Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,872
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012)

Arkadaslar offroad bir tutkudur , ayni zamanda spordur bence.Araclar bu sporu yaparken yipranabilir ,cizilebilir v.b.Ama en guzeli tamir isinde Sedat baskan el atarsa hic korkmaya gerek yok.Insallah pazar gunu havamiz da nesemiz de bi de camurumuz da bol olur. ;D

Etiketler

Arkadaşlar konuya yeniden açıklık getirme gereği duydum. Vinci olmayan gelmesin şeklinde bir algı oluşmasını istemiyorum. Vinçsiz arkadaşlardan katılım olursa; Nergislikten aşağı ineriz. Büyük olasılıkla da bu yönde bir seyir kolaylık sağlayacaktır. Ancak her iki durumda da, yol olmayan bir alandan geçerken, araçlar çizilebilir ve altı vurabilir. Bu riskleri bilmelerini isterim. Aksi halde etkinlik sırasında hayıflanmalar, şikayetler ve pişmanlıklar konusunda vicdanen huzursuz olmak istemiyorum.
Bu arada hava yağışsız görünüyor. Takip...

menderessereflisan' Alıntı:
Arkadaşlar konuya yeniden açıklık getirme gereği duydum. Vinci olmayan gelmesin şeklinde bir algı oluşmasını istemiyorum. Vinçsiz arkadaşlardan katılım olursa; Nergislikten aşağı ineriz. Büyük olasılıkla da bu yönde bir seyir kolaylık sağlayacaktır. Ancak her iki durumda da, yol olmayan bir alandan geçerken, araçlar çizilebilir ve altı vurabilir. Bu riskleri bilmelerini isterim. Aksi halde etkinlik sırasında hayıflanmalar, şikayetler ve pişmanlıklar konusunda vicdanen huzursuz olmak istemiyorum.
Bu arada hava yağışsız görünüyor. Takip...
Hocam araçlarında ekipman sıkıntısı olan arkadaşlarımız bizlerden fazla olduğu için yapılacak etkinliğe katılımın sağlanması eksiklerin tespit edilmesi açısından bütün arkadaşların katılabileceği güzrgah ve rota belirlenmesi uygun olur topa sert girme faul olmasın ;D ;D ;D

Menderes hocamın belirlediği yol üzerindem gidip olmazsa diğer seçenekleri denemek daha mantıklı geldi,konunun ilk açıldığında dendiği gibi geziden çok spor amaçlı, iyi idman olur bizim için

Vinç konusu bende hala netleşmedi. Vinç yarınki gezi için olmazsa olmaz mıdır? Hava açıyor gibi netleştirebilirsek bende katılmak istiyorum. Sizden haber bekliyorum iyi günler...

Yarınki hava durumu fotoda belirtilmiştir yani herhangi bir sorun gözükmüyor
Bundan mütevellit aksiyona devam....
Buluşma noktamız iskenderun migros saat :10.00

image.jpg

Hava durumunda biraz rüzgar dışında bir sorun görünmüyor. Arkadaşların yoğun isteği üzerine vinçleme gerekmeyecek üst yoldan aşağıya ineceğiz. Ancak balta, kazma,kürek ve eldiven konusunda daha aşağı kurtarmaz. Olsa baş tacı :D Çayı şekerli içen, şekerini yanında getirmeyi unutmasın :D
Saat 10 da Migros dayız... Görüşmek dileğiyle...

İstanbul'dan misafirlerim geliyor pazar-pazartesi onlarla ilgileneceğim şu an itibaı ile katılamıyorum.bir değişiklik olursa gelirim selamlar

Selamlar, Etkinlik oldu mu ? Hala devam ediyor mu yoksa :smiley: nöbetlerden takip edemedim sanırım etkinliği yoksa katılmaya çalşırdım . Artık başka zaman ne yapalım.Fizik ve mental güç varsa bende varımm her türlü 8).Bu arada grupta daha incelemedim ama denk geldi buldum http://www.facebook.com/video/video.php?v=279159305524573(SARISEKİ KANYONU VE CEYLANLI KÖYÜ ) buralar keşif edildi mi etnkinlik falan düzelnlendin mi ? Gerçi Sedat Abi ve Menderes Hoca önderliğinde keşfedilmemesine imkan vermiyorum ama yine de sorayım dedimm :smiley:)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67755.0 tahmin etğimgibi daha önce olmuşş :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR