Grand Cherokee 5.2 97 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan necom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,405

Etiketler

Ynt: Grand Cherokee 5.2 97 Model

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın kullandıkça bu aracı aldıgınıza daha çok sevineceksiniz
anadolu yakasında oturuyorum
ben aracımı maslakta master serv götürüyorum çok memnunum

Lpg li araçların lpg sistemleri sorunsuz ise elektrik ve ateşleme sistemlerininde ç ok iyi olması lazım
benim araç 3"yükseltilmiş 285/75/16 lastikler var port bagaj stepne yukarda ön arka çelik tampon var 2 ton un üzerinde
bu haliyle araç trafikte ortalama 400-500ykr yakıyo uzun yolda 300-400ykr arası yakıyor şu anda benim ekranda 22 lt ortalama gösteriyor bu araç kullanımında da çok fark ediyor ben arazide o ekranın 35 lt gösterdigini çok gördüm
standart araçlar bizim araçlardan %20-25 daha az yakar keyfini çıkarın birde benzinle gittiginizi düşünün ;D :D

LPG ye dönüşümün bir maliyeti var hele araç v8 olunca ruhsat masrafı falan derken 4000 ytl yi buluyor.4000 ytl ye bir miktar daha para eklenip vergisi parçası benzini yormayacak 2.bir araba almak arazi aracının orjinalliğini bozmamak bence daha uygun.bu hesabı arazi aracının senede ne kadar yol yaptığı ile birlikte yapmakta fayda var.ben şehir içi ev- iş motorsiklet hafta sonu ki bu bu aralar sekteye uğradı sapanca yapıyorum diye lpg tercih etmiyorum.geçen hafta annem ameliyat olacak diye apar topar izmir e gittim 17 lt benzin yaktı.3 inch yükseltme ve 29,5 inch lastikle.sene içinde yapılan yol miktarı LPG ye dönüşüm için belirleyici olmalı.1 lt benzin ile 1 lt lpg aynı yolu gitmiyor, aynı motor sesini vermiyor,iyi düşünmek lazım.yukarıda Musa 400 kuruş yakıyor diyor ben benzinle 540 kuruş yaktım senede bir defa gidiyorsam pek fark yok gibi geldi.ayrıca bu 540 kuruş yakarken pek mütevazi sürmediğimi de belirteyim

Geçen hafta çok acele Akçakoya' ya gitmem gerekiyordu. Benim 5.2 ile gittim ve ibrem 90 milin altına düşmedi. 50 YTL lik gaz ile 140 km yol yaptım. depom küçük olduğu için gazım bitti; benzin ile devam ettim; hesaplamalarımın sonucunda da benzine aynı süratlerde 550 kuruşlarda yaktığını gördüm. Bu durumda çok fazla kullanılmayan bir ZJ 5.2 için Cüneytin söylediği doğru oluyor. Bu arada bende de 3" yükseltme kiti ve 32" MT lastikler var. Standart bir ZJ için bu değerlerin %20 daha aşağılarda olabileceğini düşünüyorum.

atiker de gaz dönüşüm maliyeti 2000 ytl ye kadar düşüyor + yaptığınız yatırımın araç üzerine bir kısmını ekleyebiliyorsunuz ve 12 taksitle yaptırdığınızda gezdikçe kendi kendini ödüyor. depo için ben 140 litrelik bir özel imalat siparişi verdim . Geldi . 200-250 ytl civarına malolacak.

Selam Ercüment Bey,

Ben de arabama Atiker Lpg taktırmaya karar verdim.

Nerede ve ne kadara taktırıyorsunuz?

Ankarada bana 2.200 lira fiyat verdiler ve iki beyin falan takılacağından bahsettiler. Teknik konulara çok hakim olmadığım için tam bilemiyorum.

Umarım arabaya uygundur..

2 beyini ilk kez sizden duydum istanbulda arma otogaz var 0 212 671 08 64 ama 200 lira için git gel değmez lpg başlıklı konuları tararsanız size faydası olacağını sanıyorum.

2 beyin değilde, 2 katlı beyin olmasın... yüksek sarfiyatlı araçlarda kullanılan tip.. ben de Poliauto var Double Whopper büyüklüğünde çift katlı çok memnunum...

Bundan;

mvc-551%20riduttore%2083%20C5.jpg

Deponun 60 lıtre olması ve onunda %80 doldurulması pek uzun menzıl saglamıyor bıldıgınız gıbı.Eger detaylı bılgıye sahıp olabılırsem bende yaptırabılrım.Smdıden tesekkur ederım

http://www.steplpg.com/hakimizda.html
bunu inceleyip bölgenizde bayii varsa yardımcı olabilirler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR