Hatay Off Road Grubu; İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,610
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Hatay Off Road Grubu; İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Başlığı düzelttim

Mahmet Bey Benim arabada

1. Menderes ŞEREFLİŞAN Land Rover-Series3
2. Yaşar Ergün- Mahmut Yıldırım Suzuki X-90
3. Erdinç Ediboğlu, Mahmut Yıldırım, Alper Tüydeş ve HRT Kameraman arkadaşlar - Ford Ranger
4. Mustafa Çalgın ve Ailesi- Grand Cherokee
5. Feridun Bahadırlı-Ford Ranger
6. Fevzi Karaali ve Ailesi-Cherokee
7. Ahmet Çankaya ve Ailesi-Suzuki Jimny
8.Sedat Bakır,Tuncay Bakır,M.Burak Bakır-mıtsubıshı Pajero

Etiketler
Ynt: Hatay Off Road Grubu; İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

menderes bey , duyru başlığı gerçekten güzel, ne gerekiyorsa o ,haydi hayırlısı,

Hocam tanıtıcı ve uyarıcı güzel giriş için teşekkürler. Aranızda olup güzel fotoğraflar çekmeye çalışacağım.

Bana da bi yer bulunur herhalde.. ;D

Merhaba (Thunder.one)Hamit bey,umarım iyisiniz.Hafsad la ilgili size mail atmıştım,ulaştımı merak ettim.Antakya ya geldiğinizde haberdar ederseniz sizi Hafsad lı dostlarımızla tanıştırayım.Bol fotoğraflı günler dilerim.

nill' Alıntı:
Merhaba (Thunder.one)Hamit bey,umarım iyisiniz.Hafsad la ilgili size mail atmıştım,ulaştımı merak ettim.Antakya ya geldiğinizde haberdar ederseniz sizi Hafsad lı dostlarımızla tanıştırayım.Bol fotoğraflı günler dilerim.
Mrb nill hanım;
Mailiniz ulaşmadı. Yeniden yollarsanız sevinirim.kendi sitemdeki fotoğraflarla ilgili görüş ve önerilerinizi de beklerim.
Esen kalın.

Adanadan Selam arkadaslar bu etkinliginize katılmak istiyoruz sizin için bir sakıncası yoksa olur verirseniz , listelerimizi olusturmaya calısırız ayrıca dısarıdan gelenler için bulusma yerini daha detaylı verirseniz seviniriz tsk ler ..KİRLENMEK GÜZELDİR..

amigo' Alıntı:
Adanadan Selam arkadaslar bu etkinliginize katılmak istiyoruz sizin için bir sakıncası yoksa olur verirseniz , listelerimizi olusturmaya calısırız ayrıca dısarıdan gelenler için bulusma yerini daha detaylı verirseniz seviniriz tsk ler ..KİRLENMEK GÜZELDİR..

Buyrun Hocam tabi sizi de aramızda görmek isteriz ama lütfen siz ve davet edeceğiniz misafirleriniz ilk mesajda belirtilen faaliyet kurallarını okumuş ve sonrasında da imzalanacak olan belgeyi de imzalanmış olarak yanınızda getirin. Buluşma yeri iskenderundan migros-prime mall kavşağından sağa dönün arsuz yolunda ilerleyin buluşma yeri madenli kasabası ya da Gülcihan plajı kavşağındadır. Hareket saatimiz 09.00'da dır.

ola ki lazım olur aşağıdaki linkten bir kaç numarayı kaydedin derim

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69029.msg837529#msg837529

Selam yasar hocam gerekli tlf aldım.. gerkli belgelerle birlikte sayımızı netlestirip listeye ekliyecegiz.. saygılar gorusmek uzere hosca kalın..

Menderes bey bu imzalıyacağım kağıt resmen almanyanın versay anlaşması gibi bir yazı kabulu olmuş elimizi kolumuzu bağlıyor bence aşırı derecede kısıtlayıcı olduğunu düşünüyorum sonuçta insanlar eğlenmeye ve iyi vakit geçirmeye geliyor bu tür yaptırımlarla gelen kişiler ve aileleri huzursuz olabilir bilginiz olsun iyi zaman geçirmeniz dileğiyle saygılar

;D ;D ;D :D ;D

Öncelike Tüm Hatay Grubuna Merbaha

Kısaca Kendimi Tanıtmak İstiyorum AdanOff Grubundan Kemalhan Oray Suzuki Jimny Sahibiyim..Bu Pazar Etkinliğinize Katılmak İstiyorum Fakat Aracımda Standarta Ek Olarak Sadece M/S Lassa Competus Dişli Lastikler Var..Su Geçişlerinde Vs Standart Jimny Sorun Çıkartır Mı Bunu Öğrenmek İstiyorum Birde Diğer Jimnyde Get Vs Var Mı Acaba ? Herkese Tekrardan Selam Ve Saygılar..

Siz çamurun keyfini çıkarırken bizde (HAFSAD) Narlıca da Fidan dikmeye gidiyoruz etkinliğine katılacağız.İnşallah Reyhanlı etkinliklerinde buluşuruz.Off Road Madenli Çamur Adam Belgeseli ekibine keyifli bir gezi diliyorum.

hataylı tum dostlara selamlar. oncelikle parkuru okuyunca biraz çekindim ama degişik guzel bir gezi olacagı kanaatindeyim çok guzel bi gurubunuz var allah yolunuzu açık etsin. saygılar

foremost' Alıntı:
Menderes bey bu imzalıyacağım kağıt resmen almanyanın versay anlaşması gibi bir yazı kabulu olmuş elimizi kolumuzu bağlıyor bence aşırı derecede kısıtlayıcı olduğunu düşünüyorum sonuçta insanlar eğlenmeye ve iyi vakit geçirmeye geliyor bu tür yaptırımlarla gelen kişiler ve aileleri huzursuz olabilir bilginiz olsun iyi zaman geçirmeniz dileğiyle saygılar

Arkadaşlar bu kurallar, katılımcıların tümünü, gerek can güvenliği, gerekse doğabilecek yasal sorumluluklara karşı korumak amacıyla, HATOFF üyelerinin ortaklaşa oluşturduğu kurallardır. Kurallar oluştururken keyfiyet değil, Off-road camiası tarafından daha önceden yaşanmış, olumsuz tecrübeler göz önüne alınmıştır. Kısacası, insanların daha iyi ve güvenli vakit geçirmeleri temel hedefimizdir. Bu bağlamda tüm off-road severlere, kurallarımız çerçevesinde kapımız herzaman açıktır. Şimdiden hepinize hoşgeldiniz diyor, iyi vakit geçirmenizi diliyorum.

Adana dan katılacak arkadaşlar için, İskenderun-Arsuz kavşağında bulunan Migros da, saat 8.15 de buluşulup,8.30 da hareket edilecek. saat 9.00 da Madenli-Gülcihan kavşağında ekibibn diğer elemanları ile buluşulacaktır. Migros dan Madenli kavşağına mesafe 20 km olup yaklaşık 25 dk da ulaşım sağlanabilir. Migrosa gelen Adanalı misafirlere Sedat Bakır (Beyaz renkli mitsubishi pajero) rehberlik yapacaktır. :smiley:

menderessereflisan' Alıntı:
Adana dan katılacak arkadaşlar için, İskenderun-Arsuz kavşağında bulunan Migros da, saat 8.15 de buluşulup,8.30 da hareket edilecek. saat 9.00 da Madenli-Gülcihan kavşağında ekibibn diğer elemanları ile buluşulacaktır. Migros dan Madenli kavşağına mesafe 20 km olup yaklaşık 25 dk da ulaşım sağlanabilir. Migrosa gelen Adanalı misafirlere Sedat Bakır (Beyaz renkli mitsubishi pajero) rehberlik yapacaktır. :smiley:
teşekkurler bilgilendirme için goruşmek uzere hoşçakalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri