Google Haritası Üstünde Üye Konumları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,168

Etiketler

Ynt: Google Haritası Üstünde Üye Konumları

ceranus' Alıntı:
Teşekkürler Sedatcım, Hasan Dağı çıkışımızı izleyebilirsiniz artık, harikasın, bir kere daha teşekkürler :smiley:

O sistem daha çalışmaya başlamadı ki.
:smiley:
Ayrıca GPS özellikli telefon var mı ekip üyelerinde.?

Emeği geçenlere teşekkürler. :smiley:

Gezenbilir gibi özel bir siteye yakışan güzel bir uygulama emeği geçen herkeze teşekkürler

offfffff ne zormuş derken meğerse explorerle çalışıomuş neyse eksik kalmayayım bende geleyim :=)

Uğraşıp yapan için eline sağlık demek gerekir.Ne var ki Bu memlekette hani olası olsa görünmez olmak evla olacağı için özellikle birtakım karanlık cemaat ve mafios örgüt vesair için de yardımcı bir veri alanı olabilir...
Ben almayayım.... ::smiley:

Sedat iyi bir çalışma ve bence arz ile talebin böylesine çakışması çok bulunmaz.
Bir noktada da kullanabilirmiyiz diyorum.
Mesela renk kodları.
Örneğin ben bu hafta Longöz'e gideceğim gideceğim yeri Kırmızı ile işaretlesem - diğer katılımcılar da bilse - hatta rotayı koyup gelse ...
Ama en önemlisi şu...
:eek: YA DÖNMEZSEM ! :eek:

bu noktada eşim - dostlarım siteye girip "bu adam en son şuraya gitmiş" diye beni nerde arayacaklarını bilmeleri çok iyi bir şey .

Bu uygulama çok geliştirilir daha.

Bence düşünelim üzerinde biraz daha !.

eline sağlık dostum.

Çok güzel...

Büyük filolara sahip şirketlere araç takip sistemleri kuruyoruz. Tabi her firmaya göre değişkenlik gösteriyor bu faaliyetler. GPS ve GSM teknonolilerinin sonu yok. Örneğin araçlara takılacak bir yakıt sensörü ile yakıt hareketini izleyebilirken motora takılan sensörler sayesinde uzaktan GSM komutları ile motoru kilitlemek bile mümkün. Aracınızın ne amaçlarla kullanıldığını takip edebilmenin yanında çalınma hallerinde aracın yerini tespit edebiliyor, motorunu kilitleyebiliyorsunuz...

Gezenbilir sitesinde böyle bir gelişme harikulade gerçekten. hani "cuk diye oturdu" tabirini bilirsiniz...

Elinize sağlık.

Üstat eline sağlık ekim, kasım gibi gerçekleşirse dünyanın enteresan bir noktasında bir gezenbilir olacak ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR