Hangi Zj ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mirkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,427
Ynt: Hangi Zj ?..

alpaslanepli' Alıntı:
Bu arada konu kaçıyor aslında. Tamam egzosta yapılan işlemlerle sert ses yakalanıyor yakalanmasınada bahsettiğimiz 5.9 sesi. Onun birebir yakalamanın yolu bu değil bence. Bana nispet yapan biri var 5.9 kullanıyor. Sesi gayet iyi işledim beynime. Öyle susturucu iptaliyle boru koymakla falan filan olmaz o iş..

kesin ve net bir cevabı var aslında bu işin mutlaka istediğin tok ve güzel ses alınıyo ozaman !! hem o nispet yapan arkadaşınada güzel bir cevap olur :mad:
sat 5.2 yi l bi 5.9 tam netice işte ;)

şaka bir yana ben sırf sesi için wj satıp 5.9 alan biliyorum ve çok enteresan 5.9 sahiplerinin hiç biride aracından vaz geçmiyor ;)

Etiketler

şaka bir yana ben sırf sesi için wj satıp 5.9 alan biliyorum ve çok enteresan 5.9 sahiplerinin hiç biride aracından vaz geçmiyor ;)
[/quote]

İşte bunun sebebini bende çok merak ediyorum. Ne fark olabilir bu derece bunları araçlarından ayırmayan. Benim bahsettiğim kişide istese rubicon dan wj den filo kuracak kadar mali güce sahip. Gel görelim ben 5.9 umla birlikte ölürüm başkada arabaya binmem diyor. Niye lpg taktırmıyorsun diye sordum geçen. :smiley: bende senin ....! dedi. :smiley::smiley::smiley:

5.9 sınırlı sayıda bulunan bir araç türkiyede temizini bulmak zaten çok zor ve pahalı !!!
şimdi ben şu anZJ konusunda ki bukadar bilgiden sonra istediğim gibi bir 5.9 sahibi olsam aracım gayet güzel olsa sence satarmıyım ??? yada sana soralım soruyu sen satarmısın ;)
ben kendi aracımı 5.9 almak için bile satmaya kıyamıyorum ki bırak 5.9 olsa zaten yanına bile yaklaştırmam kimseyi :D

Bu arada Ateş siz galiba bu düzcedeki geziye gelmeyeceksiniz. Eklememişsiniz isminizi. Ben sizin Ergun abinin bide Alfonse nin gelmesini çok istiyorum. Tanışmak için iyi bir fırsat diye düşünüyorum. Ama hiç birinizden ses yok. Bir tek Alfonse oda belki.. Bi şartları zorlasanız diyorum. Tamam sizide tanımıyorum ama. Mesajlardan vesaire sanal ahbaplık var sanki siz olmasanız kendimi yabancı hissedecekmişim gibi geliyor bana.. :smiley::smiley::smiley: Beni komayın yaban ellerde bir başıma!!!

alpaslanepli' Alıntı:
Valla ben rengine bile hala alışamadığım halde aracımı kimselere satmam. 5.9 sahibi olsaydım ne psikopat olurdum Allah bilir. Ama en azından lpg taktırırdım be abi...

tercih desek :D :D :D

alpaslanepli' Alıntı:
Bu arada Ateş siz galiba bu düzcedeki geziye gelmeyeceksiniz. Eklememişsiniz isminizi. Ben sizin Ergun abinin bide Alfonse nin gelmesini çok istiyorum. Tanışmak için iyi bir fırsat diye düşünüyorum. Ama hiç birinizden ses yok. Bir tek Alfonse oda belki.. Bi şartları zorlasanız diyorum. Tamam sizide tanımıyorum ama. Mesajlardan vesaire sanal ahbaplık var sanki siz olmasanız kendimi yabancı hissedecekmişim gibi geliyor bana.. :smiley::smiley::smiley: Beni komayın yaban ellerde bir başıma!!!

düzce işi şu an kesin değil benim için kısmet diyelim , çünkü oyunların hemen akabinde bursada yarışlar var açıkçası napacağıma karar vermedim ama hiç belli olmaz bakarsın dikili veririm karşınıza orada kısmet :D

Peki abi.. Oralarda boynu bükük, tek kaşı düşük, teybine Müslüm Gürses cd si takmış, hani kanadı kırılmış bir serçeyi ellerinin arasına alırsında biraz ürkektir birazda titrek işte o kıvamda, gözü ağaçların arasından yolu izleyen vuslat özlemiyle çarpan bir yürek görürsen işte o ben olacağım .. Ühüüü ühüü!!

Bu arada Mirkan senin konu gümbürtüye gitti anacım. Al işte bişey bea.. önünde arkasında bir yerinde ''JEEP'' yazsında bisiklet olsun farketmez. Ben JEEP e binipte pişman olan adam görmedim. ;D ;D ;D

amma duygu sömürüsü yaptın ya ankaradan alpfonse geliyomuş o alp sen alp kardeş kardeş seyredersiniz oyunları işte :D :D
belki bizden biri 2 alp arasına girip dilek diler bellimi olur :D
mutlaka gelenler olucaktır liste haricide o günkü duruma göre.

Valla abi ben alfonse ile telefonda uzun uzun konuştum. Az çok nasıl biri diye fikir oluştu kafamda. E kendimide iyi tanıyorum. Eğer kaza ile alfonse ile benim arama biri girerse diliyeceği şey olsa olsa Allah'ım şu günü kısa kıl. Biran evvel bitirde evime döneyim olurdu.. :eek: :eek:

ates' Alıntı:
amma duygu sömürüsü yaptın ya ankaradan alpfonse geliyomuş o alp sen alp kardeş kardeş seyredersiniz oyunları işte :D :D
belki bizden biri 2 alp arasına girip dilek diler bellimi olur :D
mutlaka gelenler olucaktır liste haricide o günkü duruma göre.

Valla alfonse çok ilginç biri; önce bir Alpaslan tanışsın, onu öncü olarak gönderelim......:smiley:

Mirkan arada sanada soru soralımda kendi sayfanda yalnızlık çekme :smiley: dubledini içeri gömmek bende istediğimde kalorifer engeliyle karşılaştık ve bende oraları kurcalatmak istemediğim için mdfye bombe verdirtip biraz dışarıda kalacak şekilde monte ettirttim. Seninki gömme olduğuna göre kaloriferlerimi harcadın? Ne yaptın iptal ettirttinde kışın küçük tüpe ısıtıcı kafa alıp onunlamı idare ediyorsun :smiley:

:smiley: yok be ağa cuk oturttuk oraya kalorifer sağlam :smiley: . şu chevyi satayım hayırlısıyla size 6 silindir zj sesi dinletecem :smiley: bakalım 5.9 diyomusunuz o zamannn

E hadi bakalım ama benim elektronikçinin yüzüne şaplağı patlatacam bak gidip eminsin dimi. Zira kalorifer engeli yüzünden iki parmak dışarı taştı benim dubledin. Ve ısrarla bi çözüm yolu bul dediğim bir konuydu. Neyse davası olmaz artık bu saatten sonra elletmem daha.

Dinleyelim bakalım şu seside herkese bi egzostçu yolu gözükecek bu gidişle :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR