Köyün tuvaletleri daha önce gördüklerime kıyasla görece temiz Alaturka tuvaletler. İç Anadoluda geziyorsanız alaturka kullanabilmek sizi çok rahatlatır. Alafranga bulmak imkansız gibi bir şey. Köyde çeşmeler market ve kahve var. Markette meyve de satılıyor. Köyde çok sayıda köpek var. Sokaklarda yalnız başıma dolaşmak beni tedirgin etti biraz. Köyde jandarma karakolu da gördüm.
Beypazarı kel simidi ve Beypazarı kurusu ve çayla yine karnım doydu.
Beypazarı shell yanındaki ekmek fabrikasının çay bahçesindeyim. Merkeze yürümek için uzak mesafedeyim. Arabayı da kıpırdatmıyorum. O yüzden bu çevredeki imkanlarla karnımı doyuruyorum. Mutfaksız arabayla gezmenin getirdiği durum. Beslenme için çevresel olanakları değerlendirmeyi gerektiriyor zaman zaman.
Beypazarı kel simidi ve Beypazarı kurusu ve çayla yine karnım doydu.
Beypazarı shell yanındaki ekmek fabrikasının çay bahçesindeyim. Merkeze yürümek için uzak mesafedeyim. Arabayı da kıpırdatmıyorum. O yüzden bu çevredeki imkanlarla karnımı doyuruyorum. Mutfaksız arabayla gezmenin getirdiği durum. Beslenme için çevresel olanakları değerlendirmeyi gerektiriyor zaman zaman.
Merkezde göbeğin orada bir kokoreççi var kokoreçi mis gibidir. Ayrıca yöresel ürünlerin satıldığı sokağa girince sağd bir köfteci var köftesi süperdir. Beypazarının en eski köftecisi olabilir. Tavsiye ederim ikisinide
Merkezde göbeğin orada bir kokoreççi var kokoreçi mis gibidir. Ayrıca yöresel ürünlerin satıldığı sokağa girince sağd bir köfteci var köftesi süperdir. Beypazarının en eski köftecisi olabilir. Tavsiye ederim ikisinide
Güçlü'yü geçen hafta Ulaşan'da test ettik. Aküsü bitmemişti. Umarım bu gece bana burada bir sürpriz yapmaz. Güçlü çok efendi bir kampervan oldu bence. Benim gibi yiğit bir kampçıya böylesi yakışır. The home is where I parked it. Kampervan avantajlarını yaşamaya başladık.
Beypazarı'dan sevgiler...