Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,794
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)

Devam..

IMG_1974.JPG

IMG_1977.JPG

IMG_1981.JPG

IMG_1984.JPG

IMG_1987.JPG

Etiketler

erkingedik' Alıntı:
Güzel bir gezi olmuş,
Bu ara da benim araca bir de kardeş gelmiş, sevindim.:smiley:

Tepkime gelince,
Bizler gunluk hayatimiz dişinda, etkinlikler de bir araya gelen insanlarız. En azindan benim icin boyle.
Yaptigimiz isin ciddiyetine bagli olarak yazdigimiz ve arkasinda durudugumuz manifestoya (kurallara) sonuna kadar uymaliyiz.
Nedenine gelince; elbette can guvenligi!!
hepimizin esi cocugu ve bakmakla yukumlu oldugumuz insanlar var.
Manifestoyu ve icerigini elestirmek gelistirici yonde katkilar yapmak kacinilmaz, ancak her haliyle uygulamak bizlerin birinci gorevi olmali.
Manifesto delinirse hersey de oldugu ve gunumuzde de bir cok orengini gordugumuz gibi bir anlami kalmaz.
örnek;
gittigimiz yerler de icki icmeden gelmek beni de zqevkten eksik ve mahrum birakiyor, amma velakin gel gorki bunun sıkıntisini daha once yasamis oldugumuzdan dolayi ben de bu kurala uymak ve kendimi bu sekilde motive etmek durumundayim.
yani bir defa delindi mi hic bir anlami yok!
yanmda getiridigim arkadaslara bile gelmeden manifestoyu okutuyorum.
paylasima gelince paylasalim, bulusup konusalim, gerkiyorsa manifestoyu tamemn degistirelim ama bu haliyle delmeyelim.
umarim anlasilmisimdir,
hepinize selamlar.
bu tartışmayı bitirdiğimi söyledim ama Erkin Beyin bu yazdıkları tekrar cevap vermemi gerektirdi.
öncelikle arkadaşlardan böyle güzel bir gezi sonrası bu nahoş durum için özür diliyorum.
Erkin bey isim vererek yazdım çünkü bu durumun muhatabı ben oldum. yazdıgınız o uyulması gereken kurallara karşıymışım gibi algılanmam beni fazlasıyla üzdü. ben içerik konusunda eleştiri getirmedim veya bu kuralları deleceğim bunlardan sıkıldımda demedim, size burda yeniden ne dediğimin savunmasınıda yapmıyorum ama üzüntüyle okuyorum ki (bu işin muhatabı olarak) yine iş döndü dolaştı içki mevzuna geldi, sizler beni tanımadan bilmeden örneği direk bu konu üzerinden veriyorsunuz. sanki ben dağda içen ama bu kurallarla engellenen durumuna düştüm. en azından ben öyle anlıyorum. öyle bir niyetim olsa giderim adam gibi içerim kimseyede hesap vermem, bu kadar insana da gerek duymam. bizler orada birşey paylaşırken elbette asgari müştereklerde birleşerek bunları bazı kurallar dahilinde yapıyoruz. bu kadar dogal birşey olamaz. kimse o kuralları tanımıyorum delecegim derdinde de değil. bizim birlikteliğimiz samimiyet ve tabiki birbirimize olan saygımız, sevgimiz. onun için kimse bir diğerine zarar verecek bir fiilin içinde olması beklenemez. bu kim olursa olsun. umarım sizde benim asıl söylediklerimin bu tartışmaların dışında çok farklı birşey oldugunu anlamışsınızdır. selamlar.
tekrar bu durum için bütün arkadaşlardan özür diliyorum...

Eline sağlık Hamit. Güzel pozlar yakalamışsın.

ATSIZ_61' Alıntı:
başkan her ay bizi görmek zor olmaz mı senin için, dağda görmeyle bu aynı olmaz sonra; bak bir daha düşün ;D
Çok kolay olur,düşünecek ne var biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz odun semaverinin çift demlikli kırk kişilik olanı devreye sokarım tamamdır sıra size geldiğnide siz düşünün bekliyorum buyrun gelin

Benim için çok güzel bir tecrübeydi. Organize edenlere, yiyeceklerini benimle paylaşanlara,çay ve meyve ikram edenlere, güzel yol tarifi verenlere, bu güzel fotoğraf ve videoları çekip sitede paylaşanlara, bu güzel topluluğu oluşturan bütün yoldaşlara çok teşekkürler. Tadı damağımızda kaldı. Bu arada 26 litre lpg ile 72 km yol yapabilmişim. Yangın kulesinde yol bilgisayarında 36.7 litre/100km görünüyordu. Tekrar tekrar teşekkürler.

erkingedik' Alıntı:
Menderes hocam bu makina isimizi goruru mu?

http://m.bestbuy.com/m/e/product/detail.jsp?skuId=6571752&pid=1218757819828
Erkin bey deneyimleri veya çekimlerini görmek lazım. Hata yapma lüksümüz yok. Zaten bu aralar biraz sıkıştım :D

Bi de bir kürek vardı. Onuda buradan analım, bir teşekkürde yeni aldığı sıfır küreğini bizler için yol açmada kullanan kürekçiğin sahibine gelsin. :smiley:

Hocam, deneme sansimizin olamaz.
amerikaya bir arkadasim gidecek siparis vereyimmi bilemedim?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,512
Kaydolan Son Üyemiz
erhanemir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR