Goodyear Wrangler Cup Fırsat Gezisi (12 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Neriman-Mustafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,696

Etiketler
Ynt: Goodyear Wrangler Cup Fırsat Gezisi (12 Ekim 2008)

gercekten güzel ve keyifli bir gezi olmuş paylaşım için teşkkürler fotograflarrı izlerken sanki bende sizlerleymişim gibi haz aldım elinize saglık neriman hanım

Kaya , çamur , deniz ... Beşibiryerde bir gezi olmuş bu. İmrendim doğrusu. Paylasım icin herkese teşekkürler...
Bu arada merak ettim deniz suyu'nun araçlara herhangi olumsuz etkisinin olup olmadiği ? - cok derin sulara girilmemiş ama - girilmiş olsa mesela elektrik sisteminde arızaya sebep olur mu ? Tuzlu suya girip çıktıktan sonra özel bir temizlik gerekiyor mu ?

OffRoader' Alıntı:
Kaya , çamur , deniz ... Beşibiryerde bir gezi olmuş bu. İmrendim doğrusu. Paylasım icin herkese teşekkürler...
Bu arada merak ettim deniz suyu'nun araçlara herhangi olumsuz etkisinin olup olmadiği ? - cok derin sulara girilmemiş ama - girilmiş olsa mesela elektrik sisteminde arızaya sebep olur mu ? Tuzlu suya girip çıktıktan sonra özel bir temizlik gerekiyor mu ?
kısa surede tatlı suya gırmek gerekır :D gezı bıtımınde ıyıce yıkanması gerekır ,, elektrık sıstemı atesleme vb. ıyıce ızole etmek sıızın yararınıza olur eger oraya kadar suya dalacaksanız dıfransıyel havalandırma hortumları daha yuksege cıkarılmalı kapak,aks koruklerı ıyıce kontrol edılmelı sızmalara karsı ,
suda fazla beklenırse mutlaka dıfransıyeller kontrol edılmelı

OffRoader' Alıntı:

Fatih bey selamlar sizide aramızda görmeyi özledik..Bu arada suda fazla kalmanın aks keçelerinden sızdırmak kaydı ile diferansiyele su dolmasını ve buna bağlı olarak bir miktar masraf açmış olduğunu şahsen ben tecrübe etmiş bulunmaktayım..Ayrıca tuzlu su tabiki araç için zararlı lakin genelde gezilerimiz sonrası veya ertesi günü araçları komple yıkama ve kuru yağlama yaptırdığımız için bir nevi önlemiş oluyoruz..

Faruk hocam sağolasin , ben de özledim sizleri ... Bir dahaki gezide görüşürüz umarım. Yağmurlu çamurlu günleri cok bekledik , boşa geçirmemek lazım.

hep hayalimdeki gibi mükemmel bir gezi olmuş...aranıza katılmak için zabırsızlanıyorum...o canavarları oyuncak araba gibi kullanışınıza hayranım gerçekten...resimlerde bir harika fotoğraf çekmekte ayrı bir beceri ister..teşekkürler

faruk abi gördüm makinayı ..tam istediğim gibi...ellerine sağlık güzel yapmışsın...inşallah kısa zamanda bende kavuşucam aracıma ve iki elim yakanda olacak bilesin ..:D şimdiden şöyle bir kabaca tüm yapılanlar için mebla söyleyebilirimisin..

İyidileklerin için sen sağol dostum..Bu makinayı eksik olmasın Musa arkadaşım aldı yaptı biraz kullandı sonrada bana kısmet oldu..Ama Musa arkadaşımla konuşup maliyetlerini öğrenir ve sana bildiririm..

Gidişinizi bulunduğum tepeden görmüştüm ama bukadar keyifli bir gezi yapacağınız tahmin etmemiştim.Bir tur atar gelirsiniz,yarışı kaçırmazsınız sandım.İlkdefa görevli olmasaydım dedim.Harika fotoğraflar emeği geçen ve paylaşan herkeze teşekkürler.

Çok güzel kareler elinize, emeğinize sağlık.Mutluluğu bana anlat deseler, 4x4 lerle çamurun içerisinde debelenme derim. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR