Günün Parçası :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lizz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 383
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,781
Ynt: Günün Parçası :smiley:

ilkakdeniz' Alıntı:
zerrin özerin bahsedilen parçası O YAZ olabilir mi?

"O Yaz" parçası çok iiyi bi çıkış yapmıştı o zamanlar.Çok sevildi bu parça.Beğendiği parça için"pek revaçta bir parça değil" demesi bende biraz şüphe uyandırıyo bu yüzden... :smiley:

Etiketler

Bugün paylaşacağım parçayı daha önce duymuş olmama rağmen çok dikkatimi çekmemişti.Aslında bugün böyle iki tane parça var dikkatimi çeken.Yani önceden beri çok çok sevip dinlemiş olduğum parçalar değil ikisi de .Ama bugün güzel parçalar olduklarını keşfettim :smiley: Şimdi birincisini paylaşıyorum.İkinciisini kimin söylediğini biliyorum ama henüz parçanın adı nedir bilmiyorum.Bulduğumda onu da paylaşacağım. :smiley:

Cemali---->Duymak İstiyorum diyor dostlar :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=x89M3cz7EJ4

Vay bee :smiley: Parçanın içindeki bir atasözünü kullanarak anında buldum sayılır parçayı "Yalnız yiyen yalnız ölür" :smiley: Bu atasözünü ilk defa bu parçada duydum yani bu sabah işe giderken :smiley: Şarkılar da insana kültürel anlamda az değer kazandırmıyo yani :smiley: Evet dostlar,demek ki napcaz,kazandıklarımızı yerken dostlarımızı da unutmıycaz ki yaşlandığımızda onlar da bizi unutmasın. :D :D Bugün sosyal mesajlar içeren bir parçamız geliyor anladığınız üzere.İlginç ve güzel sözler,birazcık da beddua var içerisinde...

Emre Altuğ---->Ortam İnsanı demiş,hem de güzel laf etmiş efenim :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=O1xQuRHpM3w

Deminden beri dinliyorum parçayı (Ortam İnsanı)...Çok sevdim...Daha önceleri de beğendiğimi hatırlıyorum ama top listeme almayı nasıl unutmuşsam artık...İhmale gelmiş :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=cmq7sxpENRM

Çok çok sevdiğimiz bir parça. Bizden daha genç olanlar, ne derler bilmem ama... :smiley:

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=cmq7sxpENRM

Çok çok sevdiğimiz bir parça. Bizden daha genç olanlar, ne derler bilmem ama... :smiley:

Cavid Sezen

Romantik ve güzel bir parça :smiley: Ben sevdim,duymuşluğum vardı tabi ama bilinçli olarak ilk defa dinledim...Bu arada herkes yabancı parçalardan gidiyor gördüğüm kadarıyla :smiley:

Ben de bir tane yabancı parça sunuyorum o zaman sizlere.En beğendiklerimden biri :smiley:

Whitney Houston---->I Will Always Love You diyecek.Afiyetle dinleyin efenim :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=3JWTaaS7LdU

lizz' Alıntı:
.Bu arada neden herkes yabancı parçalardan gidiyor gördüğüm kadarıyla :smiley:

Kendi adıma söylemem gerekirse, müzik türleri arasında hemen hiç ayrım yapmam; tümünü dinlerim. Türk halk müziğinden Klasik Türk müziğine, İspanyol Flamenkolarından Amerikan folk müziğine, Rembetiko'dan Klasik müziğe değin herşeyi büyük bir beğeni ile dinlerim.
"All hang up in your green eyes" eşimle birlikte severek dinlediğimiz parçaların en başta gelenlerindendir... Yerli yabancı ayrımı düşünmeden sevdiğimiz bir parçayı paylaşma adına koydum... :smiley:

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Kendi adıma söylemem gerekirse, müzik türleri arasında hemen hiç ayrım yapmam; tümünü dinlerim. Türk halk müziğinden Klasik Türk müziğine, İspanyol Flamenkolarından Amerikan folk müziğine, Rembetiko'dan Klasik müziğe değin herşeyi büyük bir beğeni ile dinlerim.
"All hang up in your green eyes" eşimle birlikte severek dinlediğimiz parçaların en başta gelenlerindendir... Yerli yabancı ayrımı düşünmeden sevdiğimiz bir parçayı paylaşma adına koydum... :smiley:

Cavid Sezen

elbette efendim memnun olduk :smiley: Paylaşımlar sayesinde kültür alış verişinde bulunuyor ve kendimizi geliştiriyoruz böylece :smiley: Benim Türk Halk Müziği ile aram çok çok iyi değildir ama gene de birçok severek dinlediğim türkü vardır...Bunun haricinde en başta pop ve rock olmak üzere her tür müziği severek dinlerim. :smiley:

Arkadaşlar süpersiniz ama yarini beklemek durumundayiz. linkler çalişmiyor. iş yerınden bakabilicem. Aksama kadar forumdayim ama mont başligindan pek ayrilmiyorum. sabah gorusmek dilegiyle emekler için tekrar sag olun.

lizz' Alıntı:
"O Yaz" parçası çok iiyi bi çıkış yapmıştı o zamanlar.Çok sevildi bu parça.Beğendiği parça için"pek revaçta bir parça değil" demesi bende biraz şüphe uyandırıyo bu yüzden... :smiley:

nasıl revaçta değilmiş düğünüm de giriş şarkımdı o benim :smiley:

lizz' Alıntı:
Rica ederim :smiley: Kimin için gönderdiğinizi de belirtseydiniz :p :smiley:

Sizin için yaptığım kısa bir araştırma sonucu manevi değeri yüksek olan bu parçanın daha önce görmediğim bir klibini buldum ve onu yayınlamaya karar verdim...Afiyetle dinleyin efendim :smiley: :smiley:

benden tüm sevenlere gitsin diyorum :p ;D ;D

çok teşekkür ederim mükemmel :smiley:

turkakreb' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=9DB2EDsJIhE&feature=related
bu nasıl?

Klasik müzik de severim.Bir dönem daha meraklıydım.Ama özellikle açıp dinlediğim sıklıkla olmaz hayatımda,nadir zamanlardadır....

Tuluyhan Uğurlu---->Sofya'da Dans'tı parçamızın adı,bilmeyenlere duyurulur :smiley:

Bugünkü ruh halime çok iyi gelen güzel bir parçayı paylaşıyorum şimdi ...Bu parçayı bikaç ay önce keşfettim,tabi sanatçıyı da...İçli...Hüzünlü..biraz isyan ve sonrasında itaat....Buluyorum ben...Afiyetle dinleyin...

Ömer Faruk Tekbilek---->I love you

http://www.youtube.com/watch?v=tMkNb8dAkVI

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri