Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kadirdaban Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,654

kadirdaban

Ana Kamp
Yer
İSTANBUL
Web
www.facebook.com
Merhaba,

Grand Cherokee Zj 5.2 96-98 Model sahibi tarafından kıymeti bilenen temiz kullanılmış bir araç arıyorum Lpg'li olup olmaması önemli değil...

Forumda bahsedilen sorunlu araçlardan olmasın yeter.

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

30bin e hic masrafsiz otobanka 160-180 hiz yapabilicegin arazide gidebilicegin.en ufak sikintisi olmayan bir aracim var.elimde 10bin tl sadece yedek parca faturasi var diyim siz anlayin :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

difarabsiyeller acilip bakimi yapilip kapatildi lad kilitleri degistirildi ayna mahuriti degisti (orjinali ile) sanzuman hic acilmadi bi sikinti yok motorda bi sikinti yok saat gibi.

ImageUploadedByTapatalk1399966607.186115.jpg

ImageUploadedByTapatalk1399966625.418597.jpg

ImageUploadedByTapatalk1399966673.468580.jpg

hemde cok yuksek :smiley: 20bin tl ye araci alinca anliycaksin sende :smiley:

bu arabanin ucuza olani yoktur.gecici olarak halledilmis sorunlari olan araba alirsin firsatcilik yapan arkadaslar var.yada cok sorunlu araclari uygun a alirsin kimse iyi malini ucuza vermez sunu unutma bu isi firsatcilik yapanlarda var tabiki.bu paralara alicagin arabaya sonradan 5-10bin tl yaninda bulunsun demedi deme :smiley: hayirlisi artik

Piyasayı uzun süredir ilk defa bu kadar ölü gördüm.Eğer hiçbir sorunu yoksaki satıcı arkadaş yok diyor elinde liste de mevcut bu fiyat bırakın pahalıyı ucuz bile.30 bin altına aldığınız donanımlı her Jeep potansiyel tehlikedir benden demesi, çünkü bu araçları yenilemesidir,gerekli bakımlarının yaplmasıdır,offroad donanımını eklenmesidir derken 20 binlik araca 20 bin daha masraf edilmiştir ki bu hale gelsin.Dikkat edin derim ucuz araçları alırken.Her malın ana bir fiyat ederi var çünkü.

Merhaba açıkçası 19 20 arası donanımsiz olarak düşünüyorum çünkü herkesin zevki farklı hoşuma gitmeyen bir tampon sepet vs gibi bi araç almış olmak için almam sanırım 19 20 arası donanimsiz bir araç alabilirim diye düşünüyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bi arac var mehmet abinin araci ici makyajsiz olan sade guzel bi araci var sadece on celik tamponu ve vinci var lastikleri ofsetli mt federal lastigi var

oguzhan3434' Alıntı:
bi arac var mehmet abinin araci ici makyajsiz olan sade guzel bi araci var sadece on celik tamponu ve vinci var lastikleri ofsetli mt federal lastigi var

Satmayı düşünüyor mu acaba ve fiyat nedir bilginiz var mı ?

ben soyliycem kendisine verirseniz numaranizi soylerim

oguzhan3434' Alıntı:
satmis arabasini :(

Kısmet değilmiş hayırlısı olsun ;) Peki dediğim fiyatlar normal değil mi makyajsız ve donanımsız olarak...
Bir tane buldum 96 model Get le yükseltilmiş federal M/T lastik 8000lb vinç (Sanırım çin) ve çelik tamponlu 20 bin istiyor...

yakisikli arkadasim onemli olan araci alirken ki fiyatin degil,bu aracin bi sanzuman arizasi 4bin tl den baslar.elektrik aksami bi patlak verirse 2bin liradan baslar daha sayamicagim bi cok sey bunlar masrafli araclar onemli olan alirken yapilmis araci almak ve emin ol fiyatina bakma (firsatcilara da kanma).bu senin saydigin ozellikleri hemen hesapliyim. get 200lira
federal lastik 1400lira
vinc 1500lira
celik tampon 1300 lira
bunlar o senin motor sikintisi ciktigi zaman sanzuman arizasi verdigi zaman onlarin yaninda para degil :smiley: sitede cok temiz araclar var bence acele etmeden aklina yatan araci expertiz yaptir eleyerek devam et

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri