necom
Yeni Üye
Arkadaşlar selam... Foruma yeni katıldım... tanışma sayfasınada kısa bir metin yazdım.... Ben tamamen şansa bir 97 5.2 kullanıcısı oldum. şansımda şuradan geliyor... Geçen sene ailem ile beraber tatile gittiğim antalyada beni hava limanından karşılayan arkadaşımın bulduğu bir araçtı bu.. ve aracı ilk gördüğümde aşık oldum...o zaman kendisine söyledim satmayı düşünürsen haberimolsun diye... ve tam bir sene sonra telefonum bu taleple çaldı.. bende hiçdüşünmeden aracı aldım... Aracın üzerinde kusursuz çalışan ve çok iyi monte edilmiş Tartarini marka LPG sistemi var ve Antayadan istanbula geldiğimde ortalama 0.255 YTL yaktı.. Şu an şehiriçinde kullanıyorum ve 0.42 YTL yakıyor... Sanırım yakıt tüketimi için oldukça güncel bir bilgi olacak bu... Araç daha 89.000 de ve inanılmaz derecede temiz kullanılmış... üzerindeki lastik ve jantlar şehir kullanımı için ancak orjinal jantları ve sıfır lastiklerinide araç ile beraber arkadaşımdan aldım...
En kısa sürede resimlerini de foruma ekleyeceğim... Forumu okudukça kendimiçok şanslı hissediyorum böyleüstün bir aracın bu kadar temizini bulduğum için...
En kısa sürede resimlerini de foruma ekleyeceğim... Forumu okudukça kendimiçok şanslı hissediyorum böyleüstün bir aracın bu kadar temizini bulduğum için...