Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,244
Ynt: Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

pandipieri' Alıntı:
hahahah sizin icin onu dahi kabul ederim yeterki dostlarla birlikte olalim ayni havayı kokuyu dokuyu paylasalim...
Büyüksün Hocam, yıdızlar arası offroard ne zaman, :D :D değerli bilgi paylaşımın için tekrar tekrar teşekkükler.

Etiketler

Cihan bey selamlar, kampta, odunları çekerken kaybettiğimiz sapan kimindi ,kendime alırken onuda aldım.zahmet olmazsa bana bir kargo adresi verebilirmisin.lütfen önemli değil ,boşver ,felan deme kargo paketini bile hazırladım.hoşçakal.

buda cj erenin debelenmesi :D

http://www.dailymotion.com/video/xcy3vq_mvi-2798_lifestyle

http://www.dailymotion.com/video/xcy4u2_mvi-2795_lifestyle

jan' Alıntı:
Erkan abi tekila ne zmn içiyoruz

'Yaa arkadaşlar ben bittim 30 senedir böle olmamıştım' ;D ;D ;D

BamBam naber :D ne zaman istersen canım kardeşim ;D
Yaw yok,en öenmli kuralı çiğnedik,karıştırdık. ;)
Yoksa olmazdı :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
BamBam naber :D ne zaman istersen canım kardeşim ;D
Yaw yok,en öenmli kuralı çiğnedik,karıştırdık. ;)
Yoksa olmazdı :smiley:

Evet abi karıştırmasaydık bize bi şey olmazdı bende devrilmedim ama çadıra fln nasıl gittim hatırlamıyorum bazı yerler kopuk

Sünger Bob(Cihan abi ) bize arada turşuda verdi tuz yoksa turşu yiğin offf fenaydı yaa.Ben nickimi Bambam diğe değiştiriyim en iyisi:smiley::smiley:

Aslankurt'u öpmen hepsinden güzeldi

can-mustafa.jpg

VARHUB' Alıntı:
Can, ne yaptın sen Can, yoksa elindeki Cihan'ın 3'ü biraradası mı?
O ben değilim,tekilCaN o

Mete abi güzel foto teşekkürler, yorumsuz...

emrahmarti' Alıntı:
Fatma videolar için teşekkürler.

Necmi abi yeni bir co-pilot buldun sanırım :D :D :D

Yok emrah bundan co pilot olmaz ayakkabım çamur olacak diye arabadan inmiyor hiç en iyisi bunu alpin oynadığı bir çamurda arkadan çekim yapmaya yollayalım benim halime döner iki dakikada ;D ;D ;D

loganrory' Alıntı:
Ayakkabımı düşünmedim ya,o çamurla tekrardan araca almazsın diye inmedim :smiley:

Fatma sen beni başka ZJ kullanıcıları ile karıştırdın sanırım çamurdan korkan asvalttan çıkmaz çıksa da çamura batmaz ;D ;D ;D

En başta söyledim kirlenmek güzeldir kirlenki memlekete katkın olsun yıkayıcı arabanı yıkasın o işçisine maaş versin işçisi bakkaldan peynir alsın peynir üreticisi üreticiden süt alsın süt üreticisi inek alsın o inekler de Güvenç köyünde otlasın yanından geçerken resmini çekelim

Bak gördünmü bu bir döngüdür ;D ;D ;D

jan' Alıntı:
...
Ben nickimi Bambam diğe değiştiriyim en iyisi:smiley::smiley:

:D Muhteşem olur,valla bak,tam sana göre bi nick,cuk oturuyor :D
Hoş değiştirmesende ben artık sana BamBam diyicem :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR