Goodyear Wrangler Cup Fırsat Gezisi (12 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Neriman-Mustafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,696
Ynt: Goodyear Wrangler Cup Fırsat Gezisi (12 Ekim 2008)

100_4442.jpg

100_4443.jpg

100_4444.jpg

100_4445.jpg

100_4446.jpg

100_4447.jpg

100_4448.jpg

Etiketler

Offroad fotoğrafları çekmeyi özlemişim :smiley:

Yüklediklerim bu kadar daha sona diğer fotoğrafları ve kamera görüntülerini yükleyeceğim

paylaşı için tşkler güzel kareler nedense okadar küheyla nın arasında niva gözüme daha şirin göründü o bende oralarda olacaktım fakat olmadı

Neriman hanım tek kelime emeğine sağlık çok güzel kareler için..eline sağlık aynı güzellik ve lezizlikteki börekler için..
katılan ve emeği geçen herkesede teşekkürler..

selamlar..

güzel bir kaçamak oldu benim için.börekleri kaçırdığıma üzüldüm.fotoğraflar için çok teşekkürler en geç 26 Ekim'de görüşmek dileği ile...

Selamlar

Cok guzel onamışsınız cok eylendiğiniz kesin.. kıskandım..

bende yarışlarda idim keşke size takılsaydım

bende hareket yok diye yarış bitiminde hemen dondüm...

cok güzel rerimler elinize saglık

Yarışları fırsat bilip kaçamak yapıp gezmemiz çok güzel oldu. Çamur yok denecek kadar az olduğu için kum etabını tercih ettik. Katılan herkese özelllikle foto ve böreklerini özlediğimiz Neriman hamına ve eşi Mustafa'ya teşekkürler.

mustafa ve neriman hanıma teşekkürler börekler ve çay nefisti elinize saglık katılan tüm arkadaşlara herkese teşekkürler cep telefonundan çektigimiz kareler
Grnt017.jpg
Grnt016.jpg
Grnt015.jpg

Cok guzel gezı olmus araclar tum kabılıyetlerını serglemısler
Ugur abı hayırlı olsun cıkarmıssın arabayı
resımdende anladım onde 100 kılıt var galıba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR