Hangi Zj ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mirkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,427
Ynt: Hangi Zj ?..

abim istanbulda isen gidelim tesisatçıma . dinleyeceksiniz egsozu sıkı durun 6 silindir kükremez diyenlere kapak olacak :smiley: . iş egsozda biter benim v8 450 cui kükremiyor hatta zjden bile daha sessiz .

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
......bizim doktorun somağına şaplak koydurtcak ses olmaz :smiley:.....................
Olur olur, öyle bi somağa şaplak :smiley: olur ki.....

Bilgisayarın sesini kısmanızı veya evdeki amplifier' a bağlamanızı tavsiye ederim başlatmadan önce

Bak bu Hot Rod ' da aynı motor var. 318....

http://www.youtube.com/watch?v=Va6WVvUEiO8

Bu da garajda............

http://www.youtube.com/watch?v=QT2EZlDVRiI

Bak bu da aynı motor......

http://www.youtube.com/watch?v=egsFTdpFtfw

Buda Dodge Ram....Gene aynı motor.... 318....

http://www.youtube.com/watch?v=zpdUzyl3n4Q

Doktor beye selamlar......:smiley:

ssbman' Alıntı:
5.2 V8 in sesi yetmiyor mu yav ;D

Biz napalım ::smiley:

Sana bi çözüm var bende, hiç kompleks değil, burada anlatamam, yüzyüze.... Şaşmazdaki Alfa servisi sahibi Metin Kala' yı bul. Eski ortağı harunun 6 sında bi susturucu var. Ufffffff......... Ama V6 o.... Bence olur... Yırtıyo ortamı kamçılayınca...... V8den beter...

Bu resimler benim düz 6, 3.20İ' me yaptırdığım sistem...

Her şey mümkün....

Efsane 3.25i ' den daha güzel ses çıkıyordu makineden...... ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

E30-eks1-06FS596.jpg

Görüntü000 (2).jpg

Görüntü009.jpg

E30-eks3-06FS596.jpg

E30-ekS4-06FS596.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
Peki abi.. Oralarda boynu bükük, tek kaşı düşük, teybine Müslüm Gürses cd si takmış, hani kanadı kırılmış bir serçeyi ellerinin arasına alırsında biraz ürkektir birazda titrek işte o kıvamda, gözü ağaçların arasından yolu izleyen vuslat özlemiyle çarpan bir yürek görürsen işte o ben olacağım .. Ühüüü ühüü!!
Sömürünün en güzeli... :smiley: Eridim ya... :smiley:
Geliyorum ulennnnnnnnnnnn...................
Gelmeyeni jiletlerim..... :smiley:

ates' Alıntı:
amma duygu sömürüsü yaptın ya ankaradan alpfonse geliyomuş o alp sen alp kardeş kardeş seyredersiniz oyunları işte :D :D
belki bizden biri 2 alp arasına girip dilek diler bellimi olur :D
mutlaka gelenler olucaktır liste haricide o günkü duruma göre.
Bizim aramızda dilek tutan anca 5.9 dileği tutar... :smiley:

beatrix' Alıntı:
Valla alfonse çok ilginç biri; önce bir Alpaslan tanışsın, onu öncü olarak gönderelim......:smiley:
Olmaz, hep beraber olcak, kimya testimi bu, olmaz........:smiley: Kim börek getircek? Anlaşın.... :smiley:

Egsoz sesi sağlam oldu gerçekten çekici oluyor ama son zamanda çok uzun yol apıorum ve daha da böyle gidecek gibi ... Yol gerçekten uzun 1000 km - 500 km gidiş geliş x2. Uzun yolda kafamı kazana çevirirebilir ...

V6 olunca iş değşebilir arkadaşımda v6 BMW var ve sesi hiçte yabana atılacak cinsten değil ...

Neyse bu ses bana yetiyor şimdilik . Sese gelen kadar çok iş var yapmam gereken ... Düz altıcı olarak kenara çekiliyorum , meydan V8 lerin ...

Önemli bir nokta. Bende e30 kasa BMW varken eşime pejo 206 almıştım. Daha sonra BMW yi sattım kısa bir süre bu pejo denen tiksinç araca binmek zorunda kaldım. Egzostu çürüyünce komple değiştirmem gerekti. Bende hazır değişiyor diye performans egzostu aldım. Oluşan sesle birlikte birazda olsun ısındım arabaya. Ama dediğiniz gibi uzun yola çıkmaya başlayınca kafa şişiriyor. Hatta bir gün bir miras işi için Ankara oradanda Çankırıya bu 206 ya üç teyzemi ve annemi doldurup gittim. Yolda teyzelerim araba bozuk mu niye böyle ses çıkarıyo dediler :smiley: anlatsam anlamazlar diye evet bozuk dedim. Döndüğümüzde oğlum dediler pahalı bişey değilse yaptır yoksa paran biz verelim bu ne yaa! diye isyan ettiler ;D

e-34 kasaya komple egsoz yapmıştım :smiley: uzun yolda kafamız büyüyordu . polis amcam çevirdi bi gün dedi ayıp değilmi ne bu be diye dedim abi bu v8 ondan yırtınıyo :smiley: . haaa sat bunu o zaman yasak bu v8 ler dedi :smiley::smiley:

Vay anasını yea! şu off-road çulara bak hepsinin içindeki asfalt canavarı çıktı dışarı iyimi ;D Efendim konu başlığını hatırlatıyorum ''hangi zj? ve cevap veriyorum. -Benim zj :eek: ::smiley: ;D :D :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Vay anasını yea! şu off-road çulara bak hepsinin içindeki asfalt canavarı çıktı dışarı iyimi ;D Efendim konu başlığını hatırlatıyorum ''hangi zj? ve cevap veriyorum. -Benim zj :eek: ::smiley: ;D :D :smiley:

ahahahaaa :smiley: biz o duyguları çoktan bastırdık sürat felakettir . anı bunlar anı :smiley: acaba hangi bmw deseydim ne olurdu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR