Hangi Ekipman İyidir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,471

Etiketler
Ynt: Hangi Ekipman İyidir?

Üşümenin En Önemli Nedenlerinden Biriside Terleme. İçlik olarak Tercihen Termo Spider İçlikleri Tavsiye ederim Hem Çok Rahat Hemde Çok Uygun.Alt Üst 30 ytl

arkadaşlar bilen birisi bana crestanın yerini tam olarak tarif edebilir mi??

erthem' Alıntı:
Üşümenin En Önemli Nedenlerinden Biriside Terleme. İçlik olarak Tercihen Termo Spider İçlikleri Tavsiye ederim Hem Çok Rahat Hemde Çok Uygun.Alt Üst 30 ytl
adaşım :smiley: nette nerden alınabilir bu içlikler?

Nette Varmıdır Bilmiyorum.Bize Arkadaş İstanbul Sokak Arasında Bulmuştu Mekanın Yerini Öğrenip Buraya Yazarım

autowah' Alıntı:
arkadaşlar bilen birisi bana crestanın yerini tam olarak tarif edebilir mi??

Geçen cumartesi üniversiteye gelirken uğrayıp adreslerini aldım :smiley: Sizin kampüsün hemen arkasında kalıyor.

CRESTA
Spormod Tekstil
Mandıra cad. Öğretmenler sok. No: 4-6 Fikirtepe İstanbul
0216.565.7150 -51 - 52

adventure republic ve weblebi.com dan almışlığım var içlik ama markaları aklımda değil.

sedat abi çok teşekkür ederim sana

arkadaşlar içlik konusunda sizlere bir önerim var.. cevahir alışveriş merkezindeki slalom sport ta satılan içlikler çok rahat ve çok kaliteli. bildiğim kadarıyla bu mağaza futbol hakemlerine içlik satıyor.. bende kullanıyorum ve memnunum. markası aklımda değil, zaten orda tek marka satılıyor..

uyku tulumu ; square -15
bot ; meındl
sırt çantası ; igloo
içlikler ; bildiğiniz saf yün
mat ; dandik bişey :smiley:
kafa lambası ; 7 led markasını hatırlamıyorum ve bulamıyorumda :smiley:. mağarada karpit lambası söndüğünde hiç yarıyolda bırakmadı
hepsindende gayet memnunum. gece birlerde mağaraya girdiğin zaman (hele sulu mağaraysa)zırıl zırıl ıslanmış içlikler ve mağara tulumuyla çıkıp , yedek içlikleri, üstüne polarları giyip geçtinmi ateşin karşısına offffffff birde bizi bekleyen arkadaşların yaptığı sıcak çorba !!!!!!!!
o ateşin markasını bilmiyorum ;)

Ayşecim, dün Tchibo'nun mağazasını şans eseri gördüm Cevahir'de, Alman markasıymış. Ürünleri gerçekten çok uygun, alt ve üst sentetik içlik 35 YTL, kayak eldiveni 22YTL, performansını da test ettikten sonra görecez:smiley: ama sağlam görünüyor

aysedolar' Alıntı:
www.tchibo.de incelermisiniz..bu marka hakkında bılgınız var mı.hakkında ıyı seyler duydum daa.fıyatlar gayet makul gorunuyor

Herkese Merhaba,

Siteye Land Rover Owners sitesine gelen bir tanıtım da gördüğüm snowboard çekimlerini izledikten sonra üye oldum. Gerçekten 4X4'lerden daha fazla ilgi duyduğum bir alan snowboard.

Malzemeler konusunda ben daha önce değinilmemiş markalardan birkaçını kullanıyorum belki faydalı olur bilgiler.

Board : Flow marka
Bağlama : Flow marka ( bence kullanışlı değil. uzun süre performanstan sonra ısı ile beraber ayakkabıyıiyi sıkmıyor.gevşiyor.)
Ayakkabı : Flow marka... (bu meret (flow) zaten diğer ekipmanlar ile çok ta uyumlu değil. aldın mı hepsi Flow olmalı)

Normal bağlamaya dönmek için gün sayıyorum.

Kıyafet : Killtec level 9 mont ve pantalon kullanıyorum. Özellikle kayak tipi tercih ediyorum. Bol karda düşüldüğünde orama burama kar girmesini sevmem. + kayak ekipmanları az fashion bol teknik oluyor bence..
Bir kaç numara büyük ekipman hareket kolaylığı sağlıyor.

Gözlük : CEBE marka... İşyerime yakın mistral diye bir şirketin fabrika satış mağazasından.. herşey davutpaşa'daki bu mağazada ucuz gerçekten.

vs.

Umarım bir organizasyonda görüşme fırsatımız olur. Herkese tekrar merhaba.

Serdar Karabacak

arkadaşlar crestanın suadiyede açtığı bir mağazası varmış orada tüm ürünlerde %50 ye varan indirim başlamış. Anneme mesaj gelmiş. Hem kayak haricindede gündelikte üretiyorlarmış bu marka.

Tabiki yol anneme sordum. Hatta merak edip bende gittim ciddi indirim var acayip montlar var. Bir sürü şey aldım kendime. Ayrıca kayak ürünlerinide inceledim. Bana gayet kaliteli ve ucuz göründüler. Ama keşke tırmanma ekipmanlarıda satsalarmış güzel olurmuş. Suadiye lisesini geçince Suadiye tansaşın karşısında. Bağdat Caddesine paralel üst caddesinde.

Not: Windproof (doğru yazdığımdan çok emin değilim) rüzgar geçirmiyormuş tırmanırken deneyeceğim. Denediğimde sonucları yazarım.

malzeme alırken şöyle bir problemle karşılaşıyoruz: satıcı kişiler sattıkları mal ile ilgili hiç bir teknik bilgiyi bilmiyorlar. sadece ürünü onlara getiren kişinin verdiği bir iki cümlelik bilgi ile işi götürmeye çalışıyorlar. bu tip malzemeyi alırken iyice araştırmak gerekiyor bence. o yüzden bu işi yine en sağlam internetten yapabiliyoruz.. bu arada ben yeni iki pantolon aldım.. ikiside italyan malı. birisinin markası brugi diğeride kaierlai.. birini 80 ytl (kaierlai) diğerini 120 ytl ye aldım (brugi).. henüz kullanma fırsatım olmadı. kullanınca fiyat-performans yorumunu yine burdan yapıcam..

burton un AK serisi eldiven ceket pant..........
burton un baron es serisi cok iyi, keske t5 in genisi olsaydi
north face in bazi pratik cozumleri oluyor, icinde cok tekno kumasi olan pardesu tarzi..
DaKine nin sirt cantalari
mountain hardwear
oakley goggle dan hic sasmadim
burtonun muzikli kaski super
merril cok rahat ve ustun ayakkabi..
sorelin cizmeleri

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,853
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

Geri