Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,906

Etiketler
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)

Hocam estağfurullah biz sizlerden öğreniyoruz da hani pek ses çıkmayınca dedim takılayım.Özledik de ondan:smiley:

Barışş' Alıntı:
Defender'da bana yeriniz var mı demek istemiştim, Menderes Hocam.
Ailece katılacağımız için üzgünüm. Çocuğu araç içinde oyalayabilmek için oyuncakları, koltuğu vs. uykusu geldiğinde arkada uzanıp yatırıyoruz. Kusura bakmayın. Yalnız gittiğimde seve seve...

trmemo' Alıntı:
Misafir kabul edilir mi ?
Mehmet grubumuz tüm doğa ve offroad severlere açıktır. Memnuniyet duyarız. Ancak güvenli, çevreci, huzurlu ve uzun soluklu grup etkinliklerimizin devam edebilmesi için, grubumuz tarafından hazırlanmış olan "Hatay Offroad grubu manifestosu" nu, tüm yeni katılımcıların okumanızı rica ediyoruz. Ayrıca yemek molası için kişisel tercihler kullanılabileceği gibi, sucuk-ekmek asgari müştereğinde buluşmak sadece tavsiyemizdir. Misafirilere semaver çayı ve vinç bizim ikramımız olup, sadece bardağınızı ve çekme halatlarınız başta olmak üzere diğer temel offroad ekipmanlarınızı tedarik etmeniz yeterli olacaktır. :D Görüşmek dileğiyle.

Benim bildiğim su ürünleri balık ekmek yerdi . :smiley:

trmemo' Alıntı:
Benim bildiğim su ürünleri balık ekmek yerdi . :smiley:
Mehmet bey öncelikle daha önceki cevabımda Mehmet şeklinde hitap ettiğim için özür dilerim. Yeni farkettim. Bu konulara özellikle dikkat eden birisi olduğumu belirtmek isterim. Tamamen dalgınlık olmuş. Su ürünleri ile bağlantınız var mı?

Menderes Hoca Mehmet Yörükoğlu başka biri değilse benim teyzemin kızının oğlu benim akrabamdır kendisi tanıtmamış makine mühendisidir çoktandır görüşememiştik bu vesile oldu selamlar

Barışş' Alıntı:
Defender'da bana yeriniz var mı demek istemiştim, Menderes Hocam.
Barış katılma durumum cumartesi akşam belli olacak katılırsam yerin hazır telefonla haber veririm selamlar

:smiley: Başkanım doğru. Sizin dezzoğlu Mehmet Yörükoğlu. İnşallah pazara birlikteyiz. Yeni üyemiz. Bir Arkadaşım daha katılmak ister ancak pazar gününe belli olacak.

KATILIMCILAR.................... :

1. Menderes ŞEREFLİŞAN (LR S3) 5353016264
2. Ahmet MERCAN (Galloper) 5364645483 ( bir mani çıkmazsa tabi
3. Tufan (Subaru Forester) 0506 9465497
4. Ahmet Metin YILDIRIM (dodge 100s) 5353224817
5.Yahya Yılmaz (Suzuki vitara jlx)
6. Mehmet YÖRÜKOĞLU - (0532.395 11 47)( Land Rover - Dıscovery ) - A.Hamit Yıldırım

NOT : Geziye katılan tün raç sürücüleri ve yolcuları Offroad Manifestomuzu okumuş ve kabul etmiş olmalıdır. Okumayanlar tekrar gözden geçirmelidirler. ;D )

NOT : Geziye katılan tün raç sürücüleri ve yolcuları Offroad Manifestomuzu okumuş ve kabul etmiş olmalıdır. Okumayanlar tekrar gözden geçirmelidirler. ;D )
[/quote]

Ne hikmet varmış şu 'manifesto'da ben bir türlü anlamadım. yarın sınav falan yapmazsınız dimi. ;D. siz yapmazsanız bir gün Menderes hoca yapacak. bende sınıfta kalacağım galiba.
Belki bana şu ters geliyor ve herkesle bunu paylaşmak istiyorum. doganın özgürlügü kuralsızlıgı ruhumuzu dinlendiriyor. dağlar bizim için bir kaçış. bu özgürlüge giderken kuralların her defasında hatırlatılması huzursuzluk veriyor. bizler kendimizi bilen insanlarız, yeni katılan arkadaşlar da...
Meramımı anlatabildim mi bilmiyorum ama en azından gelecek cevapları biliyorum... yarın görüşmek üzere..

;D Hocam yeni katılan arkadaşalarımız var. Ondan dolayı tekrar hatırlatma ihtiyacı hissettim.

Doğanın özgürlüğünü doya doya yaşamak, stress atmak,adrenalin yaşamak, heyecan yaşamak dileğiyle. ;D ;D ;D

Cümleten Selam. Hamit kazma kürek bulamadım. Mangal hazır. Sizin bahçede kazma kürek yok mu? :smiley:

Sedat Abi Merhaba pazar günü bekliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR