Gürsu'ya Havacılık Şenliği'ne Gidiyoruz !...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,597
Ynt: Gürsu'ya Havacılık Şenliği'ne Gidiyoruz !...

Bir düzeltme yaapmak istiyorum bungalow evler şenlik süresince gezenbilir üyelerine ücretsiz miş ama elinizi çabuk tutun yoksa çadırda kalmak zorunda kalırsınız

Etiketler

Gezenbiliri bursa'da ağırlamak çok hoş olacak:smiley:
Bende ev sahibi olarak orada olacağım:smiley:

01- atlantis
02- Kanyak
03- Özlem
04- deep
05- Endüstri
06-Taiga+1(Erdem)
07-Bobtail
08- Sukuşu
09- Özgür Bali
10- Bursalı

Ayfer hanım, Bursa'da görüşmek üzere...
Hoşçakalın.

ev sahibi olarak ben de orada olacağımdır...sayın yol bu biline...

Ulaşım haritası
http://www.ypforum.com/download.php?id=3203

earth googleden şenlik yapılacak tepenin görünümü
http://www.ypforum.com/download.php?id=2370

Gece ateş başı yıldızların altında,sohbeti unutmuşsun iboo :smiley:

bir aksilik olmazsa bende etkinlikteyim

kayra' Alıntı:
ev sahibi olarak ben de orada olacağımdır...sayın yol bu biline...

Hoş karşılayın bizi o halde :smiley:

01- atlantis
02- Kanyak
03- Özlem
04- deep
05- Endüstri
06- Taiga
07- Erdem (Taiga)
08- Bobtail
09- Sukuşu
10- Özgür Bali
11- Bursalı
12- Kayra
13- Sedat

01- atlantis
02- Kanyak
03- Özlem
04- deep
05- Endüstri
06- Taiga
07- Erdem (Taiga)
08- Bobtail
09- Sukuşu
10- Özgür Bali
11- Bursalı
12- Kayra
13- Sedat
14- enigma

uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksınnnnn
bende geliyorum :D

yol' Alıntı:
Hoş karşılayın bizi o halde :smiley:

Şerefin var, baş tacısın... ;D :D ;D

Güzel etkinlik olacak...

Anlaşılan Gezenbilir Bursa tayfası kalabalık olacak...

Gelen arkadaşlardan ricam eğer varsa gezenbilir in flamasını da getirrlerse şenlik alanına asarız.Gelirken yanınızda fotoğraf makinalarınızı özellikle tandem uçuş yapmayı düşünen arkadaşların kameralarını unutmamaları önemle ilan ve rica olunur.Uçtuğunuz anı ölümsüzleştirmek istersiniz sanırım değil mi :p

Ayrıca da sizler için organizasyon komitesi tarafından hazırlanan güzel süprizlerimiz olacak sadece yamaç uçuşuyla yetinmek zorunda kalmayacaksınız bir tanesinden bahsedeyim mesela; eğer hava şartları uygun olursa iki yamaçparaşütü pilotunun gökyüzündeki nikahına şahit olabilirsiniz.Ayrıca da off road desem bana ne dersiniz yada motocros!!! şenliğin son günü gürsu içerisinde tanınmış iki tane ses sanatçısının konseri, daha neler var neler.

Gürsuda daha önce yaptığım tandem uçuşun videolarından bir tanesi

http://www.youtube.com/watch?v=iAnoBiiqPV8

Bu video da tepeyi tanımanızı ve bulmanıızı kolaylaştıracaktır

http://www.youtube.com/watch?v=jxh6uTiFhQ4

Bir uyarı daha yapmak istiyorum arkadaşlar tandem uçuş için haddinden fazla istek alıyorum gerek gezenbilir den gerekse başka yerlerden, erken gelmeye çalışırsanız uçabilme şansınız o kadar artacaktır benden söylemesi,hem unutmayın güzel bir atasözü vardır; ''sona kalan dona kalır''.Bu arada organizasyon komitesi olarak pmr tabir edilen el telszileriden kullanıyor olacağız ,eğer içinizde pmr el telsizi kullanan arkadaşlar varsa tepeye yaklaştıklarında telsiz frekanslarını 6/16 ya ayarlarlarsalar direk organizasyonla görüşebilir ve tepeye çıkışı sorabilirler..

Bende katılmak isterim , cmtesileride calıştıgım icin pazar gunu katılanilirim ancak

Evet arkadaşlar sizden bir ricam var www.yamacparasutu.net/gursu linkinden girip form doldurulunca kaydınız yapılmış oluyor. Daha önce söz verdimiz gibi gezenbilir.com'a bir ev ayırdık. Kendi uyku tulumu ve matlarınızla kalabilirsiniz.Evlerde en az 10 veya 12 kişi yatabiliyor. Sayınız fazla olursa çadır getirmek zorundasınız. Şenlik boyunca yemekler ve konaklama ücretsiz cumartesi akşamı take-off'ta yerel sanatçılar pazar akşamıda gürsu merkezde Murat başaran, Ebru Yaşar konseri var. Gelecek arkadaşlar beni 24 saat arayabilirler. RECEP EROL 0 544 278 64 07

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR