Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,246

Etiketler

Ynt: Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

29-30 mayıs bursada toyota bulusmasi olacakmis sanirim... orada da gorusebiliriz bursada sabaha karsi ates basi guzel olur...

pandipieri' Alıntı:
29-30 mayıs bursada toyota bulusmasi olacakmis sanirim... orada da gorusebiliriz bursada sabaha karsi ates basi guzel olur...

Serkan hocam bundan böyle yıldızlı gecelerin aranılan insanı olacaksınız. Her kamplı gezide Serkan hocam nerelerde diye aranacak insanlar. Lazer ışığını arayacaklar. :D

mete hocam hersey de oldugu gibi ben ve sohbetim de dostlarla guzeliz... dostlar (sizler) nerede biz orada paylasima haziriz...

pandipieri' Alıntı:
hocam, sizi tekrar görebilmek için lr yi biryere saklarım ama, toyota bulmak,benim için sorun olacak. :D :D

benim toyotada her zaman yer var orhan beycim ayrica adı toyota bulusmasi muhabbete bahane yani, ne olursan ol yine gel guzel bir deyiştir... :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

mete' Alıntı:
Serkan hocam bundan böyle yıldızlı gecelerin aranılan insanı olacaksınız. Her kamplı gezide Serkan hocam nerelerde diye aranacak insanlar. Lazer ışığını arayacaklar. :D

Mete hocam tarih bilgim sayende çok arttı iyiki varsın canım benim. ;)

faruk abicim sayende de off-road un inceliklerini ogreniyoruz herkes bir seyler paylasiyor en guzel olan da bu degil mi?

THE FARUK' Alıntı:
Mete hocam tarih bilgim sayende çok arttı iyiki varsın canım benim. ;)

Teşekkür ederim Faruk kardeşim. Bende sizler ve Antalya lılar için çok güzel duygular içerisindeyim. Antalya gurubunu tanıdıktan sonra hoşgörü, alçakgönüllülük, dostluğun nasıl yaşandığının şahidi oldum. Sizin gurubu takdirle takip ediyorum.

mete' Alıntı:
Teşekkür ederim Faruk kardeşim. Bende sizler ve Antalya lılar için çok güzel duygular içerisindeyim. Antalya gurubunu tanıdıktan sonra hoşgörü, alçakgönüllülük, dostluğun nasıl yaşandığının şahidi oldum. Sizin gurubu takdirle takip ediyorum.

Arkadaşlarım ve kendim adına onur duydum canım abim..

mete' Alıntı:

mete hocamın bu fikrine sonuna kadar katılıyorum...

pandipieri' Alıntı:
benim toyotada her zaman yer var orhan beycim ayrica adı toyota bulusmasi muhabbete bahane yani, ne olursan ol yine gel guzel bir deyiştir... :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:
Teşekkür ederim,gerçekten çok naziksiniz,iylikle kalın. :smiley:

Mete hocamızın, antalya gurubu için söylediklerine katılıyorum. gerçekten dostluk, arkadaşlık adına ellerine su dökülemez iyiki varsınız
antalya :smiley:

pandipieri' Alıntı:
faruk abicim sayende de off-road un inceliklerini ogreniyoruz herkes bir seyler paylasiyor en guzel olan da bu degil mi?

Palaştığımızın adı ne olursa olsun sizlerle birlikte hareket etmek zevk ve keyif veriyo serkancım..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR