Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,701
Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013)

trmemo' Alıntı:
Menderes hocam Hi-jack kriko konusunda önerin varmıdır ? Model marka boy tip konusunda.
Mehmet bey, piyasada bir çok marka ve model var. Mekanik olduğu için ben özellikle yerli malı olan "Hi-Lift" almıştım. Uzun zamandır kullananlar olduğunu ve şikayeti olmadıklarını okumuştum. Uzun ve yüksek kapasiteli olanların, taşıması ve araç üzerinde muhafazası sıkıntılı olsa da, ihtiyaç olduğunda arazide avantajını göreceksiniz. Bu nedenle sizin araç için 120 cm den kısa olmaması iyi olur. Şimdi ek aparatları (çamur tablası, tekerlek kaldırıcı, sabitleyiciler vs) ile satılanlar var. Zaruri olmasa da konfor sağladığı inkar edilemez. Sizin araç için sabitleme yerini belirlemeniz gerekiyor. Bagaj içinde muhafaza edecekseniz ölçüler sınırlayacaktır. Tüm arkadaşların eksiklerini gidermesi dileğiyle...

Etiketler

hastidim' Alıntı:
her ne kadar gelmek istesem de maalesef aranızda olamadım sağlık sorunları nedeniyle,
güzel bir etkinlik olmuş tekerinize sağlık...
Kardeşim ya profilini açıkça yaz, ya da aracının son halini koy. :D :D Çok geçmiş olsun...

Çok guzel bir etkinlikti.Sedat Abi sana da bişey beğendiremedik. Menderes hoca ve birbirine karşı sabırlı bir ekibimiz olması bizim için oldukça büyük şans bence. Böyle ekip üyeleriyle her yere gidilir . Yaşanılan güzel gün için çok teşekkürler.

küçük ağa' Alıntı:
Metin bir şeyi sorar en gereksiz olanı yapar gitmiş asvalt traktörü lastiği almış bana sorduğunda 7.50/16 OK 144 LASSA ve uygun jantı önermiştim doçu dağda yormayacak lastik o ama para çok adam bankacı ya gitmiş pahalı gösteriş lastik ve jantı takmış arabaya yazık tabi verilen parayada
Baskanım lastikleri ve jantları ankaradan bir arkadaşım (bu işi yapar) önerdi 4 adet sadece lastik yerine hepsini aldım uygun fiyata. Sizin fikirleriniz , görüşleriniz ve deneyimleriniz benim için çok değerlidir . Söylediğiniz lastiklerin de siparişi verilmiş olup takipteyim .ama bu lastkler de fena durmadı hani :smiley:

Lastiğin jantın duruşu poz vermesi güzel o amaçla taktıysan problem yok sayın metin yıldırım,ben bu aracı limitsiz arazide zorlanmadan sıkışmadan kullanmalıyım diye düşüncen varsa diye benim önerim geçerli mal senin para senin ne takarsan tak bana ne,beğendiremedik bana beğendirmek zorunda değilsin ki ben o aracı 18 yaşımda iken kullandım yer jeti uygun olmayan lastik jant durdurur ve yorar taktığını sen beğendiysen benim önerimi dikkate alma boş ver

MTNYLDRM2' Alıntı:
Menderes hoca ve birbirine karşı sabırlı bir ekibimiz olması bizim için oldukça büyük şans bence. Böyle ekip üyeleriyle her yere gidilir . Yaşanılan güzel gün için çok teşekkürler.
Teşekkür ederim yerimizi bilelim

Metin şu an takılı olan lastikle Sedat abinin önerdiği lastiğin resimlerini foruma koyabilirmisin.

Barış lastik resmini ne yapacaksın sende mi lastik alacaksın? bana sormayın benim önerilerim aykırı oluyor hem bundan sonra bildiklerimi kendime saklıyacağım kimsenin işine karışmak yok asla ve asla

Abi niye alınganlık gösterdin, anlayamadım. Bi de sen abisin hiç alınmamalısın. Ben AT lastik mi alsam diyorum benim liberty'e önümüzdeki kışa girerken. Yokohama geolandar ATS g012 var aklımda. Sence nasıl olur?

alınganlık yok,kimsenin işine karışmak yok,benim M.A.N. V8 6x10 treyler vardı lastikleri 1200X20 takılı lastik adedi 18 2 adet stepne eder 20 aracın yüklü ağırlığı 42.000 kg lastikler belli konuma gelince 18 lastiği 1100x20 yaptım yakıt düştü çekiş arttı fren güçlüydü çok güçlü oldu araç hafifledi,BMC kamyonum vardı lastik 1000x20 idi onuda 900x20 yapmıştım şimdi PAJERO'da 235x85 _16 lastik jant var 15 janta düşüreceğim daha önce 30x9.5x15 idi çabuk patinaj yapıyordu özellikle virajlarda 7.50x16 OK 144 taktım iç lastikli çok idealdi lastik izinden dolayı değiştirdim şimdi uyguna yakın 15 janta göe lastik bulundu,lastiğin taban çok geniş 3 cm darını bulursam olacak duruşu çok güzelde ;D ;D ;D ;D işlevine baktığım için bir bilene soracağım

keyiflli bir gün geçirmişsiniz paylaşım için teşekkürler

Sedat abi ne dersen de yine de abimsin, büyüğümsün.Biz de yanlış yapacaz tabiki hata da yapacaz düzeltmesi de büyüklerimiz sayesinde olacak. :smiley:

bu gün lastikçiye uğradım lastik jant çaplarını hesaplattım mevcutla devam edeceğim bundan daha uygun yok gibi

MTNYLDRM2' Alıntı:
Sedat abi ne dersen de yine de abimsin, büyüğümsün.Biz de yanlış yapacaz tabiki hata da yapacaz düzeltmesi de büyüklerimiz sayesinde olacak. :smiley:
He oğlum senin yanlışlarını düzelteceğiz derken ihtiyarların belini büküceksin ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri