Olur olur, öyle bi somağa şaplakalpaslanepli' Alıntı:......bizim doktorun somağına şaplak koydurtcak ses olmaz.....................
ssbman' Alıntı:5.2 V8 in sesi yetmiyor mu yav ;D
Biz napalım :![]()
Sömürünün en güzeli...alpaslanepli' Alıntı:Peki abi.. Oralarda boynu bükük, tek kaşı düşük, teybine Müslüm Gürses cd si takmış, hani kanadı kırılmış bir serçeyi ellerinin arasına alırsında biraz ürkektir birazda titrek işte o kıvamda, gözü ağaçların arasından yolu izleyen vuslat özlemiyle çarpan bir yürek görürsen işte o ben olacağım .. Ühüüü ühüü!!
Bizim aramızda dilek tutan anca 5.9 dileği tutar...ates' Alıntı:amma duygu sömürüsü yaptın ya ankaradan alpfonse geliyomuş o alp sen alp kardeş kardeş seyredersiniz oyunları işte![]()
![]()
belki bizden biri 2 alp arasına girip dilek diler bellimi olur![]()
mutlaka gelenler olucaktır liste haricide o günkü duruma göre.
Olmaz, hep beraber olcak, kimya testimi bu, olmaz........beatrix' Alıntı:Valla alfonse çok ilginç biri; önce bir Alpaslan tanışsın, onu öncü olarak gönderelim......![]()
alpaslanepli' Alıntı:Vay anasını yea! şu off-road çulara bak hepsinin içindeki asfalt canavarı çıktı dışarı iyimi ;D Efendim konu başlığını hatırlatıyorum ''hangi zj? ve cevap veriyorum. -Benim zj:
;D
![]()
![]()