_mondial' Alıntı:son kasa vitaralarda tek kapı ve 5 kapılı vitaralar teknik olarak çok farklıdır.
Üstad değilim, zaten düzeltmeyede gerek yok çünkü doğru._mondial' Alıntı:yanlışım varsa üstadlar düzeltsin...öncelikle videodaki araç konu başlığında sorulan tek kapılı grand vitara olmayıp, son kasa vitaralarda tek kapı ve 5 kapılı vitaralar teknik olarak çok farklıdır. tek kapılılar offroada uygun olmayıp suv cinsi tabir edilen sürekli dört çekiş, low ve orta dif.kilidi olmayan bir araçtır.bu yönüyle araziye çok uygun değildir. 5 kapılılar ise yine sürekli dört çeker , ancak low seçeneği ve orta dif. kilidiyle birilikte klasik suzuki offroad çizgisini sürdüren bir araçtır. ben böyle biliyorum..
ekogokhan' Alıntı:Merhaba arkadaşlar.Vitara jlx 1,6 vardı sattım.
2.5 Grand Vitara almayı düşünüyorum.
idamesi bakımı ve yakıtı nasıldır
İmrendim bu yakıta valla Onur Bey 2,0 V6 son zamlardan sonra gaz olarak şehir içi 32 kuruş civarı uzun yolda da herhalde 28 kuruş yakar.. :-\orsa' Alıntı:2.5 V6 otomatik Grand Vitara aracım LPG ile 30'' lastiklerle şehiriçi 30 kuruş, şehirlerarası 22.5 kuruş yakıyor.
İdamesi zor değil, parçalar uygun. En pahalı ömürlük parçası zinciri 170.000 km. civarında değişiyor. Yan sanayi set olarak fiyatı 600 TL.