Goodyear Wrangler Cup Fırsat Gezisi (12 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Neriman-Mustafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,706
Ynt: Goodyear Wrangler Cup Fırsat Gezisi (12 Ekim 2008)

Grnt035.jpg
Grnt036.jpg

Grnt037.jpg

Grnt038.jpg

Grnt041.jpg

Etiketler

egemen' Alıntı:
Cok guzel gezı olmus araclar tum kabılıyetlerını serglemısler
Ugur abı hayırlı olsun cıkarmıssın arabayı
resımdende anladım onde 100 kılıt var galıba

Sağol Egemen. Arazi şanzımanındaki sorun ayın pimi çıkmış.Ucuz atlattık. Hazır şanzıman inmişken baskı balatalarda değişti.
Evet önde LSD+%100 elektrikli kilit arkada LSD var. Performansı mükemmel. Çok memnunum .Sıra geldi arka stepneliğe ;)

Hasan arkadaşım emeğine sağlık. Paylaşım için teşekkürler. Sen ve arkadaşlarınla tanışmak büyük keyifti.

Hasan bey ve Neriman hn, ellerinize sağlık nefis kareler yakalamışşınız, Offroadda fotoğraf mutlaka gerekli yoksa bu tadları buradan paylaşamazdık, bu arada nefis börekleri kaçırdığıma üzüldüm :smiley: bir sonraki sefere kısmet.
Gezinin 2. bölümünde ayrıldık, 1. bölümde gayet keyifliydi.
Emeği geçenlere ve katılanlara tşkler.

Evet gezimiz çok güzel oldu..lakin bizim zj suda fazla bekleyince hafif enfeksiyon kapmış şimdide sevgili ustamız Hasan TURAN ustanın muayenehanesinde (aldığım istihbarata göre diferansiyele 500 ytl lik bir sızma yapmış ) onu onarıyorlar..
bu arada burda çıkarılması gereken bir ders oldu..ne yapcakmışız ? Suda fazla beklemiycekmişiz yoksa alimALLAH sızmalar olabiliyormuş..
herşeye rağmen ben ve diyer arkadaşlarımın aldığı zevk tartışılmaz..

2. geleneksel yarış sonrası gezisi olmuş :smiley:))
Neriman böreklerini özledim kardeşim kısa zamanda tatmak lazım :smiley:
foroğraflar için elinize sağlık
Faruk kardeşim sana geçmiş olsun, nasılsa arızalara alışkınız en kötü gün böyle olsun aldığımız keyif yeter :smiley:)

yücel' Alıntı:
2. geleneksel yarış sonrası gezisi olmuş :smiley:))
Neriman böreklerini özledim kardeşim kısa zamanda tatmak lazım :smiley:
foroğraflar için elinize sağlık
Faruk kardeşim sana geçmiş olsun, nasılsa arızalara alışkınız en kötü gün böyle olsun aldığımız keyif yeter :smiley:)

Eyvallah Yücel baba..aynen dediğin gibi aldığımız keyif yeter..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR