Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,873
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012)

..

DSCN2928.JPG

DSCN2933.JPG

DSCN2935.JPG

DSCN2940.JPG

DSCN2941.JPG

Etiketler

Google Earth programından geçemediğmiz mesafeyi kontrol ettim 60m. Evet 60 m için riski göze alamadık. Geçilemez miydi. Belki geçilebilirdi. Yaptığımız Doğa ve Spor. Yani kumar ve çevre düşmanlığı değil. Ya ağaç kesecektik ya da devrilme riskini göze alacaktık. Biz ikisii de yapmakdık. Tüm grubun can ve mal güvenliğini birinci sırada tuttuk ve yetmedi arkamızda teker izimizden başka bir şey bırakmadık. Yani çevreye duyarlı bir off-road etkinliği düzenledik. Manifestomuza sadık kaldık. Dönüşte farklı alternatif rotalar denedik. Yolu bahçede sonlanan kör yollara kadar girdik. Ama sonunda bir tarla ve dere kenarından dönüş yolu bulduk.

IMG_5767.JPG

IMG_5769.JPG

IMG_5772.JPG

Hızlı fotoğraf paylaşımı için teşekkürler. Sedat Abi grubun hakkını teslim et. Fotolar hemen yüklendi bak.
Hatay Off-Road Grubu üyeleri doğaya zarar verilmemesi ve güvenlik anlayışı nedeni ile bir teşekkürü daha hak ediyor. Beraber bir etkinliği iple çekiyorum.

Ekibe tebrikler çok heyecanlı olmasada güzel bir gezi olmuş. Ben de ekibi ormanda bulamadım. Nergizlik girişi piknik alanında mangal sefası yaptıktan sonra biraz orman içi yürüyüş ve " Kanlıca Mantarı" topladım. Paylaşımlar için teşekkürler. Bir sonraki etkinlikte görüşmek dileğiyle.

Hepinizin eline saglik, guzel bir gezi olmus.

Demekki ne oluyor?bundan sonra düzenlenecek gezilere profesyonel fotoğrafçı götürmemek gerekiyor onlara güvenip resim çekmiyoruz havamızı alıyoruz selamlar

küçük ağa' Alıntı:
Demekki ne oluyor?bundan sonra düzenlenecek gezilere profesyonel fotoğrafçı götürmemek gerekiyor onlara güvenip resim çekmiyoruz havamızı alıyoruz selamlar
Sedat beye katılıyorum. Fotoğraf konusunda kendi başımızın çaresine baktığımız zaman, aynı heyecanı herkesle paylaşabilmek için gelir gelmez yüklüyoruz. Ama profesyoneller nerdeeeeee yalvarttılar resmen :D:D

;) Valla benim kafama da düştü ama alınmadım bende gelir gelmez yüklüyorumm. sayın hocaam gerçi ben profosyonel değilim sadece amatör. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR