Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan keyifadami Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 167
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,527
Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010)

conker aşağıdaki linki görmedi heralde, çapari
http://www.dailymotion.com/video/xcu9ig_kemerburgaz-offroad-gezisi-part21-0_sport

Etiketler

keyifadami' Alıntı:
sagolasın eytem abim kış lastiklerini takarım bir dahaki sefere )))

sana bu ihtiyar söyledi demi çıkarma diye acelen ne bu sana ders olsun sakallı ;D ;D ;D birde şu telefonun çekse idi gelip ben çekecektim ne olsa lr-lr yi çekti derlerdi

bu video heytem abinin show time videosu , bir dahaki sefere arka arkaya 3 araç bağlayacaz bakalım o zaman ne yapıcak :smiley:

çapariye takılanlar, bi defender bide nissan dı burakçım
bizde unimoga takıldık, herkes takılır biyerlere işin güzelliğide bu burakçım

Tempus' Alıntı:
toyota sini vincledik eskiden de , suzukisi daha elimize dusmedi oda olur yakinda ;D
Düşmesin,düşmesin .sonra LRcılar tamponumu söktü,diye dedikodu çıkar mazallah. ;D ;D ;D

yeni offroada başlıyan arkadaşların seninle ormanda bile karşılaşması bile şanstır hüseyin abimmm

sakallıya o kadar söyledim at leri takdırma daha erken diye ondan başının etini yiyorum ;D

Bir offroad cı daha ne isteyebilirki ? Çamur,macera hepsi var.............

dostum yerdeki çamur fazla zorlamadi da digerini hala temizliyemedik.

RedlinE' Alıntı:
dostum yerdeki çamur fazla zorlamadi da digerini hala temizliyemedik.
:D :D allah iyiliğini versin.bilgisayar başında gülme kırizine girdim.evdekiler deli muamelesi yapıyor. :D :D

Aynen öyle abicim bakalim ne olcak naci abiden hala ses yok. Resimler gelecekdi. Varya diyorum sonra kiziyosunuz..Telide yokki ariyim sitem ediyim varsa birinde bana özelden atsin bari

Herşeyiyle güzel bir aktivite olmuş,paylaşım için TEŞEKKÜRLER :smiley:
2010-04-04 belgrad gezisi 553[1].jpg (129.13 KB, 800x534 - Görüntüleme: 243 kez.)

bu fotoğraf da vinç kullanımı konusunda eğitim kitaplarında yer alabilecek bir fotoğraf olmuş,tebrikler :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri