Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,911
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)

küreğimle kimse dalga geçemez :smiley:

valla çok güzel bir hafta sonu oldu. videoları youtube'a yükledim. izleyin bol bol :smiley:

ben benim aracımın bu lastikerle bu kadar performanslı olacağını düşünmüyordum açıkcası.
şaşırttı beni. çamur falan dinlemeden çıktık gittik.
bu hafta napioz :smiley:

Etiketler

Aranızda bulunamadıım hayır işi vardı bu pazar onu hallettim,kürek işini anlayamadım,Metin o dodgeye 750/16 OK 144 LASSA takmadan gelmesin,odunların çamura dizilmesi çok yanlış videoyu tekrar izleyin odunlar arabaya takoz olup aracın gidişini engellediği gibi uçları ani lastik basmaları ile havaya kalkıyor ya kartel delinse ne yaparsınız?Odun dizme zorunluluğu olursa yatay değil düz gidiş istikametine göre iki sıra halinde dizilmeli,iyi gün geçirmişsiniz ,Tufan Bey ne yapıyoruz diye bu pazarı kasdediyor önce eksikler gideriliyor sonra proğram Metin jant ve lastiği tavsiyelerim ve tercihi yönünde çok kısa zamanda çözsün en küçük çamurda lastik aracı salmıyor,örneğin önde bir araç çekme zorunluluğu durumunda kalsa çeken araç debriyaj balatasını yakar en ucuzu 300 tldir bu gibi araziye çıkmadan önce hazırlık yapılmalı gördüğüm eksiklikleri kısaca yazdım selamlar

Arkadaşlar kürek buldum ama rengine karar veremedim. :smiley: :smiley: :smiley:

kurek.jpg

cidden çok güzel bi gün olmuş :smiley: çok güzel fotolar

Ya ben bu isi bilmiyorum!
ya da cok ciddiye aliyorum!
ogrenecegiz demekki bir ehliyet bir arabanin bu ise yettigini,
bunca masrafi yapmanin anlamsiz ve manasiz oldugunu!

herkezin yeni yili kutlu olsun!

Arkadaşlar bir şey soracağım. Anakamp, kamp1 , kamp2 ne oluyor. Herhangi bir faydası var mıdır ?

Erkin bey merhaba. Ben aracı yaklaşık 1 ay önce aldım. Onun için araç hakkında fazla bilgim yok. Land rover yedek parça ve servis konusunda nereler ile iletişim kuruyorsunuz.

Mehmet bey,

Off-road ekipmanlarimin bir kismini Amerika ve İngilterden e-bay uzerinden getirdim. (kücuk olanlar)
Bir kismini Huma Oto dan temin ettim, roof rack v.b. bir kac seyi de bura da kendim yaptirdim.

Diger yedek parcalara gelince ozellikle Ankara da ikinci el araclari alip parcalayip satan firmalar var, ayni zaman da orjinal parca da satiyorlar.
Ben genel de islerimi sanayi de Serkan Oto ya yaptiriyorum, bu gune kadar her sıkıntimi cozduler.
Detay bilgi isterseniz bir gun bulusur ya da bir gezi de bulustugumuzda konusuruz.
Selamlar

Çok güzeldi valla herkese çok teşekkürler.Sedat abi eksiklikleri gideriyoruz yavaş yavaş.Lastik bu ayın sonunda inşallah alacağız zamanla hepsi tamamlanacak.Eksiksiz olması bence imkansız elimezdekilerle de idare edeceğiz zaman zaman.Lastik ve jant için bana bulma konusunda yardımcı olursanız sevinirim....

Arkadaşlar hangi model ve tip araç telsizi kullanıyorsunuz.

trmemo' Alıntı:
Arkadaşlar hangi model ve tip araç telsizi kullanıyorsunuz.

Telsiz bende yok. Olsa iyi olur bence ama bizim için bir ihtiyaç mı bilemedim. Kamp1 kamp2 galiba forumda yazdıkça artan rütbe gibi birşey ama bir işe yarıyor mu onuda bilemiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,746
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR