Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,906
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)

trmemo' Alıntı:
Cümleten Selam. Hamit kazma kürek bulamadım. Mangal hazır. Sizin bahçede kazma kürek yok mu? :smiley:

Tamamdır eksikliklere sabah bakarız. ( Yedek Stepne var değilmi ??? En önemlilerden biride o ;D ;D ;D )

Etiketler

Herkeze selam,
Manifestoyu anlamadim ne demek bende anlamadim?
Protesto ediyorum!!!
Manifesto anlasilana kadar da etkinliklere katilmiyorum?
Umarim soruya cevap olmustur!!!

Yedek stepne var da nasıl sökülür takılır onu bilmiyorum :smiley: Yoksa kazma küreği bunun için mi istedin ? :smiley:

erkingedik' Alıntı:
Herkeze selam,
Manifestoyu anlamadim ne demek bende anlamadim?
Protesto ediyorum!!!
Manifesto anlasilana kadar da etkinliklere katilmiyorum?
Umarim soruya cevap olmustur!!!

Erkin Bey bunu bana mı yazdınız tam anlayamadım. ben manifestodan bahsettim ama.. eğer benim yazdıklarımdan dolayı verdiğiniz bir cevapsa orda rahatsızlığımın sebebini açık bir şekilde yazdım. bu yazdıklarımı protesto ediyor ve gelmiyorsanız üzülürüm. burada manifestonun anlaşılıp anlaşılmaması meselesi yok; fazla ön plana çıkarılma rahatsızlığı var. O rahatsızlıkta benlik bir durum siz mesele etmeyin lütfen. tepkinizi anlayamadım..

Yani alt tarafı topluca bir gezi yapılacak. bence bu kadar gerginliğe gerek yok.
Sonuçta herkes kendi şahsına münhasırdır. Ehliyet varsa araç varsa sıkıntı olmaması gerekir.
yarın sabah saat 9 da migrosda oluyoruz kesin dimi?
sucukları sabah migrosdan mı alırız varmı bu konuda topluca bir haraket?

mossin nagant' Alıntı:
Yani alt tarafı topluca bir gezi yapılacak. bence bu kadar gerginliğe gerek yok.
Sonuçta herkes kendi şahsına münhasırdır. Ehliyet varsa araç varsa sıkıntı olmaması gerekir.
yarın sabah saat 9 da migrosda oluyoruz kesin dimi?
sucukları sabah migrosdan mı alırız varmı bu konuda topluca bir haraket?
Evet planda değişiklik yok.. migros saat 10 da açılıyor yanılmıyorsam. sucukları başka yerden temin etmelisiniz. ortak hareket yok herkes kendi tedarikini kendisi yapıyor. yarın görüşmek üzere...

Benden sonra neler olmuş neler... Arkadaşlar alınganlık, tepki koyma veya eleştirme lüksümüz olmayacak kadar küçük ve samimi bir grup yaratmaya çalışıyoruz. Derdim her etkinlik öncesinde manifesto ile can sıkmak değil. Herkesin kendini bilecek kadar olgun olduğunu düşünüyorum. Hepimizin manifesto konusunda yetersiz kaldığımız durumların olduğunu gözlemliyorum. Ancak bu manifestonun hazırlanması da, her etkinlik öncesi hatırlatma gereği duymam da, benim bu konudaki tecrübelerim ile sabit. Özellikle son 1 aydır gruba yeni katılımlarımız oldu ve bundan sonrada olacak gibi görünüyor. Bu nedenle testi kırılmadan dövmek en doğrusu gibi geliyor. Kamplı gezilerimizde beklentiler konusunda esnek olduğumuzu gösterdik. Ancak isim vermek istemiyorum ama,yine de günlük etkinliklerimizde esneklik konusunda teklifler geliyor. Burada kötü polis rolüne girmek istemiyorum ama bu konuda prensipler oluşturmazsak ipin ucunu toplamakta zorlanabiliriz. Belki Hamit beyin benim uyarımdan sonra yeniden tekrarlaması can sıkmış olabilir. Eğer Erkin beyin protestosunu daha önce okuyabilme şansım olsaydı çözüm getirmek isterdim. Sırf bu nedenle etkinlikten uzak kalması beni de çok üzdü. Erkin beyin titizliğini de, Yahya hocanın iy niyetini de çok iyi biliyorum. Bu nedenle bu konuyu lütfen daha fazla uzatmadan en kısa zamanda birlikte olalım. Bununla birlikte zaman zaman eğitim toplantılarına da ihtiyacımız olduğu çok açık. Bu konuda adım atmalıyız... Kalın sağlıcakla, paylaşın fotoğraflarla :D

İlk Fotoğraf benden olsun. ;) arkası nasılsa gelir 8)

IMG_1679.JPG

IMG_1681.JPG

IMG_1682.JPG

IMG_1685.JPG

IMG_1686.JPG

menderessereflisan' Alıntı:
Arkadaşlar alınganlık, tepki koyma veya eleştirme lüksümüz olmayacak kadar küçük ve samimi bir grup yaratmaya çalışıyoruz.
Bu nedenle bu konuyu lütfen daha fazla uzatmadan en kısa zamanda birlikte olalım. Bununla birlikte zaman zaman eğitim toplantılarına da ihtiyacımız olduğu çok açık. Bu konuda adım atmalıyız...

ben sadece rahatsızlığımı dile getirdim ve bitti. uzatılacakta birşey yok zaten.diğer konularda da sana katılıyorum Menderes hocam. bizim en azından bir mekan belirleyip ayın belli bir günü sürekli bir araya gelip hem sohbet hemde bilgi paylaşımı yerinde olacaktır. bu bizim belki aramızdaki diyoloğuda olgunlaştıraçaktır. Bunun için en yakın zamanda toparlanalım.
bu günde çok güzel oldu bütün arkadaşlara teşekkürler...

ATSIZ_61' Alıntı:

ben sadece rahatsızlığımı dile getirdim ve bitti. uzatılacakta birşey yok zaten.diğer konularda da sana katılıyorum Menderes hocam. bizim en azından bir mekan belirleyip ayın belli bir günü sürekli bir araya gelip hem sohbet hemde bilgi paylaşımı yerinde olacaktır. bu bizim belki aramızdaki diyoloğuda olgunlaştıraçaktır. Bunun için en yakın zamanda toparlanalım.
bu günde çok güzel oldu bütün arkadaşlara teşekkürler...
Buyrun gelin çay benden

başkan her ay bizi görmek zor olmaz mı senin için, dağda görmeyle bu aynı olmaz sonra; bak bir daha düşün ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR