Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sobalye Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 374
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,479

sobalye

Yeni Üye
Yer
çanakkale
birileri bana yardımcı olabilirmi 96 97 cherokee almak istiyorum yakıt biraz gözümü korkutuyor bide satılmaz endişesi memnun kalmadığımda bir arkadaşım son sahibi olabileceğimi söylüyor 350 krş mu yakıyo yoksa 600 700 krş mu bir cherokee sahibi olabilmek için en doğru adres neresi şimdiden yardımlarınız için teşekkürler not: kaporta nın motorun iyi durumda olduğunu anlamak için ip uçları da verirseniz sevinirim :smiley:

Etiketler
Yakıtı güzünüzü korkutmasın sıralı lpg en güzel çözüm.Hem güç hemde ekonomi ? Memnun kalmasam demişsiniz !!! Bence önce aracı tanıyın. Bakkaldan peynir almıyorsunuz :smiley: .. Bu araçtan keyif alıp alamayacağınız tartın. Her araçtan olduğu gibi satarken bundanda zarar etmek olası. İlk sahibinin 100 bin dolar verdiğini unutmayın ..Siz 12 bin dolar civarına bu araca bineceksiniz. Bu paraya ancak kuş serisi alınır. Bırakın satılmasın :smiley:
Bir servise 50-100 ytl verip ekspertiz almadan hiç bir aracı satın almayın ...

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

:smiley: şimdiye kadar araçlarımdan yaptığım zarar 50000 ytl civarı kuş serilerine binip kar etmektense salon arabalara binip zevk etmeyi tercih ederim.jeep bana biraz uzak oldu hep ama volvo yu verdikten sonra karar verdim bir jeep e binicem burası da güzel bir paylaşım yeri en çok bindiğim araba 8 ay onuda sıfır çıkarmıştım biraz maymun iştahlıyım o yüzden güzel olmasını istiyorum satmak için almıycam bu sefer :smiley:

Eğer yakıt masrafını hesaplıyorsanız bu tür araçlardan uzak durun derim... Düşündüğünüzün çok altında yakıt gideri vardır bu araçların. Fakat, altımda jeep var diye ufak bir engeli aşmak için aracı zorladığınızda umulmadık masraflar çıkartır. Aks keser, rulman dağıtır, şaft kopar ve bu liste uzar gider...

Mrb dostum sana tavsiyem grand serisini almaktansa kare kasa dedikleri ilk versiyonu tercih etmeni isterim hem daha masrafsız yakıtta daha hesaplı konforu onda da bulabilirsin bende var lpg şehir içinde 4.0 litre bunlar biliyorsun 40ykr yakıyor tabi bu senin ayağının altında olan bişey çok oynarsın cok yakarsın grandlar gibi sürekli 4 cekişte yok sadece arkalarıda bağlayabiliyorsun ben memnunum bu araçlardan ama arkadaşlarında dediği gibi almadan önce mutlaka bir servise göster derim ve özelliklede arazi şanzumanını test etmeni isterim umarım istediğin aracı alırsın hayırlısı olsun

bende 4.0 zj var...
hem kare kasanın alt yapısı ve ekonomikliği hemde grandın konforu:smiley:
ben aracımdan çok memnunum...
sizede 4.0l 6silindir zj öneririm...
yakıtta şehir içinde 100km de 18litre lpg uzun yolda 14litre lpg...

Bende 99 XJ var, km de 33kuruş yakıyor ş.içi-ş.dışı ortalama - prins marka sıralı sistem lpg ile, öncelikle ne istediğini belirlemelisin bence G.cherooke ler biraz daha elektronik donanımı fazla olan ve konfor artıları olan bir araç, xj serisi (kare kasa) olanlar ise bildiğim kadarıyla daha mekanik yani zor şartlar altında kullanıma daha uygun en büyük avantajı ise 4x2 veya 4x4 kullanabilme özeliği

Sizin bahsettiğiniz tarzda bir araç alırken ne aradığınızı önce belirlemeniz lazım. İlle de konfor diyorsanız ZJ alacaksınız. Ama bunu alırken de 8 silindir bir 5200 motoru da aldığınızı unutmayın. Ama yok; konfordan ödün verebilirim, bir cherokee olsunda diyorsanız 4.0 mütevazi bir XJ de sizin işinizi görecektir.

konfor şartben zevkime düşkünüm. bir dostum bana maslak hariç her yere bak göztepe ve kadıköy temiz araba bulabileceğin en iyi yer dedi bilmem katılırmısınız

Katılıyorum. Bizim sitenin satılık araçlar sayfasını da takip edin derim..

merhabalar
ben bundan evvel hiç jeep kullanmadım, ama iyi bir otomobil surucusu olduğumu söyleyebilirim
bu geçiş sürecinde karşılaşabilinecek yada dikkat edilesi hususlar var mıdır ben de bunu merak ediyorum
bir de cherokee limiten 2003 yada 2002 almak niyetindeyim
bu araçlar kaç km ye kadar gönül rahatlığıyla gider
acaba LPG ler kaç litre yaıyorlar
ben de yardım istiyorum! =)

Arkadaşlar; bu ve benzer konular Jeep ve diğer tüm markaların topicleri altında defalarca incelendi, anlatıldı ve yazışıldı. Burada inceleyeceklerinizin haricinde başka sorularınız varsa ben ve diğer tüm arkadaşlar eminim seve seve cevap vereceklerdir. Saygılar, iyi paylaşımlar..

EDAE' Alıntı:
merhabalar
ben bundan evvel hiç jeep kullanmadım, ama iyi bir otomobil surucusu olduğumu söyleyebilirim
bu geçiş sürecinde karşılaşabilinecek yada dikkat edilesi hususlar var mıdır ben de bunu merak ediyorum
bir de cherokee limiten 2003 yada 2002 almak niyetindeyim
bu araçlar kaç km ye kadar gönül rahatlığıyla gider
acaba LPG ler kaç litre yaıyorlar
ben de yardım istiyorum! =)

EDAE arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin...

Tüm üyelerimizin seni daha rahat görebilmeleri için, aşağıda linkini verdiğim "Tanışma Köşesi (Off-Road)" bölümünde kendini tanıtırmısın.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.new;topicseen#new

Aradığın cevapları, aşağıda linkini verdiğim bölümlerde bulabilirsin
OFF-ROAD - ARAÇLAR : http://www.gezenbilir.com/index.php?board=69
OFF-ROAD - TEKNİK : http://www.gezenbilir.com/index.php?board=4.0

Diğer soruların için, ilgili bölümlerde yeni bir konu başlığı açabilirsin.

Forumumuzda keyifli geziler dilerim...

sonunda jeep grand cherokee mi aldım hem grand hem 4000 cc hemde 97 biraz heyecanlıyım yarın elime ulaşacak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR