Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m atilla kupeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,064
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

G Class' Alıntı:
Hatay ekibi için teşekkürler. Parkur güzeldi. Güzel gezi oldu ,foroğraflar muhteşem, katılımcı arkadaşlara paylaşım için teşekkürler.
Tansu bey katılımınız için biz teşekkür ederiz sizlerin varlığı geziye ayrı bir renk kattı sağolun selamlar her zaman bekleriz

Etiketler
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

kemalhanoray' Alıntı:
Yaaa Bu Jimny'nin Sahibi Abimin Adı Gezenbilir'deki Adı Falan Nedir ? Lastikler Cuk Diye Oturmuş Gözüm Kaldı :smiley: Tam Benim İstediğim Gibi Olmuş Yükseltme Vs Var Mı Acaba Lastik Ölçüsü Nedir Öğrenmem Lazım ??? :-[ ACİİİİİİLLLLLLLL....
iyi akşamlar Kemalhan Oray bey geziye gelsen hiç sormana gerek kalmazdı dilediğin gibi incelerdin o araç daha önce grubumuzdan arkadaşımız Hasan beyindi şimdi kullanan arkadaşımız yeni aldı konuya tam hakim olmayabilir fakat senin sorduklarının ilk karşılaşmamızda ben fotoğraflarını çeker sana yollarım daha iyi olur diye düşünüyorum böylesi senin için uygun olurmu?arkadaşımız gezenbilire üye değil daha yeni

küçük ağa' Alıntı:
Atillanın söylemek istediği ilk dere idi oraya üç araç girdiler ikisi geri çıktı atillada vinçle geçti orayı diğer geçişi ise Atilla ve Erdinç vinçle geçtiler Hamdi,Mahmut usta,toyota runner ve ben pajero beyaz normal geçtik diğer araçlar otoyolda gibi gayet rahat geçtiler öyle değilmi

kesinlikle öyle hocam :smiley: yaa harika bi geziydi bu grupla inşallah tekrar bişeler yaparız..emeği geçen herkese teşekkürler

8 Mart Salı Yani Yarın Bir Toplantımız Olacak 20 Mart Veya Daha Sonrası İçin Sizler Ve HRT Televizyonu İle Ortaklaşa Bir Organizasyon Daha Yapmayı Bizde Çok İstiyoruz ÇAMUR ADAM Adana'da Bölümü İçin :smiley: Yani Bu Sefer Biz Sizleri Adana'ya BekLiyoruz :smiley:

kemalhanoray' Alıntı:
8 Mart Salı Yani Yarın Bir Toplantımız Olacak 20 Mart Veya Daha Sonrası İçin Sizler Ve HRT Televizyonu İle Ortaklaşa Bir Organizasyon Daha Yapmayı Bizde Çok İstiyoruz ÇAMUR ADAM Adana'da Bölümü İçin :smiley: Yani Bu Sefer Biz Sizleri Adana'ya BekLiyoruz :smiley:
benim için sorun olmaz cumartesi reyhanlıda toplantımız var 10 nisanda yapılacak etkinlikle ilgili arkadaşlara talebinizi iletirim görüşürüz sonucu sizinle paylaşırım inşallahda olumlu bir sonuç çıkar

kemalhanoray' Alıntı:
Harika OLur Gerçekten :D
o araçta bildiğim yükseltme yapılmış amörtisörün altına bir parça kaynak etmişlerdi,lastiklerde yanılmıyorsam marshaal dı emin olmak için resimlemek daha garanti olur acele etme ben sana daha başka bir şekilde yardımcı olmak için araştırma yaparım yeğenim off road yarışçısı onunda fikrini alır sana dönerim kendisi bir kaç kez türkiye şamyonu oldu en iyilerden biridir

küçük ağa' Alıntı:
o araçta bildiğim yükseltme yapılmış amörtisörün altına bir parça kaynak etmişlerdi,lastiklerde yanılmıyorsam marshaal dı emin olmak için resimlemek daha garanti olur acele etme ben sana daha başka bir şekilde yardımcı olmak için araştırma yaparım yeğenim off road yarışçısı onunda fikrini alır sana dönerim kendisi bir kaç kez türkiye şamyonu oldu en iyilerden biridir

Şimdiden Çok Teşekkürler O Zaman Merakla Bekliyorum..

Kemalhan bey türkiyenin en iyi suzikicisi Mehmet Becce,dir trt zor yolların çekim ekibinde araç kullanır ayrıca proğramın danışmanı,benim yeğende en iyi pajeroculardan biri ona meramını anlatırım.Becceylede arkadaşlar sonucu özelden iletirim sen aracında yapmak istediklerini bana özelden mesaj at birde sana gerekli parçaları gönderseler adanada taktırabilirmisin?

küçük ağa' Alıntı:
Kemalhan bey türkiyenin en iyi suzikicisi Mehmet Becce,dir trt zor yolların çekim ekibinde araç kullanır ayrıca proğramın danışmanı,benim yeğende en iyi pajeroculardan biri ona meramını anlatırım.Becceylede arkadaşlar sonucu özelden iletirim

Sedat abicim çok sağolasın..ne zamandır yükseltme ve lastik takıcam fkir vericek adam gibi guvenilir birini bulamamıştın allah gönderdi seni :smiley: Hoş Bu Şekilde de Çıkmadığım Dağ Tepe Kum Çamur Yok Ama Öylesi Daha Bi Zevkli Olur :smiley:

Kemalhan bey belirtmeyi unuttum Mehmet Beccede türkiye off road şampiyonudur eksik bilgilenme olmasın

Arkadaşlar bunlarda benden

adanahatay 034.jpg

adanahatay 035.jpg

adanahatay 041.jpg

adanahatay 060.jpg

adanahatay 061.jpg

küçük ağa' Alıntı:
iyi akşamlar Kemalhan Oray bey geziye gelsen hiç sormana gerek kalmazdı dilediğin gibi incelerdin o araç daha önce grubumuzdan arkadaşımız Hasan beyindi şimdi kullanan arkadaşımız yeni aldı konuya tam hakim olmayabilir fakat senin sorduklarının ilk karşılaşmamızda ben fotoğraflarını çeker sana yollarım daha iyi olur diye düşünüyorum böylesi senin için uygun olurmu?arkadaşımız gezenbilire üye değil daha yeni
Selamlar,hasan bey bildiğim kadarıyla 3 inch yükseltme yaptı jimny e lastiklerde maxxis marka.

asem spor' Alıntı:
Selamlar,hasan bey bildiğim kadarıyla 3 inch yükseltme yaptı jimny e lastiklerde maxxis marka.
pardon lastikler marshall yumuşak lastikler..ebatları 30 inch den küçük olduğundan araca çok yük de vermiyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,636
Kaydolan Son Üyemiz
batucelik08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR