Ynt: Google Haritası Üstünde Üye Konumları
Sorun halen devam ediyor mu acaba?
Ben çok daha basit, ekonomik ve kullanılabilirliği yaygın olan çözümlerden yanayım Örneğin dahili GPS modulu bulunan cep telefonlarına yüklenecek küçük bir yazılımla işi çözmek en kolayı olacak sanırım.
Firefox'da da çalışıyor ama bu aralar Google Map sunucusu çokyavaş olduğu için sorun yaşıyor olabilirsiniz.
Umut hocam bizim sistemin son hali de şağı yukarı böyle olacak
Bilgilerimizi fazlasıyla paylaşıyoruz zaten. Facebook, MSN, TrekEarth, banka hesapları, internet alışverişleri ve hatta devlet sitelerinde bile kişilerin adreslerinden çok daha fazlasına ulaşmanız mümkün. Adresinizi öğrenmek isteyenler için en son yer bu harita olacaktır Ayrıca ilk mesajımda da dediğim gibi evini işaretleyeceklere "tavsiyem" tam nokta değil de, evinizin 200 metre çapı içinde farklı bir yeri işaretleyiniz. Bunun yanında haritayı ziyaretçiler ve Yeni Üye'ler (20'den az mesaj yazmış üyeler) göremiyor zaten. Bunların dışında, sistemin faydalarını da göz önünde bulundurmak lazım. Örneğin acil kana ihtiyacı olan biri için donör bulmak çok kolay olacak. Yakında geliştirilecek birkaç projeye de daha çok büyük katkıları olacak.
Nejat bey merhaba, dediğiniz gibi fazlasıyla geliştirilebilecek bir sistem. Farklı renklerde ikonlarla farklı işaretlemeler yapılabileceği gibi bunun bir sonraki aşaması harita üzerine gideceğiniz rotayı çizmek olacak. Ve tüm bunları profil sayfalarınızdan izleyebileceğiz Lütfen proje geliştikçe fikirlerinizi paylaşmaya devam ediniz.
Antarktika'ya bekliyoruz seni
Nazif bey merhaba, o anlık bir Google Map hatası olabilir. Bu sorunlar Gezenbilir'le değil, Google Map ile ilgili
umutkaptan' Alıntı:sedat bey teşekkürler tam tıkladığınız yere koymuyor işareti
Sorun halen devam ediyor mu acaba?
gumush' Alıntı:Bircok alternatif ile bunu yapmak mumkun Aspicore GSM Tracker + GPS Gate cok guzel bir kombinasyon. Yeni versiyonu ile oldukca kabul edilebilir pil kullanimi sunuyor. Gpsgate yerine basit bir alternatif uretmekte mumkun.
Ben çok daha basit, ekonomik ve kullanılabilirliği yaygın olan çözümlerden yanayım Örneğin dahili GPS modulu bulunan cep telefonlarına yüklenecek küçük bir yazılımla işi çözmek en kolayı olacak sanırım.
mircmanyaa' Alıntı:offfffff ne zormuş derken meğerse explorerle çalışıomuş neyse eksik kalmayayım bende geleyim :=)
Firefox'da da çalışıyor ama bu aralar Google Map sunucusu çokyavaş olduğu için sorun yaşıyor olabilirsiniz.
umutkaptan' Alıntı:Biz denizcilikte ais adında bir sistem kullanıyoruz. Buradan dünyadaki gemileri izleyebilrisiniz.
http://www.marinetraffic.com/ais/
Umut hocam bizim sistemin son hali de şağı yukarı böyle olacak
pagurus' Alıntı:Uğraşıp yapan için eline sağlık demek gerekir.Ne var ki Bu memlekette hani olası olsa görünmez olmak evla olacağı için özellikle birtakım karanlık cemaat ve mafios örgüt vesair için de yardımcı bir veri alanı olabilir...
Bilgilerimizi fazlasıyla paylaşıyoruz zaten. Facebook, MSN, TrekEarth, banka hesapları, internet alışverişleri ve hatta devlet sitelerinde bile kişilerin adreslerinden çok daha fazlasına ulaşmanız mümkün. Adresinizi öğrenmek isteyenler için en son yer bu harita olacaktır Ayrıca ilk mesajımda da dediğim gibi evini işaretleyeceklere "tavsiyem" tam nokta değil de, evinizin 200 metre çapı içinde farklı bir yeri işaretleyiniz. Bunun yanında haritayı ziyaretçiler ve Yeni Üye'ler (20'den az mesaj yazmış üyeler) göremiyor zaten. Bunların dışında, sistemin faydalarını da göz önünde bulundurmak lazım. Örneğin acil kana ihtiyacı olan biri için donör bulmak çok kolay olacak. Yakında geliştirilecek birkaç projeye de daha çok büyük katkıları olacak.
nejat ural' Alıntı:Mesela renk kodları.
Örneğin ben bu hafta Longöz'e gideceğim gideceğim yeri Kırmızı ile işaretlesem - diğer katılımcılar da bilse - hatta rotayı koyup gelse ...
Ama en önemlisi şu...
YA DÖNMEZSEM !
bu noktada eşim - dostlarım siteye girip "bu adam en son şuraya gitmiş" diye beni nerde arayacaklarını bilmeleri çok iyi bir şey .
Bu uygulama çok geliştirilir daha.
Nejat bey merhaba, dediğiniz gibi fazlasıyla geliştirilebilecek bir sistem. Farklı renklerde ikonlarla farklı işaretlemeler yapılabileceği gibi bunun bir sonraki aşaması harita üzerine gideceğiniz rotayı çizmek olacak. Ve tüm bunları profil sayfalarınızdan izleyebileceğiz Lütfen proje geliştikçe fikirlerinizi paylaşmaya devam ediniz.
parodi' Alıntı:Üstat eline sağlık ekim, kasım gibi gerçekleşirse dünyanın enteresan bir noktasında bir gezenbilir olacak
Antarktika'ya bekliyoruz seni
nazifayvazoglu' Alıntı:Sedat bey ellerinze sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.Yanlız sanki eksikleri var daha yada google earth da sorun var bilmiyorum.Afyonkarahisar ve Ağrı illerini göremedim haritada isim olarak.İlk etapta gözüme çarpan bu iki il oldu.Başka varmı bilmiyorum.
Nazif bey merhaba, o anlık bir Google Map hatası olabilir. Bu sorunlar Gezenbilir'le değil, Google Map ile ilgili