Hangi Ekipman İyidir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,471

Etiketler
Ynt: Hangi ekipman iyidir?

Rossignol'ün ince gore-tex wind stopper özelliğine sahip montlarını iç katı kendiniz ayarlayarak hem doğada hem de kayak veya boardta rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Doğa sporları ile uğraşan biri bence bu tarz bir mont tercih etmeli, kalın kayak montları sadece kayakta kullanılabiliyor çünkü ;)

Ynt: Hangi Ekipman İyidir?

arkadaşlar özellikle kış sporları için mont, pantolon gibi tekstil ürünleri imal eden cresta markasını nedense ben hep isviçre menşeili zannetmiştim :smiley: reklamlarından olsa gerek. cresta göztepe ssk hastanesinin arka caddelerinden birinde üretiliyor ve fabrikanın altında birde seri sonu mağazası var. çarşı gibi büyük mağazalardan geri gelmiş ve mağazaların fiyat etiketleri hala üzerinde olan kayak pantalonları, montları 1/3 fiyatına satılıyor... 300ytl'lik pantolona yaklaşık 100ytl'ye sahip olabiliyorsunuz... fabrikanın adresini bilmiyorum sadece yerini biliyorum, ilgilenen olursa google earth 'den tarif edebilirim :D

Cresta'nın kayak eldiveni pek ısıtmıyordu ama kayak gözlüğünden gayet memnunum, üzerinden arabayla geçmiştim hiç bişey olmadı, baya sağlammış ;D

Benim board Palmer Touch (women's), bağlamalar Nidecker, botlar Northwave, kıyafetler Maier, gözlük Carrera, kask Uvex, sırt koruma Ufo, MP3 Player Creative, piller Uniross ;D ;D ;D

Şaka bir tarafa hepsinden son derece memnunum, hiçbirinin bir yamuğunu görmedim şükür..

yassı şişe smirnoff unutulmaması gereken bir aksesuvardır ayrıca... üşümeye iyi gelir yukarılarda.

1) kuru incir - ceviz
2) kuru üzüm - leblebi

bunlar olsun yanında da içecek ne olursa olsun ;D
hani, mangal tutuşturmaya yarayan sıvılar var ya döküyosun parlıyo, o misal :D

çeşitli alkol derecelerini ihtiva eden türleri var. benim içtiğim absinth çok sert değildi, ama güzel de değildi.
pek içilesi bulmamıştım.

sekerı erıtıp ustunde bıraz nane atarsan ıcıne guzel oluyo.. ama ıyı ısıtıyo :D

neyse gözluk de carrera kullanıorum konuya döndüm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,853
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Geri