Gümüşhane Zigana Dağı'nda Çığ Faciası (25 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,757
Ynt: Gümüşhane Zigana Dağı'nda Çığ Faciası (25 Ocak 2009)

Hepimizin başı sağolsun. Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Etiketler

yapılan bütün bu dualarınıza aminlerle katılıyorum ve herzaman yazdığım gibi dikkat tedbir şart diyorum hangi yarışma spor veya etkinlik olursa olsun sonrada kader karşısında saygı ile hergün eğiliyorum. Bütün doğaseverlere gezenbilir lilere sağlık sıhhat afiyetler diliyorum

Gümüşhane Zigana dağında yaşamını yitiren tüm Doğa Sever arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet , geride kalan yakınlarına ve Dağcılık Camiamiza sabır diliyorum.

Vefat eden dağcılardan Erhan TERZİ'yi 2007 yılında Trabzon seyahatimde iken tanımıştım.
Trabzon ve Rize seyahatimiz öncesi bize bir çok bilgiyi ulaştırmış ve bu bilgiler sayesinde sorunsuz bir etkinlik düzenleyebilmiştik.
Nur içinde yat Erhan.

Kazada hayatını kaybeden arkadaşlarımıza Allahtan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum.

Kelimeler yetmiyor bazen böyle acıları tarif etmeye
Alah tan rahmet,yaralılara acil şifalar ve yakınlarına sabır diliyorum...

zigana da hayatını kaybeden dağcı arkadaşlarıma allahtan rahmet yaralı kurtulanlara acil şifalar diliyorum.
umarım bu kaza dağcılıkla ilgilenmek isteyenlerin heveslerini kırmaz.

Sözün bittiği yer sanırım..
Çok şey anlatmak istiyorum ama hiç bir şey anlatamıyorum..Düğüm düğüm kelimeler boğazımda..
Nasıl olur diyorum..Zigana yaa bizim zigana defalarca gittiğimiz yer..nasıl onlarca canı alır diyorum..Bu Cuma bir eğitim faaliyetine katılmak için Zigana'ya gidiyorum..Haftalar önceden belli olduğu için anlatlmaz bir sevinç vardı içimde..Şimdi bir tarafım buruk gideceğim dağa..
Sabahtan beri kendime gelemiyorum..Şaka zannediyorum..neden diyorum cevabını bulamıyorum..
Ne diim ne söyleyim hayayını kaybeden herkese Allah'tan rahmet diliyorum..geride bıtraktıklarına ise sabırların en büyüğünü...

Sn GEZGÖZARPACIK murat siz öyle yazınca bakın aklıma neyi getirdiniz. Ben size taarruzu emretmiyoruml ölmeyi emrediyorum biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler başka komutanlar kaim olabilir. M.KEMAL ATATÜRK
Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısnı severim .M.KEMAL ATATÜRK
buradan neyi anlıyoruz = DEVAM

Kazada hayatını kaybeden arkadaşlarımıza Allahtan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum.

sn.seyyah-34 sonuna kadar katılıyorum dediğinize ,zaten bizler için bu sözkonusu bile olamaz.zira bende ölümümüm dağlarda olmasını arzulayanlardanım.

Neşeli hayat dolu arkadaşlara canlara cenabı ALLAH tan rahmet ailelerine ve dostlarına başsağlığı dilerim.

padosk ekibi olarak olay yerine en kısa zamanda intikal ettik ama çok geçti. acımız büyük kaybımız büyük bu spora gönül vermiş kişilerdi iki gündür konuşmak dahi istemiyorum onları o halde gördükten sonra hepimizin başı saolsun

ölenlere allahtan rahmet geride kalan yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum... yaralılarımıza allah acil şifalar versin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR