Grand Cherokee 3.0 CRD ile Off-Road Olur mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,387
Ynt: Grand Cherokee 3.0 CRD ile Off-Road Olur mu?

Bu arada dün akşam lastiklerim geldi 245/65/17 AT/R yi taktım...en azından 4 mevsim HP den yüz kat üstün..
Şaşırdığım konu otoyol performansından bi şey kaybetmemesi...Kontrollü sert viraja dahi girdim..otoyol lastiği gibi tepki veriyor...Ama en azından belirli yerlere kadar off-road yolum açıldı..
Ben goodyear AT yi daha kontrolsüz bilirdim...ilgilenenlere tavsiye ederim..Ah bide MT/R de ebat
olsaydı...neyse....

Bügün bana lazım olacak çeki demirini taktırdım(ATV getiricem)....ruhsata işlemek için 720 ytl istedi muameleci..resmen soygun...proje kağıdı bile hazırdı(Orjinal çeki demiri)..

İnşallah 45 gün sonra çelik tamponumda gelecek...XD 9000 vinç te hazır....artık yağmur duasına çıkarım:smiley:)

phobios' Alıntı:
Nedir şu lastiklerin irtibat bilgileri hocam? Aynı dertten muzdaripim uzun zamandır.

problem ne idi arkadaşım..istediğiniz lastik ebatını mı bulamıyorsunuz ?

Ya benim Araçtada Goodyear Wrangler AT/S m+s var. Bu lastik neyin nesi.Sitelerdede bulamadım üstelik...

MS i anladın ağbi ama AT / S Baktığım zaman sadece AT / R var sitede veya bayilerde AT / S ne anlamda onu merak ediyorum At / R de var sitede...

The Goodyear Wrangler AT/S is engineered for aggressive traction with a smooth quiet ride. The dual traction lug channels evacuate mud, snow and water for better grip both on and off the road. A computer-designed tread features 7800 biting edges to provide improved traction. The Wrangler AT/S is available in a wide range of sizes to fit most popular pickups and sport utility vehicles

mogzilla' Alıntı:
The Goodyear Wrangler AT/S is engineered for aggressive traction with a smooth quiet ride. The dual traction lug channels evacuate mud, snow and water for better grip both on and off the road. A computer-designed tread features 7800 biting edges to provide improved traction. The Wrangler AT/S is available in a wide range of sizes to fit most popular pickups and sport utility vehicles

Yani bu şumu demek bundan sonra Mog unuzun arkasında çamurlara girebileceğim...:smiley:

AT/S
wrangats.jpg

AT/R
goodyear_wrangler_atr_.gif

İkisi de biraz çamura daldığında uçak lastiği gibi dümdüz olur orası da ayrı konu. ;)

Jeep34' Alıntı:
Bügün bana lazım olacak çeki demirini taktırdım(ATV getiricem)....ruhsata işlemek için 720 ytl istedi muameleci..resmen soygun...proje kağıdı bile hazırdı(Orjinal çeki demiri)..

İnşallah 45 gün sonra çelik tamponumda gelecek...XD 9000 vinç te hazır....artık yağmur duasına çıkarım:smiley:)

vitaesmorte arkadaşımız çeki demirini yeni ruhsatla birlikte 200-250liraya işletmişti, kendisine sormak lazım?.

Bunlar fani şeyler hocam. Ben size özelden bir telefon numarası vereyim. O arkadaş eminim halledecektir ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,727
Kaydolan Son Üyemiz
collodin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR