Hatay Off Road Grubu; İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,610
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Hatay Off Road Grubu; İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

foremost' Alıntı:
Menderes bey bu imzalıyacağım kağıt resmen almanyanın versay anlaşması gibi bir yazı kabulu olmuş elimizi kolumuzu bağlıyor bence aşırı derecede kısıtlayıcı olduğunu düşünüyorum sonuçta insanlar eğlenmeye ve iyi vakit geçirmeye geliyor bu tür yaptırımlarla gelen kişiler ve aileleri huzursuz olabilir bilginiz olsun iyi zaman geçirmeniz dileğiyle saygılar

Sadece başımıza bir şey gelirse biz bunun farkında olarak bu etkinliğe geldik anlamındadır. Bence aileler bu tür bir riskin farkında olarak belgesiz ve kuralsız olarak gidenlerden korkmalı. Bu şekilde çok daha huzurla bu işi yaptığımızı söyleyebilirim. Bir iki etkinliğie bizimle katılırsanız bizim gibi düşüneceğinizden eminim.
kemalhanoray' Alıntı:
Öncelike Tüm Hatay Grubuna Merbaha

Kısaca Kendimi Tanıtmak İstiyorum AdanOff Grubundan Kemalhan Oray Suzuki Jimny Sahibiyim..Bu Pazar Etkinliğinize Katılmak İstiyorum Fakat Aracımda Standarta Ek Olarak Sadece M/S Lassa Competus Dişli Lastikler Var..Su Geçişlerinde Vs Standart Jimny Sorun Çıkartır Mı Bunu Öğrenmek İstiyorum Birde Diğer Jimnyde Get Vs Var Mı Acaba ? Herkese Tekrardan Selam Ve Saygılar..

Standart Jimny ile gelebilirsiniz. Sadece hırdavatçılardan iki tane en büyüğünden U kilit satın alın bulabilirseniz bir de en kısasından strap (çekme halatı yerine kullanılabilen kalın şerit kumaş diyebiliriz ama çekeri fazladır tabi). Jimny için yükseltme kiti de var ama en iyisi süspansiyon kitle yapılan yükseltmedir. Ancak, eğer yılda 30 haftadan fazla offroad çıkmıyor ve aracı şehirlerarasında da sıklıkla kullanıyorsanız en az yükseltme ile en az modifikasyonla offroadda kullanın. Ahmet Çankaya Bey de bir tane hafif yükseltilmiş bir Jimny var gelince bir bakın o kadar yükseltme her işinizi görür hem arazide hem de asfaltta rahattır.

Etiketler
Ynt: Hatay Off Road Grubu; İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Bu forum düşüncelerimizi sevgi, saygı üslüp ve adap çerçevesinde her türlü konuyu konuşup ve tartışıp bir noktaya gelmek içindir sizburda neden bu şekilde düşünüyorsun bu şekilde düşünme derseniz dayatmış olursunuz herkez sizin fikrinizde olmak zorunda değildir kimseyi şekilendirmeye ve bir kalıba sokmaya çalışmayın dileyen gelir imzalar katılır dileyen etkinliğinize katılmaz isteğidi dağa tepeye bölgeye çıkar bunada itirazınız yoktur sanırım ve bu konuda söylemlerinizde çok açık zaten kuralarımıza uyan bize uyar misali ve şunuda belirteyim insanları kokutmayada hakkınız yok belgesis ve kuralsız olarak nitelendiğiniz kişilerde bu spora gönül vermiş insanlar herkez sizin gibi profösyönel kurum gibi yapılanamıyor malesef onlarıda düşünmek gerekir bu yüzden size uymayanları ötekileştirmek soğutmak doğru değildir bu forumda saygı,üslüp ve adap kurallarının dışına çıkmadan sadece fikrimi dile getirdim bu en doğal hakkımdır bilginiz olsun saygılar

Manifesto konusunu tartışmak bile çok anlamsız. :(Burda yapılan her uygulama insanların güzelliği içindir.Topluluklarda kuralsız bir yaşam biçimi olabilirmi? Emeğinize sağlık...

nill' Alıntı:
Manifesto konusunu tartışmak bile çok anlamsız. :(Burda yapılan her uygulama insanların güzelliği içindir.Topluluklarda kuralsız bir yaşam biçimi olabilirmi? Emeğinize sağlık...
:D :D :D :D

foremost' Alıntı:
sayın arkadaşım biz kurallarımızı arkadaşlarımız arasında yeterince konuştuk tartıştık yazıya döktük uygulamaya başladık profilinize baktım memleket yok,yaş yok bu manifestoyu hazırlayanlar yaşı kemale ermiş belli eğitim ve bilgi beceri sahibi insanlar bizim çalışmamızı beğenmeyebilirsin sana tavsiyem yaşadığın yerde grup oluştur manifestonu yaz kafana göre takıl yaptığımız işi tenkit etme sen daha iyisini yap örnek alıp manifestomuza ekleriz.manifestomuzu almanyanın versay anlaşmasına benzetmişsin ya osmanlının SEVR anlaşması gibi olsaydı ayrıca teşekkür

m atilla kupeli' Alıntı:
teşekkurler bilgilendirme için goruşmek uzere hoşçakalın.
iyi akşamlar arkadaşım tlf 05322311699 sedat bakır iskenderun

sayın sedat bey adanalıyım yaşımda 32 büyüğümsün saygı duyarım bende sizin profılınıze göz attım profılıme yazmayı unutmuşum bilgilerimi bu tartışmayı uzatıpta formunuzu kirletmeyelim amacım kurallarınızı tenkit etmek değildi yanlış anlamaya sebep olduysam üzgünüm.Benim eğitim ve kültür seviyem şu ana kadar ne üzdü ne yanılttı bu yüzden müsterih olun size ve hataylı off-roata gönül vermiş tüm dostlara iyi vakit geçirmelerini diliyorum saygılar

H.İbrahim HÜDÜREFE
0530 6904091

Merhaba hataylı arkadaşlar. Böyle bir gezi düzenlediğiniz çok teşekkür ederim. Bizim adana gurubu içinde değişiklik olacak. Zaten benim eşim mahmut demir ve hamdi bey iki kere gurubunuza katılmıştı çok memnun kalmışlardı. Küçük ağayı onun anlatmasıyla tanıdım. Yarınki etğinligin güzel huzurlu mutlu bir şekilde geçmesi dileğiyle hoşçakalın

Hatay'dan Katılanların son listesi

1. Menderes ŞEREFLİŞAN Land Rover-Series3
2. Yaşar Ergün- Mahmut Yıldırım Suzuki X-90
3. Erdinç Ediboğlu, Mahmut Yıldırım, Alper Tüydeş ve HRT Kameraman arkadaşlar - Ford Ranger
4. Mustafa Çalgın ve Ailesi- Grand Cherokee
5. Feridun Bahadırlı-Ford Ranger
6. Fevzi Karaali ve Ailesi-Cherokee
7. Ahmet Çankaya ve Ailesi-Suzuki Jimny
8.Sedat Bakır,Tuncay Bakır,M.Burak Bakır-mıtsubıshı Pajero

selam hatay Off road ben adanoff yesı Adnan Demir Mahmut Demirin yigeniyim sızlere bol camurlu gezıler dılerım kazasız belasız gecmesını temennı ederım :smiley: :smiley:

1-mahmut demir L 200
2-atilla kupeli toyota hılux td
3-hamdi izal suziki hdi
4-onur k L 200
5-hilal ayça seyhan kıa sportage
6-hakan ozgıray tahoe
7-gokhan gozukara navara
8-tansu çorat L 200
9-selçuk demir L 200

ADANOFF olarak bir aksilik çıkmazsa inşallah listemiz bu son ana kadar belki 1 katılım daha olabilir goruşmek uzere hoşçakalın
telefon no 0532 735 40 50

adanalı arkadaşlar yolunuz açık olsun sabah saat 8,15 te ben sizleri migrosun önünde bekliyeceğim görüşmek dileğiyle Allaha emanet olun

afganlı ADO' Alıntı:
selam hatay Off road ben adanoff yesı Adnan Demir Mahmut Demirin yigeniyim sızlere bol camurlu gezıler dılerım kazasız belasız gecmesını temennı ederım :smiley: :smiley:
mahmut usta ve hamdi bey iki defa bizi şereflendirdiler yarın yine geliyorlar inşallah iyi bir gezi olur

sayın foremost h.ibrahim bey hayır hiç üzülmedim asıl ben seni üzdüysem kusura bakma manifestomuz açık bir şekilde arkadaşların bilgisine sunuldu forumda var dileyen orda eksik gördüğü veya olmasını istediği hususu yazabilir arkadaşlarımızcada uygun görülürse kabul edilir .keşke bizim o ilanımızı okusanda görüşlerini orda belirtsen daha iyi olurdu Allaha emanet ol hakkını helal et iyi akşamlar adanalı olduğunu biliyordum mesajın altında adanoff görülüyor

Yaşar Hocam Ufak bir düzeltme var;

Hatay'dan Katılanların son listesi

1. Menderes ŞEREFLİŞAN Land Rover-Series3
2. Yaşar Ergün- Mahmut Yıldırım Suzuki X-90
3. Erdinç Ediboğlu, Mahmut Yıldırım, Alper Tüydeş ve HRT Kameraman arkadaşlar - Ford Ranger
4. Mustafa Çalgın ve Ailesi- Grand Cherokee
5. Feridun Bahadırlı-Ford Ranger
6. Fevzi Karaali ve Ailesi-Cherokee
7. Ahmet Çankaya ve Ailesi-Suzuki Jimny
8.Sedat Bakır,Tuncay Bakır,A.Hamit Yıldırım -Mıtsubıshı Pajero
( Kendimi Ekledim ) ;)

küçük ağa' Alıntı:
adanalı arkadaşlar yolunuz açık olsun sabah saat 8,15 te ben sizleri migrosun önünde bekliyeceğim görüşmek dileğiyle Allaha emanet olun
goruşmek uzere hoşçakalın :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri