Thunder one
Kamp I
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)
Devam..
Devam..
bu tartışmayı bitirdiğimi söyledim ama Erkin Beyin bu yazdıkları tekrar cevap vermemi gerektirdi.erkingedik' Alıntı:Güzel bir gezi olmuş,
Bu ara da benim araca bir de kardeş gelmiş, sevindim.
Tepkime gelince,
Bizler gunluk hayatimiz dişinda, etkinlikler de bir araya gelen insanlarız. En azindan benim icin boyle.
Yaptigimiz isin ciddiyetine bagli olarak yazdigimiz ve arkasinda durudugumuz manifestoya (kurallara) sonuna kadar uymaliyiz.
Nedenine gelince; elbette can guvenligi!!
hepimizin esi cocugu ve bakmakla yukumlu oldugumuz insanlar var.
Manifestoyu ve icerigini elestirmek gelistirici yonde katkilar yapmak kacinilmaz, ancak her haliyle uygulamak bizlerin birinci gorevi olmali.
Manifesto delinirse hersey de oldugu ve gunumuzde de bir cok orengini gordugumuz gibi bir anlami kalmaz.
örnek;
gittigimiz yerler de icki icmeden gelmek beni de zqevkten eksik ve mahrum birakiyor, amma velakin gel gorki bunun sıkıntisini daha once yasamis oldugumuzdan dolayi ben de bu kurala uymak ve kendimi bu sekilde motive etmek durumundayim.
yani bir defa delindi mi hic bir anlami yok!
yanmda getiridigim arkadaslara bile gelmeden manifestoyu okutuyorum.
paylasima gelince paylasalim, bulusup konusalim, gerkiyorsa manifestoyu tamemn degistirelim ama bu haliyle delmeyelim.
umarim anlasilmisimdir,
hepinize selamlar.
Çok kolay olur,düşünecek ne var biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz odun semaverinin çift demlikli kırk kişilik olanı devreye sokarım tamamdır sıra size geldiğnide siz düşünün bekliyorum buyrun gelinATSIZ_61' Alıntı:başkan her ay bizi görmek zor olmaz mı senin için, dağda görmeyle bu aynı olmaz sonra; bak bir daha düşün ;D
Erkin bey deneyimleri veya çekimlerini görmek lazım. Hata yapma lüksümüz yok. Zaten bu aralar biraz sıkıştımerkingedik' Alıntı:Menderes hocam bu makina isimizi goruru mu?
http://m.bestbuy.com/m/e/product/detail.jsp?skuId=6571752&pid=1218757819828