Gürsu'ya Havacılık Şenliği'ne Gidiyoruz !...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,593
Ynt: Gürsu'ya Havacılık Şenliği'ne Gidiyoruz !...

offroad mu dediniz? atımla geleyim o halde ben :smiley:

sanalpilot' Alıntı:
Gelen arkadaşlardan ricam eğer varsa gezenbilir in flamasını da getirrlerse şenlik alanına asarız.Gelirken yanınızda fotoğraf makinalarınızı özellikle tandem uçuş yapmayı düşünen arkadaşların kameralarını unutmamaları önemle ilan ve rica olunur.Uçtuğunuz anı ölümsüzleştirmek istersiniz sanırım değil mi :p

Ayrıca da sizler için organizasyon komitesi tarafından hazırlanan güzel süprizlerimiz olacak sadece yamaç uçuşuyla yetinmek zorunda kalmayacaksınız bir tanesinden bahsedeyim mesela; eğer hava şartları uygun olursa iki yamaçparaşütü pilotunun gökyüzündeki nikahına şahit olabilirsiniz.Ayrıca da off road desem bana ne dersiniz yada motocros!!! şenliğin son günü gürsu içerisinde tanınmış iki tane ses sanatçısının konseri, daha neler var neler.

Etiketler

Gezenbilir ekibini 15 kişi olarak isimleri kaydettim.

Arkadaşlar gezenbilir olarak gelecek ekibin isimleri-telefonları-kan grupları-mail adresleri ve ekip sorumlusu kişi gibi bilgileri bana bildirirseniz sevinirim. Bu bilgiler şenliğe katılan tüm misafirlerden alıyoruz. www.yamacparasutu.net/gursu linkinden girip formbu bilgileri girerseniz memnun olurum.
RECEP EROL 0544 278 64 07

ekip sorumlusu kim bu arada? :D ve gelcekler hep beraber toşllanıp şehirlerden öle gidelim ne dersiniz?

skystaar' Alıntı:
Arkadaşlar gezenbilir olarak gelecek ekibin isimleri-telefonları-kan grupları-mail adresleri ve ekip sorumlusu kişi gibi bilgileri bana bildirirseniz sevinirim. Bu bilgiler şenliğe katılan tüm misafirlerden alıyoruz. www.yamacparasutu.net/gursu linkinden girip formbu bilgileri girerseniz memnun olurum.
RECEP EROL 0544 278 64 07

skystaar istediğiniz bilgileri en kısa zamanda size bildireceğim. Gezenbilir üzerinden gerçekleştirilen buluşma organizasyonu ile bizzat ilgileniyorum. Konuyla ilgili sorusu olanlar bana ulaşabilirler.

Skystaar sizlerede iyi çalışmalar. Bir isteğiniz olursa yardımcı olabilirsek sevinirim.

Görüşmek üzere, hoşçakalın...

01- atlantis
02- Kanyak
03- Özlem
04- deep
05- Endüstri
06- Taiga
07- Erdem (Taiga)
08- Bobtail
09- Sukuşu
10- Özgür Bali
11- Bursalı
12- Kayra
13- Sedat
14- enigma

Ben listemizi şöyle son haliyle bir gözler önüne sereyim. Hani bir kaç gündür uzak kaldık diye unutmayalım faaliyetimizi. Bu şenlik ile hem eğleneceğiz hem de Bursa Gezenbilir Ekibi ile tanışma fırsatı bulacağız. Fotoğraf makinelerinizi, kamp malzemelerinizi hazırlayın ;) Ayaklarımızı yerden kesecek bir faaliyet bizi bekliyor.

Bir bilmecem var çocuklar...
soriiim soriim...
"ben zaten bursadayım nasıl bağlantı kuracaksınız? yani bursa'da buluşma mekanınız var mı? saat kaçta? çünkü istanbul istikametinden geliyorsunuz ve gürsu ankara istikametinde.

Benide eklermisiniz listeye, Yanımda misafir getirebilirim belki Mine+1 diye eklerseniz sevinirim

ne yani çevre yolu var diye kör gözün parmağı o kalabalıkta birbirimizi bulmaya mı uğrşacağız? planlı hareket etmekte fayda görüyorum...

01- atlantis
02- Kanyak
03- Özlem
04- deep
05- Endüstri
06- Taiga
07- Erdem (Taiga)
08- Bobtail
09- Sukuşu
10- Özgür Bali
11- Bursalı
12- Kayra
13- Sedat
14- enigma
15- minne +1

Organizasyona katılacak olan arkadaşlar, www.yamacparasutu.net/gursu linkteki formu doldurmanızı rica ediyorum.
Kimler İstanbul'dan kimler Bursa'dan katılacak? ona göre bir buluşma yeri belirleyelim

Deep' Alıntı:
Organizasyona katılacak olan arkadaşlar, www.yamacparasutu.net/gursu linkteki formu doldurmanızı rica ediyorum.
Kimler İstanbul'dan kimler Bursa'dan katılacak? ona göre bir buluşma yeri belirleyelim

Arkadaşlar merhaba. Gerekli kayıtlarınız yapılmıştır. Link adresine tekrar bilgilerinizi girmeye gerek yok. Katılımcılarımızın nereden katılacaklarını kısaca bir listeleyeyim.

01- atlantis ( İstanbul )
02- Kanyak ( Bursa )
03- Özlem ( İstanbul )
04- deep ( İstanbul )
05- Endüstri ( Bozüyük )
06- Taiga ( Bursa )
07- Erdem (Taiga) / ( Bursa )
08- Bobtail ( İstanbul )
09- Sukuşu ( İstanbul )
10- Özgür Bali ( İstanbul )
11- Bursalı ( Bursa )
12- Kayra ( Bursa )
13- Sedat ( İstanbul )
14- enigma ( Erdek )
15- minne +1 ( Bursa )

İstanbul'dan katılacak arkadaşlar atlantis@gezenbilir.com adresinden bana ulaşabilirler. Bursa ekibinin organizasyonu için gerekli iletişim ağını en kısa zamanda sağlayacağım. Görüşmek üzere. Hoşçakalın.

Arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim. Konaklama için herkezin çadır,mat,uyku tulumu var değilmi. 3 Öğün yemek bizden. Havalarda iyş olursa çok güzel bi hafta sonu geçireceğiz. Şenlikte görüşmek üzre.

Evet ben yokken bakalım neler olmuş oh oh maşallah bayağı kalabalık olmuşuz desenize tam bir şenlik olacak ev sahibinin ev sahibi olarak sizlere çok güzel aktiviteler hazırladık güzel süprizlerimiz var.İnşallah şenlik günleri de hava da müsade ederde uçuşlar aksamaz.eğlenceye doyacaksınız diyorum başka birşey demiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,590
Kaydolan Son Üyemiz
dırzo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR