Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan naturekeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,980

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

Katkılar için açıklama katkılarına çok teşekkürler

Bir soru sormak istiyorum aracımın üstünde metalden yapılmış tavan sepeti var (ISOFF çuların araçlarında bulunanladan ustası eski sanayide) üzerinde önde 4 adet sis lambası var.
Bu aparat TUVTURK te muayenede sorun çıkarıyormu yoksa binek araç statüsünde görünüp geçiyormu tecrübesi olan varmı ?

Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşım benim bildiğim kadarıyla o sis lambaları ve sepetle muayeneden geçmez

naturekeeper' Alıntı:
Selam Hunter;
Söktürüp gitmekte fayda olacak sanırım risk etmenin anlamı yok peki skyjacker diye soracağım korkarak 3" olan araçta kesme biçme yok
bu konuda bilgin varmı ?

merhaba arkadaş, benim aracımda yükseltme yok o yüzden size net bir şey söyleyemem fakat yükseltme kiti ile tuv muayenesi diyerek bir konu açarsanız bu konuda usta olan arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır ..selamlar kolay gelsin..

arkadaşlar uzun zamandır g.c hakkında yazılan yorumlara bakıyorum bende 5.2 95 model g.c var, şehirler arası 200-270 arası yaktığını söylüyorlar bu araçların en temizi bile şehir içi 400 tl nin altına düşmez bunu size kim söylüyorsa inanmayın, şehir içi en az 400 tl yakıt tüketimi olan bir aracın zaten şehirler arasında %50 lik bir azalma versemi mümkün değildir. şehirler arası bu araçlar 350 tl nin altına kesinlikle düşmez ve 350 tl yakarsa bile helal olsun deyin. tabi bu söylediklerim lpg sistemleri için geçerli. şu zamanda benzin deposunun ne kadara dolduğunu söylememe gerek yok. son bir şey daha söyleyim kesinlikle lpg kullanımında araçta en az %30 luk performans azalması olacaktır. tüm bu söylediklerim inanın izlenimlerim değil bizzat Amerika dan aracım için yapmış olduğum siparişlerim neticesi oradan edindiğim doslarımın söyledikleri ve hepside doğru.

merhaba benimde 95 model 5.2 v8 aracım var sizce hangi yağ kullanmalıyım forumda araştırdım fakat bulamadım onun için soruyorum şimdiden teşekkür ederim ..

naturekeeper' Alıntı:
Divinol kullaniyordum
15/40 yagi tercih ettim tam sentetik ama cok ince yag 5/** gibi sikinti yaratabilir dedi servis
Uzun zaman agir kosullarda ve lpg ile kullanildi sorun olmadi

ben lpg kullanmıyorumda herkez castrol diyor hangi versiyonu nu kullanmalıyım pek fazla bilgim yokta ondan soruyorum.

merhaba grand cherokee serviste bilgisayara sokmak istedik ama bilgisayara giriş sistemini bulamadık tam olarak nerdedir ? tesekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR