bazı şeylere gögüs gererek halletmeye çalışmış. bu durumdan kaynaklanan aksaklıklar haliylede vardı bence hasan beyin beklentisinin üzerinde katılım oldu buna kendi bile şaşırmış durumdaydı. bunların harcama bütcesi eger hasan bey tarafından karşılanmıssa allah hasan beye kolaylık versin. ama dışardan gelen arkadaşların çogu sıkıntı yaşadı yinede biz sefil ofrooadçular olarak sefillige alıştıgımızdan sıkıntı duymuyoruz. fakat senin şeker hastası oldugunu duysam ben bir kayserili olarak kayseriyi agaına döker senin orada bir dilim degil ekmek lokantaları ayagına getirirdim. bu durumada çok üzüüldüm geçmiş olsun

P1090693.jpg

P1090689.jpg

P1090691_800x600.jpg

P1090717_800x600.jpg

P1090719_800x600.jpg

arkadaşlar çok güzel bir gündü, katıldığım en güzel etkinliklerden birini daha geçirdim, herkese çok teşekkürlerr

takomistik' Alıntı:
küçük ağa' Alıntı:
sedat abi seninle orada tanışmak kısmet olmadı ama bende oradaydım. amatör olarak yapılmış bir organizasyondu. ama hasan beyide tebrik ediyorum tek başına bazı şeylere gögüs gererek halletmeye çalışmış. bu durumdan kaynaklanan aksaklıklar haliylede vardı bence hasan beyin beklentisinin üzerinde katılım oldu buna kendi bile şaşırmış durumdaydı. bunların harcama bütcesi eger hasan bey tarafından karşılanmıssa allah hasan beye kolaylık versin. ama dışardan gelen arkadaşların çogu sıkıntı yaşadı yinede biz sefil ofrooadçular olarak sefillige alıştıgımızdan sıkıntı duymuyoruz. fakat senin şeker hastası oldugunu duysam ben bir kayserili olarak kayseriyi agaına döker senin orada bir dilim degil ekmek lokantaları ayagına getirirdim. bu durumada çok üzüüldüm geçmiş olsun
teşekkür ederim Hasan beyin hatırına ben üç defa Reyhanlıya gittim ilk duyuruda ne yapmamız gerektiğini açık açık yazdım benim ADAMın ne yemeğine ne çayına eyvallahım olmaz çok şükür orduyu besleyecek yeteneğim var bana bunu yapanlar dışardan gelen misafirlere ne yaptılar acaba saygısızlık yeme içme konularının dışında parkurdada devam etti ya ADAM başka şeyler hakettide yer müsait değildi akşam HAsan beye anlattım orda sürünün başı kendisi harcamalar için başka bir yerden bütçe ayrıldığını biliyorum ayrıca harcamalar konusunda bende payıma ne düşerse katılacağımı beyan ettim o davranışı kabul etmem mümkün değil sayende tekrar PROTOSTOMU tekrarlıyorum bu ara benim oturduğum yer Reyhanlıya 100 km heran orada bulunmadım bana ne görev verilirse sıfır hata ile bitiririm ayrıca hiç sefil değiliz sizler katılmasanız bu kadar güzel olmazdı bilmemek ayıp değil ben yöneticiyim emekliyim hakkı hukuku iyi bilirim eşim avukat oğlum avukat haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır bunu bağırarak söylemek gibi yanlış bir huyum var huyum kurumasın selamlar

Değerli arkadaşlar,
İlk defa yapılan bir etkinlikte mutlaka aksaklıklar olur. Ancak biraz fazla olmuş. Adanadan katılan arkadaşlarımızın eşyalarının çalınmasına çok üzüldüm. bu kadar emniyet tedbirleri arasında böyle bir olayın yaşanması kadar üzücü bişey olamazdı. Bide hakem arkadaşımızın telefonunun masadan alınması. Ne desek bilmiyorum. Atilla abi haklısın sanki organizasyonu maraş yapmış gibi oldu. Anteplilerle yarıştılar. Bizde kendimizle..

Thunder one' Alıntı:
Değerli arkadaşlar,
İlk defa yapılan bir etkinlikte mutlaka aksaklıklar olur. Ancak biraz fazla olmuş. Adanadan katılan arkadaşlarımızın eşyalarının çalınmasına çok üzüldüm. bu kadar emniyet tedbirleri arasında böyle bir olayın yaşanması kadar üzücü bişey olamazdı. Bide hakem arkadaşımızın telefonunun masadan alınması. Ne desek bilmiyorum. Atilla abi haklısın sanki organizasyonu maraş yapmış gibi oldu. Anteplilerle yarıştılar. Bizde kendimizle..
ben Kahraman Maraş Gaziantep işini görmedim orda değildim ama oraya katılan herkes eşit haklara sahiptir bu işlerde tecrübe sahibiyseler onların sesinin daha fazla çıkması da doğal karşılanmalıdır gayet güzel renk kattıklarını düşünüyorum ve teşekkür ederim

kerimakkis' Alıntı:
Misafirperveriliğiniz ve emekleriniz için Hataylı dostlarımıza ADANOFF olarak tesekkur ediyoruz, konaklama imkanları ve motocross yarışları ve etkinliği çok organize şekilde yapılmıştı ellerinize sağlık.
Ancak burdan ister istemez OFFROAD oyunlarındaki organizasyonsuzluğu belirtmek istiyorum hakem heyetinin tamamının misafir ildeki arkadaşlara verilmesi, yine bir başka misafir ilin katılımcılarının aşırıya kaçmış taşkın suruşleri çok üzücü oldu (tabiiki bizim için değil o bölge insanına offroad kulturunu vermeye calısan insanlar için) , Bu iki misafir ilimizin kluplerinede oraya izlemeye gelen insanlara "Araç nasıl parçalanır ?, Offroad araçlarının limitleri nelerdir ?" konulu pratik uygulamalı dersleri için teşekkur ediyor kişisel gelişimlerinin tamamlanması yolunda başarılar diliyorum.!

Bu tur Organizasyonları bölgemizde herzaman destekliyor ADANOFF olarak katılım sağlıyoruz yapılan ilk organizasyondaki eksikliklerin paylaşılmasını bir sonraki yıl yapılacak organizasyona olumlu katkıları olacağını dusunduğumum için görüşlerimi belirttim, yanlış anlaşılmasın.

+++ 1000000

kerimakkis' Alıntı:

+~1000000

Güzel bir haftasonu geçirdik.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Ayrıca alınan iki kupada ayrı bir keyf oldu:smiley:
İnşallah başka bir etkinlik de tekrar görüşürüz...

Cumartesi günü sabah Gaziantep ten 9 araç olarak yola çıktık. Yaklaşık 200 km yolu kahvaltı dahil 5 saatte katederek Reyhanlı'ya vardık. Hasan Hocam ile kamp alanını gezdikten sonra yarışların yapılacağı parkura baktık. Cross motorları için düzenlenmiş, offroad için hafif bir parkurdu. Ön hubları açmadan 2 çekerde parkuru turlayınca diğer illerden gelecek olan jeeplerin bundan hoşlanmayacağını ve bir iki değişiklik yapmamız gerektiğini söyledim. Hasan Hocam belediyeden iş makinasını çağırdı ve 3-4 saatlik bir çalışmayla motocross parkuruna dokunmadan engel yaptık. Görsel olarak güzel sahneler yaşandı sanıyorum bu engellerde.

Organizasyon olarak tahmin edilenden daha fazla bir katılımın olması sebebiyle ufak tefek aksaklıklar yaşandı. Bunların organizasyona gölge düşürdüğünü düşünmüyorum. Sonuçta gelen herkes yarıştı. Soğuktan donup açtıktan ölen olmadı.

Gelelim offroad yarışlarına. Motocrosstan farklı olarak ilave bir 100 metre orta zorlukta parkur vardı. Görsel şovlarında hepsi orada oldu zaten.Kronometre ve zaman hakemliğine bütün katılan il temsilcilerinin eşliğinde şeffaf bir şekilde organize edildiğini düşünüyorum. Kimse hile yapmadı. Amatör bir ruh içerisinde herkes iyi niyetle yarışın tamamlanmasını sağlamaya çalıştı. Zaman konusunda da itiraz olmaması bunun en büyük delilidir.

"Antep maraş şakşakcılığı" demek çok ağır bir itham. Aksu TV K.Maraş ın ulusal bir kanalı. Mİkrofonu eline alıp seyircileri çoşturan arkadaşlarda bu kanalın çalışanları. Kendi şehirlerinin araçlarını tanıyarak bunlara daha fazla söz etmeleri kadar doğal bir durum olamaz. Maraşlı arkadaşlar masraf edip oraya kadar bunları organize edebilmişlerse bunu şakşakcılık diye nitelendirmek yanlış. Ben kendilerini kutluyorum.

Offroad yarışlarında 1. OLan Gaziantep ten Cengiz Özdoğan 2. Olan yine Gaziantep'ten Mehmet Akdemir ve 3. Olan K.Maraşlı Arkadaşımızı kutluyorum. Ayrıca Motocrossta 2. Olan Gaziantep temsilcimiz Yılmaz Mutlu kardeşimizi ayrıca tebrik ediyorum. Bu organizasyon bize gösterdi ki yakın zaman benzerini Gazişehrimizde düzenlememiz gerekiyor.

Saygılar..

jeepcj5' Alıntı:
Güzel bir haftasonu geçirdik.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Ayrıca alınan iki kupada kaymak oldu herseyin uzerine:smiley:
İnşallah başka bir etkinlik de tekrar görüşürüz...
off roadcu herzaman mütevazi yardımsever zorluklara ğögüs gerer ADAMın tekini üzmemek için ordan uzaklaştım sizlere teşekkür ederim kupa için tebrikler

başlangıçta pasif geçeceğini düşündüğümüz organizasyon,yarışlar başlayınca yerini büyük bir heyecana bıraktı,rakiplerimizin ne denli zorlu olduğunu anladık ve tanıma fırsatı bulduk.şimdiye kadar tanık olduğum en hızlı parkurdu.yarışmacı arkadaşlar herşeylerini ortaya koydular.parkur ilk etapta biraz amatörce hazırlanmıştı.fakat hasan hocam sağolsun bizim bu hayalkırıklığımızı erken farketti ve bizimde çalışmalarımızla parkuru yeniden düzenleyerek daha zorlu hale getirdik.katılan tüm off road cı arkadaşların bu işi bu kadar ciddiye almaları hırs ve azimleri gerçekten görülmeye değerdi.gazoff ve gosk olarak,başkanımız göktuğ güzelbey,gosk başkanımız murat keklik e bu organizasyonda bizlere bu heyecan ve adranelin dolu dakikaları yaşattıkları için minnettarız.ayrıca maroff ve gazoff arasında geçen bir yarışmadır düşüncesine katılmıyorum.spikerin iyi sunumunun yanında maroff u ön plana çıkartıcı sözleri biraz göze batmış olabilir.maroff ve gazoff araçlarına para harcamışlar,acımamışlar ve seyircilere görsel ve işitsel bir şölen yaratmışlar bunun neresi yanlış.bu bir yarıştır gösteri organizasyonu değil..yanlış olan tek şey şu olabilir araçlar arasındaki güç farkı.buda mor güçlerini 2 gruba ayırarak yarıştırılabilirdi,maroff üyesi arkadaşların bize gösterdiği yakın ilgi ve alakadan çok memnun olduk.anladıkki bu tür yarışlarda 1 incili 2 cilik 3 cülük önemli değil,dostluk çerçevesinde rekabet etmek ve işin sonunda tekrar birbirimizin başarılarına ortak olabilmek en büyük kazanç olmuştur.bu organizasyonu düzenleyen saygıdeğer büyüklerimize emniyet teşkilatımıza ve off road a gönül vermiş tüm katılımcı arkadaşlarıma önce kendi adıma sonra gazoff ve gosk adına teşekkürlerimi bir borç bilirim.yarışmalar sonunda araçları hasar alan arkadaşlarada ve kaza yapıp yaralanan motorsikletçi arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi sunarım.umarım daha bir çok organizasyonda birlikte oluruz.ilk fotoları ben eklemek istedim,ama daha sonra diğer arkadaşlarımın ekleyeceği resimlerde daha müthiş kareler var.saygılar....

IMG_2466.jpg

IMG_2471.jpg

IMG_2512.jpg

IMG_2527.jpg

IMG_2464.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,529
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafacan Nişancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR