Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,286
Ynt: Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

necmi abi benim linkin içinde güvenç köyünün inekleri vardı bu döngü onlarlamı başlıyo ;D ;D

Etiketler

cidowsky' Alıntı:
necmi abi benim linkin içinde güvenç köyünün inekleri vardı bu döngü onlarlamı başlıyo ;D ;D

Çiğdem sonuçta bu bir döngü bir yerden başlamaz sürekli döner durur daha bu peynir döngüsü ileriki versiyonlarında omocu ayşe teyse de girecek onun giyimi için gerekli hammaddelerin bile offroad sayesinde olduğunu göstereceğim nasıl olacak bilmiyorum ama olacak ;D ;D ;D

cidowsky' Alıntı:
Çiğdem senin döngü nerde başlıyor bitiyor anlıyamadım... zaten sana kalsa beraber araçtayken Güvenç köyünde ne kadar uçurum var .. kaya yolu var açacaktık... sen şu yol kenarında gördüğünü söylediğin 82 model CJ 5 i bi an önce alda bizde senin yolundan gidelim ... ;D

ben onu tabanway olarakta yapıyom ;D ;D ;D

ertuğrul abi bu gaz yettimi sana kayseride gösterirsin aracı artık :D ;D ;D

:smiley: isin icine gaz verme girince isin en ehline bile tatli su offroadcusu diyecekler, korkulur bu ikisinden :smiley: suya goturup susuz getirirler:smiley:

loganrory' Alıntı:
:smiley: isin icine gaz verme girince isin en ehline bile tatli su offroadcusu diyecekler, korkulur bu ikisinden :smiley: suya goturup susuz getirirler:smiley:

yok valla ben 4 tane işin ehli tanıyorum mustafa abi (mkg) eren (eratech) bide ufukozkan abi bide kerim abi(yazarçizer....) :D ee onlarada tatlısu offroadcusu dersem dilimi eşşek arısı soksun ;D ;D

Necmi abi nasılsın ,yeni kendime geldim senin araç sallantın yüzünden başağrısı fln hepsi yeni geçti

arkayıda biraz genişlettir sığamadım olmuyo ama böle.Necmi abi senin araç bi tanedir şaka tabbii hemen geri vites ;D ;D ;D ;D

Arkadaşlar pazar günü kamp alanında aşağıdaki çakının (victorinox hunter) siyahı mangalın kenarında duruyordu alıp almadığımı hatırlamıyorum, bugün farkettim kılıfı boş, Gören duyan bulan varsa bana ulaştırmasını rica ediyorum. Benim için manevi değeri var.

Teşekkürler.

[attachment=1]

v_hunt.jpg

yavuz mangalı toplarken yoktu oralarda yanlız bizde fazladan bir tel ızgara var. ;D ;D ;D ;D ;D

Serkan Bey merhaba :smiley:

Hep söyleyeceğim unutuyorum, gece kamptaki bilgilendirme için teşekkür etmeyi...

Şapkanızın hakkını veriyorsunuz ;D ;D ;D

En çok ilgimi çeken konulardan bahsettiniz, tekrar teşekkürler...

Umarım başka bir etkinlikte sizi tekrar dinleme şansımız olur :smiley:

Selamlar

DSC05383.jpg

SDC' Alıntı:
Serkan Bey merhaba :smiley:

Hep söyleyeceğim unutuyorum, gece kamptaki bilgilendirme için teşekkür etmeyi...

Şapkanızın hakkını veriyorsunuz ;D ;D ;D

En çok ilgimi çeken konulardan bahsettiniz, tekrar teşekkürler...

Umarım başka bir etkinlikte sizi tekrar dinleme şansımız olur :smiley:

Selamlar

ne demek Sevtap Hanım bilgi paylasildikca guzeldir... ben de sizleri tanidigim icin cok mutlu oldum en kisa zamanda farkli bir etkinlikte gorusebilmek icin sabirsizlaniyorum...

Serkancan antalya ya bekliyorum..Gelde saklıdaki tübitak bir anlam kazansın benim için.. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR