Günün Parçası :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lizz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 383
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,781
Ynt: Günün Parçası :smiley:

RedlinE' Alıntı:
Tamam o zaman ilk yuzsuz ben oliyim. Zerrin Özerin bir sarkisi vardi. dalga deniz sahilli birşeydi. Ama sadece o kadarini hatirliyorum. pek revaşda bir parça degil ama dinleyince hak vereceksiniz deli güzel bir parça
Keşke bikaç sözcükle ipucu verebilseydiniz,ama hafızamı yoklıycam ve engin araştırma yeteneğimi kullanıcam ;D

Etiketler

Gezenbilir Topluluğunun beğeni düzeyi yüksek; sanırım güzel yapıtlar izleyeceğiz burada... :smiley:

Cavid Sezen

Engin araştırma yeteneğimi kullanırken Zerrin Özer'in en sevdiğim parçalarından biriyle karşılaştım ve paylaşmadan edemiyeceğim...Gene hüzün dolu,gene buram buram aşk kokan bir parça ne yazık ki....Aşk acısı çekenlerin dinlemesi tavsiye edilmez :smiley: Yalnız olduğunuz bir mekanda etkisini çok daha güçlü göstereceğinden büro,ofis ya da evde yalnız olanlara da tavsiye edilmez..Benden günah gitti efendim,demedi demeyin :smiley:

Zerrin Özer---->Kıyamam :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=15hEDLcRe3A

lizz' Alıntı:
Neyse,bilmiyorum değiştirme yaptın mı ama artık açılıyo.Umarım herkese açılıyodur :smiley:
Yok yapmadım , umarım açılıyodur. :smiley:

Mücahit Bey , yaklaşık 40 dakika aradım.90 Yılında çıkan "işte ben" adlı albümü ile 91 yılında çıkan "sevildiğini bil" albümünün içeriğine baktım birazcık , bazı şarkılarında sözüne baktım ancak bulamadım. Saygılar olsun. :smiley:

RedlinE' Alıntı:
::smiley: olan o ne yazik ki

ama 89/90 li yillar di. çikiş zamani yanliş degilsem.

Yavaş mı hareketli mi biir ipucu da vermediniz ama bahsettiğiniz yıllarda iki albüm çıkarmış Zerrin Özer.Başlıca çıkış parçaları Dünya Tatlısı ,Kar Tanesi (Dön Gel)

88 yılında "DÜNYA TATLISI" albümü:

01. DÜNYA TATLISI
02. AĞLIYAMIYORUM
03. SAT GİTSİN
04. BANA NE
05. SEV BENİ
06. HANİ YEMİNİN
07. YOKSUN SEN
08. BU YAZ
09. AŞK İSTİYOR GÖNLÜM
10. UNUTAMADIM

90 yılında ise "İŞTE BEN" albümü:

01. Sayma
02. Yalan Olur
03. Söyleyemem
04. Kar Tanesi
05. Sahne Aynı Roller Başka
06. Var mı Sende O Yürek
07. Artık Yeter
08. Unut Beni
09. Arzular Var Ya
10. Benden Bu Kadar

Tanıdık gelen parça var mı :smiley:

Bazı parçaları açmama rağmen denizde sahilde çekilmiş klibe pek rastlayamadım.Klipler genellikle günümüzün slayt tarzında hazırlanmış klipler.Eski kliplere pek rastlayamadım.Denizli sahilli bir tek klibe rastladım ama o da 1979 yılında çıkış yapmış bir parça.Sizin dediğiniz yıllara çok uzak.Ama çok da güzel bir parça.Payşayım :smiley:

Zerrin Özer---->Gönül :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=hfIYCTPua-4

Müco kardeşimin istediği şarkı zannımca bu yaz şarkısı harika bir şarkıdır

sen bana ben sana komşu evlerde kök sarmaşıklar gibi sarıldık o yaz ...................... :D :D :D :D :D

mükemmel :D :D :D

bsayil' Alıntı:
Müco kardeşimin istediği şarkı zannımca bu yaz şarkısı harika bir şarkıdır

sen bana ben sana komşu evlerde kök sarmaşıklar gibi sarıldık o yaz ...................... :D :D :D :D :D

mükemmel :D :D :D

Parçanın çok tanındık olmadığını söylemişti sanırım.O Yaz parçası çok iyi bi çıkış yapmıştı o zamanlar bildiğim kadarıyla :smiley: ben daha minnacıktım :p :p ;)

Assasin' Alıntı:
İnşallah budur. :D

http://www.youtube.com/watch?v=XNd3DEUnzc4

Denizli,sahilli derken ben klipte deniz,sahil var demek istedi gibi düşünmüştüm,emin olamamıştım sözlerde mi klipte mi aramalı diye... :smiley: sanırım sözleri kastetmiş olmalı ve büüyük ihtimal bu parça,çünkü Dünya Tatlısı adlı albümde bu parça...albüm 88 de çıkmış,bu parça da anca 89-90 yıllarında çıkış yapmış olmalı :smiley: :smiley:

Ben Bu yaz adlı şarkıyı yayınladım , birde o yaz diye bir şarkı var sanırım. İkiside olabilir , Mücahit Bey'in gelip bu sendroma son vermesi dileğiyle saygılar. :D :D :D

lizz' Alıntı:
Ne demek efendim ne demek :smiley: Hayatımdaki ilk vj'lik kariyerimi de Gezenbilir'e borçluyum ;D Vj Lizz'in Yeri'ne hoşgeldinizzzzzzzz :D :D

peki o zaman çok eskilere gitmiyorum lara fabian je'taime :smiley: şimdiden teşekkür ederim :smiley:

ilkakdeniz' Alıntı:
peki o zaman çok eskilere gitmiyorum lara fabian je'taime :smiley: şimdiden teşekkür ederim :smiley:

Rica ederim :smiley: Kimin için gönderdiğinizi de belirtseydiniz :p :smiley:

Sizin için yaptığım kısa bir araştırma sonucu manevi değeri yüksek olan bu parçanın daha önce görmediğim bir klibini buldum ve onu yayınlamaya karar verdim...Afiyetle dinleyin efendim :smiley: :smiley:

Lara Fabian---->Je T'aime

http://www.youtube.com/watch?v=Gm5S43YC2uo

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri