Grand Cherokee 4.0 lt İle 5.2 lt. Arasında Seçim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,794

grand cherokke 4.0L mi 5.2 mi...?

• 4.0L

Kullanılan: 46 56.8%
  • 5.2

Kullanılan: 35 43.2%

• Kullanılan toplam oy
    81

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee 4.0 lt İle 5.2 lt. Arasında Seçim

Caner, Bravo akıllı bir karar, Hem sonra böylece guruptaki bütün Cherokee' ler senin.... Gezı topiklerini takip et, katıl, sonrada hangi Cherokee' yi beğendiysen zıpla içine... Bende yerin her zaman hazır S Ö Z..!

kesinlikle istediğine atla !!! sakın hayal ve ümitlerini kaybetme ,mutlaka birgün istediğin herşey olur caner , hem sen bizim küçük kardeşimizsin evin şımarık çocuğu yaniii ;D istediğini yapabilirsin siyah ,gri, her neyse bütün jeepler senin :D bence böyle çok daha karlısın ;D ;D ;D

Hadi birazda gezelim.......! ;D ;D ;D

http://s394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/?action=view&current=3010050231.flv

Bak öbürü kıskandı çıktı tek başına dolaşmaya..... ;D ;D ;D

http://s394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/?action=view&current=04c100d1.pbr

beatrix' Alıntı:
Bak öbürü kıskandı çıktı tek başına dolaşmaya..... ;D ;D ;D

http://s394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/?action=view&current=04c100d1.pbr

yaaaaaaaa al işte ergun abi olan oldu hiç laf dinlemedin !!! sana her zaman söyledim ,ayrım yapma diye ama dinlemedin varsa yoksa ZJ,ZJ yok şöyle güçlü yok böyle gezdim ,yok karstayız ,yok karışkarış türkiye CJ dayanamaz duygusaldır dedik dinlemedin bak aldı başını çekti gitti işte araki bulasın, kimbilir nerede hangi tinerciyle köprü altında şimdi bekleki gelsin !!ikisi arasında ayrım yapma diye isim bile koymuştuk onlara yıldıray ,saldıray diye !!! ama bi dinlemedin be abi bizi ,bi dinlemedin !! şimdi kafanı taşlara vursanda nafile ağlasanda nafile !!!!!!

Abi destekleriniz için çok teşekkürler ankara ya yakın il veya ilçelerde toplanırsanız sizlere katılmak tan mutluluk duyarım hem yakından da tanışmış oluruzz ..

Ergun abi sözünü ututma sakın geldiğim zaman .. :smiley:

Ateş, ZJ albümlerimizden kısmına gönderdiklerime bakıyormusun bu arada...?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22098.60

ben onların hepsini zaten gönderdiğin linkte seyrettim.. abi ayrıca o lingede bakıyorum süperlerrrrrrrrrrrr, ve CJ konusunda çok cittiyim hayatımda binmedim bi kıyak yaparsın artık kardeşine :'( :'(

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Niye sadece ates beatrix ?? gidelim hep beraber,gerci birçoğumuzun aracı girer mi girmez mi bilemem ama body sistemi olmasın :D

bakma, aslında genel konuşuyorum... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR