trmemo
LR Discovery II td5
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)
Misafir kabul edilir mi ?
Misafir kabul edilir mi ?
Ailece katılacağımız için üzgünüm. Çocuğu araç içinde oyalayabilmek için oyuncakları, koltuğu vs. uykusu geldiğinde arkada uzanıp yatırıyoruz. Kusura bakmayın. Yalnız gittiğimde seve seve...Barışş' Alıntı:Defender'da bana yeriniz var mı demek istemiştim, Menderes Hocam.
Mehmet grubumuz tüm doğa ve offroad severlere açıktır. Memnuniyet duyarız. Ancak güvenli, çevreci, huzurlu ve uzun soluklu grup etkinliklerimizin devam edebilmesi için, grubumuz tarafından hazırlanmış olan "Hatay Offroad grubu manifestosu" nu, tüm yeni katılımcıların okumanızı rica ediyoruz. Ayrıca yemek molası için kişisel tercihler kullanılabileceği gibi, sucuk-ekmek asgari müştereğinde buluşmak sadece tavsiyemizdir. Misafirilere semaver çayı ve vinç bizim ikramımız olup, sadece bardağınızı ve çekme halatlarınız başta olmak üzere diğer temel offroad ekipmanlarınızı tedarik etmeniz yeterli olacaktır. Görüşmek dileğiyle.trmemo' Alıntı:Misafir kabul edilir mi ?
Mehmet bey öncelikle daha önceki cevabımda Mehmet şeklinde hitap ettiğim için özür dilerim. Yeni farkettim. Bu konulara özellikle dikkat eden birisi olduğumu belirtmek isterim. Tamamen dalgınlık olmuş. Su ürünleri ile bağlantınız var mı?trmemo' Alıntı:Benim bildiğim su ürünleri balık ekmek yerdi .
Erkin profilinde,nerden?konya yazıyor demir çelik konyayamı taşındı?erkingedik' Alıntı:Bir teslik olmazsa ORADAYIMM!!
Barış katılma durumum cumartesi akşam belli olacak katılırsam yerin hazır telefonla haber veririm selamlarBarışş' Alıntı:Defender'da bana yeriniz var mı demek istemiştim, Menderes Hocam.