Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,044
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)

Hamit bey ben bir türlü atamadım resimleri siz rahatlıkla ekliyebildiniz mi? anlayamadım bir türlü...

Etiketler

Güzel bir gezi olmuş,
Bu ara da benim araca bir de kardeş gelmiş, sevindim.:smiley:

Tepkime gelince,
Bizler gunluk hayatimiz dişinda, etkinlikler de bir araya gelen insanlarız. En azindan benim icin boyle.
Yaptigimiz isin ciddiyetine bagli olarak yazdigimiz ve arkasinda durudugumuz manifestoya (kurallara) sonuna kadar uymaliyiz.
Nedenine gelince; elbette can guvenligi!!
hepimizin esi cocugu ve bakmakla yukumlu oldugumuz insanlar var.
Manifestoyu ve icerigini elestirmek gelistirici yonde katkilar yapmak kacinilmaz, ancak her haliyle uygulamak bizlerin birinci gorevi olmali.
Manifesto delinirse hersey de oldugu ve gunumuzde de bir cok orengini gordugumuz gibi bir anlami kalmaz.
örnek;
gittigimiz yerler de icki icmeden gelmek beni de zqevkten eksik ve mahrum birakiyor, amma velakin gel gorki bunun sıkıntisini daha once yasamis oldugumuzdan dolayi ben de bu kurala uymak ve kendimi bu sekilde motive etmek durumundayim.
yani bir defa delindi mi hic bir anlami yok!
yanmda getiridigim arkadaslara bile gelmeden manifestoyu okutuyorum.
paylasima gelince paylasalim, bulusup konusalim, gerkiyorsa manifestoyu tamemn degistirelim ama bu haliyle delmeyelim.
umarim anlasilmisimdir,
hepinize selamlar.

Menderes hocam bu makina isimizi goruru mu?

http://m.bestbuy.com/m/e/product/detail.jsp?skuId=6571752&pid=1218757819828

ATSIZ_61' Alıntı:
Hamit bey ben bir türlü atamadım resimleri siz rahatlıkla ekliyebildiniz mi? anlayamadım bir türlü...

Hocam fotoğraf boyutlarını küçültünce problem olmadı. Kalanları daha sonra ekleyeceğim.

Herkese selam. Benim için güzel bir gezi oldu. Tüm katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu arada eksikliklerimizi öğrendik (kendi adıma) . kazma kürek gerekiyormuş. halat gerekiyormuş. birde stepne gerekiyormuş. :smiley:. Hamit çamurlu alanların fotografları nerde ?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94047.0

Alt takım kontrol videosunu buraya ekledim.
Diğer videoları bu konuya eklerim. sadece alt takım ayrı olsun dedim :D

Çok keyifli ve güzel birgündü. Daha dazla katılım daha güzel olurdu. Menderes hocam basta olmak üzere herkese çok teşekkürler. Tabiki devam diyoruz:smiley:

Sırada..

IMG_1725.JPG

IMG_1726.JPG

IMG_1728.JPG

IMG_1729.JPG

IMG_1732.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR